Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IrenaSirena
    12. Kolovoz 2017. 09:15

Lucy16

Irena, mozda su mi se Kunert cinila neprakticna jer mi nije nitko objasnio kako sta ide nego sam ja sama pokusavala skuziti. Bila su mi neprakticna za sklopiti i dignuti kosaru s njih. I onda sam jos bila trudna pa je trbuh smetao. U kod Bebetta je smetao trbuh ako sklapas ramu da ih privuces k sebi pa se saginjes. Kad smo isli mijenjati covjek nam je tamo rastavio Bebetto na proste faktore pa se sve cinilo jednostavno i lako. I uvjerio nas kako je Bebetto ipak marka i da vrijedi dati malo vise novaca i isto je tad bila akcija na njih pa smo se odlucili za njih.

E hvala ti puno na ovim svim informacijama :) I nama je isto ženica u trgovini rastavila i pokazala Bebeto u najsitnije detalje pa mi i zbog toga izgledaju vrlo jednostavna :)

• Cvita
    15. Kolovoz 2017. 10:08

Marijana pozdrav
    Kakva su iskustva s modelom kolica<?
    Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy...

• natalija_mk
    15. Kolovoz 2017. 16:21

NevaNevičica

Mi smo na sajmu u Westgate kupili Chipolino Malta 3u1. Zbog malog auta bilo nam je bitno da konstrukcija bude što manja. Tamo smo ih vozali, jako su lagana i ugodna za voziti, a i konstrukcija je među lakšima oko 6kg. Kakva će biti u praksi vidjet ćemo za cca 2,5mj

Pozdrav, kako ste zadovoljni kolicima? :)

• Kety77
    17. Kolovoz 2017. 15:01

Ja sam kupila iCandy-eva kolica na popustu, inače su mi se najviše sviđala od svih. Imaju super kotače i mislim ih vozit i po gradu i po "makadamu". Konstrukcija super, lako se sklapa. Ima dodatne adaptere pa se i košara i sportski dio mogu stavit na istu konstrukciju. ugl, sve u svemu - ja zadovoljna

Marijana07
    18. Kolovoz 2017. 07:44

Cvita

Marijana pozdrav
    Kakva su iskustva s modelom kolica&lt;?
    Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy…

Pozz Cvita
    da li se dvoumis izmedu Mima kolica i Mutsy ili?

Eloa
    18. Kolovoz 2017. 07:58

Vidim da uspoređujete Kunert i Bebetto kolica... Mi imamo Kunert Lavado 3u1 kao na slici... Prezadovoljni smo njima, vrlo su ugodna za vožnju, po neravnom terenu ide bez brige, lako se sklapaju, jedina mana im je što su glomazna, no frendica ima Bebetto Holland i njezina su još glomaznija od naših..Imamo dosta velik prtljažnik, no sad kad još koristimo košaru kad spremimo donji dio kolica i košaru, nema više mjesta.  Druge razlike osim u dizajnu između Kunerta i Bebetta nema baš... Doduše, ima u cijeni :)
    Jedina mana koje sam se sad sjetila je ta da jaje(autosjedalica)nije baš od materijala koji je ugodan sad o ovim vrućinama pa bebi ispod glavice stavimo gazu ili pelenu da se ne znoji...eto...

• teya
    18. Kolovoz 2017. 08:31

Online trgovinu u Sloveniji za kolica: www.moder-planet.si

Poslala sam poruku i dobila odgovor. Određene kolica su na lageru (Riko, Expander, Eurocart, Milu Kids) i dostupne su odmah.
    Sljedeći tjedan bit će i na zalihi:
    - Kunert Lavado 3u1  - 3250 kn

• IrenaSirena
    18. Kolovoz 2017. 10:11

Eloa

Vidim da uspoređujete Kunert i Bebetto kolica… Mi imamo Kunert Lavado 3u1 kao na slici… Prezadovoljni smo njima, vrlo su ugodna za vožnju, po neravnom terenu ide bez brige, lako se sklapaju, jedina mana im je što su glomazna, no frendica ima Bebetto Holland i njezina su još glomaznija od naših..Imamo dosta velik prtljažnik, no sad kad još koristimo košaru kad spremimo donji dio kolica i košaru, nema više mjesta. Druge razlike osim u dizajnu između Kunerta i Bebetta nema baš… Doduše, ima u cijeni :)
    Jedina mana koje sam se sad sjetila je ta da jaje(autosjedalica)nije baš od materijala koji je ugodan sad o ovim vrućinama pa bebi ispod glavice stavimo gazu ili pelenu da se ne znoji…eto…

ELoa hvala ti na ovim informacijama. Srce si :)) Tako bih htjela vidjeti Kunert uživo da ih malo provozam :) Ali u Rijeci nema nažalost.. Još jednom hvala!

LittleOne
    18. Kolovoz 2017. 10:17

Kakav je kunert rotax u usporedbi s lavado? Zna netko? 

• natalija_mk
    19. Kolovoz 2017. 14:46

Ja bih bila veoma zahvalna kada bi mi neko rekao iskustva sa Chipolino Malta kolicima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani