Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
hej pozdrav, nova sam na ovom forumu Marija1313, jel bi bila voljna podijeliti kako si zadovoljna kolicima i gdje si ih kupila? nama se ta sviđaju jer nam se čini da su lagana, ali ih nigdje nismo našli uživo.. makar čula sam da je sad popularno kupiti odmah kišobran kolica koja se mogu složiti u košaru, što mislite o tome? mana toga mi se čni što onda nemaš kamo staviti autosjedalicu...
baby development in progress ~ 14.3.24.
Da li cete kupiti nova kolica ili rabljena?
Nasla dam rabljena ali doslovno kao nova za 300€
3u 1 cybex balios s ali je jaje od maxy cosia.
Ta sam i probala u ducanu.
Najbolja opcija je da odete u neki baby centar,isprobate da vidite koja Vam odgovaraju,tako dam i ja.
U smislu da nisu glomazna,da se sklope s jednom rukom,da mi ne zauzimaju puno mjesta u autu.
Poslije sam gledala na market placeu i trazila u mom gradu da odemni vidim.
Posrecilo mi se.Kosara je doslovno u kutiji jer ju bebica kazu nije ni koristila.
Jedino sto su crna a cekamo curicu.Za to sam kupila podlogu rozu da ih malo osvjezim i stavit cu neku rozu torbu za pelene i eto😃
Stvarno na marketplaceu imate ogroman izbor kolica za male novceke.A mozete ih oprati na samoposluznij praoni sa onim visokotlacnim👌
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji