Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn... Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)
ja sam rekla da cu sljedeci tjedan ici gledati kolica. mene osobno zanimaju kunert, ali sam vidjela i da u tom ducanu gdje idem imaju i bebetto. ta su također prekrasna, ali sam gledala dosta recenzija gdje pise da su dosta teska i glomazna.... e sad, bas cu vidjet pa cu se javiti ovdje sa dojmovima. osobno mi ne smeta da su glomazna jer smo i muz i ja dosta visoki pa nam oboma takva velika kolica i pristaju, a nekako mi se cini i kao da beba ima vise komocije, a sad za tezinu ...ha ni sama ne znam, vidjet cemo :/
Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn… Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)
Od muza sestra ima Bebetto Holland kolica, mi smo kupili Murano model.. razlike su zanemarive (pojačani amortizeri, neka bambusova vlakna Itd., uglavnom sitnice) .. iskreno, mislim da s Bebettom nećeš pogriješiti, bez obzira na model .. sve zavisi sto ti se vise sviđa 😉
Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn… Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)
Hej,koji te eurocart zanima? Ja imam passo i sportski dio je meni jako,jako ruzan.. onaj materijal koji je na sjenilu pa ide ispod naslona kolica visi i to jako ruzno izgleda,pogotovo dok se beba ne posjedne samostalno i ne mozes dignuti u skroz sjedeci polozaj.. na njihovim slikama se to uopce ne.vidi,nekome to mozda ne smeta,mene jako to zivcira..😐😐
Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.
Pozdrav..ima li tko iskustvo sa kolicima icandy ili joolz?i ako znate di ih ima kod nas za kupiti?
Ako ste Rijeka Istra i okolica pogledajte akcije u Baby centru slovenije. Ja sam kupila Peg perego sa najboljom konstrukcijom sa duplom zimskom navlakom(za sportski i kosaru odvojeno) i nekom posebnom tkaninom i sl. za 4000kn dok su kod nas bila oko 7000kn.
E pa super.. Ja sam isprobala ta Bebeto i čine se malo veća, ali baš to što kažeš - i ja i muž smo visoki pa ne bi trebao biti problem :) Ali jedva čekam usporedbu bebeta i kunerta :)
Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn… Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)Hej,koji te eurocart zanima? Ja imam passo i sportski dio je meni jako,jako ruzan.. onaj materijal koji je na sjenilu pa ide ispod naslona kolica visi i to jako ruzno izgleda,pogotovo dok se beba ne posjedne samostalno i ne mozes dignuti u skroz sjedeci polozaj.. na njihovim slikama se to uopce ne.vidi,nekome to mozda ne smeta,mene jako to zivcira..😐😐
Eurocart Ricco nano ecco me zanimaju... A vjerujem da bi i mene živciralo.. A inače mi izgledaju stvarno lijepo na slikama, ali šta mi to vrijedi kad ih ne mogu vidjet uživo trenutno... :)
Sortiraj odgovore
Najstariji