Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sane13792
    06. Listopad 2020. 11:21

Pozz mame!
    Molim vas pomoc!
    Kupili smo kolica Jane  epic matrix light2.
    I sada,problem mi je preteškaaaa košara,da sam znala,nikad ih kupila nebi 🤦‍♀️
    Postoji li as jaje,koje odgovara na konstrukciju?

• Pikula
    06. Listopad 2020. 13:43

Pozdrav svima... očekujem proljetnu bebu te sam krenula s proučavanjem kolica i krevetića.
    Moram reći da ovo s kolicima nije nimalo lako... od mišljenja po forumu pa do količine i vrsta kolica :-( Trenutno gledam Peg Perego, Mutsy, JANE Muum, Kinderkraft...
    Naginjem na 2u 1 jer koliko vidim u svim koje sam pronašla 3u 1 jaja su do 75 cm, a radije bih imala do 83 cm.
    E cjenovno ne bih htjela potrošiti više od 5.000 kn (s tim da računam na akcije!:-p)
    Ja bih vas ljubazno zamolila informacije na temelju vlastitih iskustvava jer rado bih smanjila na 2-3opcije :-)))

yvette
    06. Listopad 2020. 16:55

Ja sam kupila velika kolica i nebi vise nikad. Sve vise mama vidjam koje voze babyzen yoyo. Ima opcija od 0+, lagana su cca 7 kg, ne zauzimaju puno mjesta, brzo se sklope. Zao mi je sto nisam imala nekog da me savjetuje.

• Pikula
    07. Listopad 2020. 08:18

Ići ću s robustnijim kolicima, ta mi djeluju više kao kišobran kolica. A i trebaju mi veći i konkretniji kotači s obzirom na teren kojim se krećem.

• minni_me87
    07. Listopad 2020. 08:54

Ja sam isto gledala malo veca kolica, iako su teža. U tim babyzen yoyo kolicima mi se cini kao da ce dijete ispasti van. Nekako su mi klimava i nesigurna pogotovo, ali vjerujem da su okdy onoma koji su u dijelovima grada gdje je beton i nema puno drmuckanja. 
    Najbolje ti je istraziti sto bi htjela pa onda lagano po ducanima isprobati ih. 😊

• Pikula
    07. Listopad 2020. 09:10

Da, znam. Ali, situacija je da ne živim baš blizu trgovina s dječjim kolicima, a planiram otputovati za zg uskoro za  vikend pa pokušavam prema komentarima iskusnih :-) sastaviti neki uži izbor... da barem znam na sto ne trositi vrijeme :-)

• minni_me87
    07. Listopad 2020. 10:18

Proguglaj ducane po Zg, pogotovo gdje su akcije (bubamara, baby centar imaju 10% na trudnice pa se uclani u njihov klub, pa kasnije mozes i preko weba kupiti). 

Nikolina95
    07. Listopad 2020. 19:20

Ja imam bebeto kolica, ona su dosta teška i velika..vozila sam ih svagdje i po ravnom i po pjesku i po kamenu, mortizeri su im super.. Ja sam zadovoljna s njima. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• fifita
    12. Studeni 2020. 19:38

Pozdrav,

zanima me ima li netko iskustva s Kinderkraft Prime 3u1 kolicima?

• MaryJane
    14. Studeni 2020. 21:10

Pozdrav! Mene također zanimaju iskustva s Kinderkraft 3 u 1 kolicima, svejedno kojima (prime, juli, xmoov moov...) ako je netko koristio. Malo mi je čudna ta cijena u usporedbi s drugim kolicima (online ih ima već od 1600kn- juli), a s obzirom da nemam nikakvog islustva još, zanima me jel služe svrsi ili je bolje i isplativije ipak kupiti nešto kvalitetnije, ujedno i višeg cjenovnog ranga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani