Vidim da uspoređujete Kunert i Bebetto kolica... Mi imamo Kunert Lavado 3u1 kao na slici... Prezadovoljni smo njima, vrlo su ugodna za vožnju, po neravnom terenu ide bez brige, lako se sklapaju, jedina mana im je što su glomazna, no frendica ima Bebetto Holland i njezina su još glomaznija od naših..Imamo dosta velik prtljažnik, no sad kad još koristimo košaru kad spremimo donji dio kolica i košaru, nema više mjesta. Druge razlike osim u dizajnu između Kunerta i Bebetta nema baš... Doduše, ima u cijeni :)
Jedina mana koje sam se sad sjetila je ta da jaje(autosjedalica)nije baš od materijala koji je ugodan sad o ovim vrućinama pa bebi ispod glavice stavimo gazu ili pelenu da se ne znoji...eto...
Vidim da uspoređujete Kunert i Bebetto kolica… Mi imamo Kunert Lavado 3u1 kao na slici… Prezadovoljni smo njima, vrlo su ugodna za vožnju, po neravnom terenu ide bez brige, lako se sklapaju, jedina mana im je što su glomazna, no frendica ima Bebetto Holland i njezina su još glomaznija od naših..Imamo dosta velik prtljažnik, no sad kad još koristimo košaru kad spremimo donji dio kolica i košaru, nema više mjesta. Druge razlike osim u dizajnu između Kunerta i Bebetta nema baš… Doduše, ima u cijeni :)
Jedina mana koje sam se sad sjetila je ta da jaje(autosjedalica)nije baš od materijala koji je ugodan sad o ovim vrućinama pa bebi ispod glavice stavimo gazu ili pelenu da se ne znoji…eto…
ELoa hvala ti na ovim informacijama. Srce si :)) Tako bih htjela vidjeti Kunert uživo da ih malo provozam :) Ali u Rijeci nema nažalost.. Još jednom hvala!
cure, mi kupili neki dan kunert rotax 3u1. znaci kolica su fenomenalna, za voznju super, ugodna, lagana, ima gumene velike tockove, mjesta koliko hoces....kolica su velika, ali opet mi smo takva htjeli, jer smo i mi oboje visoki pa nama bolje pristaju, a i cini mi se da je bebi komotnije, bas onak ima dosta mjesta i za okretati se, pajkiti i sve...a izgledaju prekrasno :) meni osobno nisu teska (oko nekih 10 kg), a i mi nismo toliko gledali na kilazu jer zivimo u kuci tako da je sve prizemno + dvoriste, ali za prenijeti preko stepenice dvije, apsolutno nikakav problem.
Ana2711 ja sam kupila Joolz Geo, to je bila ljubav na 1.pogled. u Njemackoj su na testiranju proglasena medju prva tri najbolja, pogotovo jer su prakticna za sklapanje i sto je jos vaznije, imaju sve nestetne materijale tamo gdje dolaze u doticaj s bebom. Ja sam ih platila u Njemackoj povoljnije, oko 1000€ s vise/manje svim (fale mi one rukavice sta se namontiraju na "volan" i stalak za casu), a u Baby centru u City Centru west kostaju u redovnoj prodaji - kad se sve zbroji - blize 10.000kn. Ako se uclanis j njihov klub imas neki popust. Jedna cura je pisala da su ju tada samo kolica, znaci baza+kosara+nastavak kojim kosara postane buggy, dosla oko 8.000. Uz ta tri osnovna dijela treba ti zimska vreca jer ce se beba roditi u hladno doba godine, torba sta se nakvaci na rucku, ona nepropusna navlaka za kisu/snijeg, kasnije ona mreza za komarce... dodatne stvari koje nisam vidla u Baby centru su te rukavice, stalak za casu i dodatna shopping vreca, ali svega ima na netu za narucit...
Ana2711 ja sam kupila Joolz Geo, to je bila ljubav na 1.pogled. u Njemackoj su na testiranju proglasena medju prva tri najbolja, pogotovo jer su prakticna za sklapanje i sto je jos vaznije, imaju sve nestetne materijale tamo gdje dolaze u doticaj s bebom. Ja sam ih platila u Njemackoj povoljnije, oko 1000€ s vise/manje svim (fale mi one rukavice sta se namontiraju na "volan" i stalak za casu), a u Baby centru u City Centru west kostaju u redovnoj prodaji - kad se sve zbroji - blize 10.000kn. Ako se uclanis j njihov klub imas neki popust. Jedna cura je pisala da su ju tada samo kolica, znaci baza+kosara+nastavak kojim kosara postane buggy, dosla oko 8.000. Uz ta tri osnovna dijela treba ti zimska vreca jer ce se beba roditi u hladno doba godine, torba sta se nakvaci na rucku, ona nepropusna navlaka za kisu/snijeg, kasnije ona mreza za komarce… dodatne stvari koje nisam vidla u Baby centru su te rukavice, stalak za casu i dodatna shopping vreca, ali svega ima na netu za narucit…
Hvala ti😊ja si premisljam izmedu joolz day ili geo,moram ih otici uzivo bas pogledati..
Sortiraj odgovore
Najstariji