Geo imaju prednost da se sklapaju jednim potezom bez skidanja kotaca skupa s onom dole velikom kosarom (nedostatak je sta je kosara otvorena). Isto tako, ta se kolica u buducnosti mogu pretvoriti u kolica za 2 djeteta, dolje umjesto kosare za kupnju ide posebna plica kosara za bebu, a gore mozes voziti vece dijete u sportskom dijelu, ili npr.super ako dobijes blizance 😊
Day se malo drugacije sklapaju, posebno se dobije sportski dio, a ne nastavak kojim kosara za dijete postaje buggy, i prednost je da kod toga sportskog dijela mozes produziti dio za noge ako ti beba brzo raste ili je inace dugacka beba.
Imaju filmici usporedbe na Youtube pa si skicni.
Maca bubi, dal se na kunert rotax sportski dio sklapa zajedno s konstrukcijom?
I da, po vasim komentarima cini mi se da su sva ta kolica glomazna😕😕 mislim, jesu stvarno velika ili? Nismo jos gledali uzivo, samo po slikicama. Uzivo sam vidjela samo pegperego i ta su mi onako, taman za mene, nisu velika, a lako je s njima..i sad si mislim, ako su mi ta taman, kak bi onda iugledala kraj bebetto vulcano ili tih kunert rotax (njih sam jos gledala osim pegperega)?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
citam tu da su modeli o kojima sam razmisljala svi ogromni i glomazni (bebetto vulcano i kunert rotax) a jedina koja sam za sad vidjela uzivo su peg perego i ta su mi bas taman, ne osjecam se minijaturno kraj njih. Pokazala sam dragom prekjucer cijenu novih bebettovih kolica pa je ostao sokiran (u najmanju ruku😱😱) i sad si mislim, on nece dat vise od 3000 za kolica, a nova necu nac po toj cijeni (ova koja zelim). Nasla sam na njuskalu pegperego koja sam tu bila linkala (bez boja) i traze 2700. I sad, dal se isplati uzet polovna ili stisnut zube i kupit nova? Ni sama vise neznam..pogotovo kad sam procitala da bebetto zauzmu puno mjesta u gepeku…
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Meni su iskreno Geo ljepsa od Day…. Dugo sam se dvoumila izmedju Bugaboo i Joolz al na kraju nakon slusanja tisucu recenzija na YouTube-u sam se odlucila za Joolz jer se bolje sklapaju i postigla su odlicne rezultate u istrazivanjima i testiranjima.
Hvala na info😊😊a jesi ih morala cekati ili su ih imali vec?i kako to da si dobila popust,to inace imaju popuste ili su bas tad imali samo?imaju vise boja na izboru ili samo par?sorry na gnjavazi,morat cu otici do baby centra😊
Geo imaju prednost da se sklapaju jednim potezom bez skidanja kotaca skupa s onom dole velikom kosarom (nedostatak je sta je kosara otvorena). Isto tako, ta se kolica u buducnosti mogu pretvoriti u kolica za 2 djeteta, dolje umjesto kosare za kupnju ide posebna plica kosara za bebu, a gore mozes voziti vece dijete u sportskom dijelu, ili npr.super ako dobijes blizance 😊
Day se malo drugacije sklapaju, posebno se dobije sportski dio, a ne nastavak kojim kosara za dijete postaje buggy, i prednost je da kod toga sportskog dijela mozes produziti dio za noge ako ti beba brzo raste ili je inace dugacka beba.
Imaju filmici usporedbe na Youtube pa si skicni.
Da,bas gledam na youtubu..al najbolje mi uzivo to vidjeti pa koja mi bolje sjednu😊😊hvala ti
Anadobila sam popust preko Klokanice (bila nagradna igra strugalice pa smo dobili 10 ili 15 posto popusta na bilo koja kolica u Baby centru osim Stokke) i onda jos 5 posto na gotovinu (to je bilo u lipnju). Mislim da je ta strugalica jos uvijek tu, pa probaj.
Joj imam i ja taj popust,samo sad sam bas pogledala i pise da se moze iskoristiti do 16.7.,znaci ne vrijedi vise,steta..mozda budu jos imali koje akcije
Sortiraj odgovore
Najstariji