Charmed, moj je muz 185 visok i super su mu kolica Bebetto murano, rucka se moze poštelavati prema gore i dolje tako da pasu i meni od 164cm i njemu od 185cm. Sto se tice tvojih kolica, nemoj se začuditi sta kasne jer je ogromna navala i mi čekali 11-12tj iz Poljske.
Barbs, Bebetto nisu dječja, cak su dosta onak robusna, pravi komad kolica! A po bojama se moze sloziti i da su muževna s nekim dječjim veselim dodatkom. Evo nasa:
Dok smo ih slagali bili smo jako zadovoljni jako su jednostavna, a kasnije cemo vidjeti u korištenju. Imaju ih prijatelji i jako su zadovoljni. Jesu malo robusnija ali bez problema se sklapaju za gepek. Jedino ih moraš imati di držati, mi srećom imamo ekstra sobu i u prizemlju smo u zgradi, odlučili smo ne držati ih dolje u zgradi jer je smrduckavo i zna se krasti.
Molim te Ofnica, možeš mi reci kako ste plaćali kad ste naručivali preko te stranice?
Registrirala sam se na stranicu, napravila narudžbu i odabrala opciju plaćanje po predračunu. Onda mi je na mail dosao predračun koji sam isprintala i odnijela u banku platiti bankovnom doznakom. Oko 40kn je provizija. Kad sam platila, skeniranu potvrdu sam poslala njima na mail. Ja sam s njima jos i prije narudžbe komunicirala preko maila tako da sam onda imala mail, i poslala sam potvrdu isti dan kad sam platila da sto prije naruče. Obzirom da smo mi naručili kolica koje misu imali na zalihi (druga boja rame i košare), ba profilu mi se nije pokazivalo da je napravljena narudžba, ali to nije problem. Odmah sam poslala mail tom tipu iz Mali Vragci da provjerim pa je rekao da je to zato sto smo naručili kolica koja nemaju na zalihi nego ih moraju posebno naruciti. Zataje dobro da uz web narudžbu paralelno i komunicirate mailom odnosno mozete ih i prije na mail pitati sto god vas zanima. A i kad sam im poslala potvrdu o plaćanju imala sam napismeno dokaz da je plaćeno i da sam ih obavijestila.
Samo da "pohvalim" dostavnu službu od djecjakolica.eu - kojoj na žalost još ne znam ime. Znači u 2 dana komunikacije na mobitel se nisu bili u stanju pojaviti na zadanim adresama. Znači od četvrtka još uvijek nemam robu doma. Makar su rekli da će doći i ja sam čamila doma ko idiot. A zadnji se nije uopće htio javiti na moje pozive, da saznam gdje je...a to je samo za AS i bazu - bit će veselo opet to dogovarat za kolica za 2tjedna...
Uf Charmed, ne bi vam bila i koži. Nama su kolica preko Slovenaca isto kasnila, nekih 2-3tjedna. Ali to smo uredno iskomunicirali mailom, znali smo da je problem u Poljacima tako da nisam mogla kriviti Slovence. Čovjek mi je javio sve kad je poslao kolica (cetvrtak) i na vratima me čekala obavijest (ponedjeljak dopodne) od GLS dostavne službe i br. moba. Kad sam ga nazvala, tip je jos bio u kvartu tako da mi se stvorio predgrađima u roku 3min. Tip mi je unio kutije u stan, ma sve pohvale. Jos muzu komentiram kako se čudim da je tako glatko sve proslo.
Pozz svima! Evo i ja sam nova. Prvoj bebici se nadamo početkom 10.mj i počeli smo gledati kolica. I kak smo ušli u prvi ducan MM-u su se svidla "mutsy evo" kolica i ne odustaje. Gotovo uopće nemam pravo glasa više. (mozda je to samo trik pa da ne moramo dalje hodati) Doduše, i meni su bila na prvu divna, al ipak sam im nasla zamjerke. Prvo je to da se u kosari nemoze podesiti podloga po visini, znaci da se digne malo kao naslon za glavicu (negdje sam cula da je nekome to bilo bitno). Žena u ducanu me pokusala uvjeriti da nije vazno, al mi je pokazala i kolica u kojima se to moze (peg perego, i joolz npr.) i meni se ko laiku činilo jako zgodno. I druga stvar, mutsy su mi bila dosta niska. Ručka ima 3 razine podesavanja, tak da nije bilo nezgodno za držati ili upravljati, ali kad sam se kao htjela sagnuti do " bebe" ruka nije sezala ni do košare. Nezz, mozda mi trbuh smeta pa se nisam mogla sagnuti. Visoka sam 175.
Raspisala sam se... Jel ima ko mutsy?! Ja sam se sa željom prebacila na jools jer je pozicija kosare puno višlja, al su i skoro duplo skuplja pa mislim da neću dobit odobrenje od mm- a.
Mi smo kupili ova kolica o prezadovoljni smo. Em su lagana,em su jako jednostavna za baratanje,imaju sve znači 3 u 1 i visoka sam 183 a ruck a ide do 110 tako da je to idealno! Svakako preporučam.
Imate na Ekupi.
Evo f
Pozz svima! Evo i ja sam nova. Prvoj bebici se nadamo početkom 10.mj i počeli smo gledati kolica. I kak smo ušli u prvi ducan MM-u su se svidla "mutsy evo" kolica i ne odustaje. Gotovo uopće nemam pravo glasa više. (mozda je to samo trik pa da ne moramo dalje hodati) Doduše, i meni su bila na prvu divna, al ipak sam im nasla zamjerke. Prvo je to da se u kosari nemoze podesiti podloga po visini, znaci da se digne malo kao naslon za glavicu (negdje sam cula da je nekome to bilo bitno). Žena u ducanu me pokusala uvjeriti da nije vazno, al mi je pokazala i kolica u kojima se to moze (peg perego, i joolz npr.) i meni se ko laiku činilo jako zgodno. I druga stvar, mutsy su mi bila dosta niska. Ručka ima 3 razine podesavanja, tak da nije bilo nezgodno za držati ili upravljati, ali kad sam se kao htjela sagnuti do " bebe" ruka nije sezala ni do košare. Nezz, mozda mi trbuh smeta pa se nisam mogla sagnuti. Visoka sam 175.
Raspisala sam se… Jel ima ko mutsy?! Ja sam se sa željom prebacila na jools jer je pozicija kosare puno višlja, al su i skoro duplo skuplja pa mislim da neću dobit odobrenje od mm- a.
Ovu mogucnost podesavanja podloge ima moja susjeda i meni se ne svidja-ja ju nemam!Sa nekih tri mj bebice se pocnu mrdati i rukicama i nogicama,sto su starije to rade sto cesce!I onda zbog tog mrdanja skliznu dole do ruba,nogice im nisu ispruzene pa mi izgleda ko da im je neudobno!Malu od susjede sam tak sto puta povlacila gore!,a ona dole za deset sekundi!😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Thnx mamika3- sad kad tak kazes ima smisla skroz...
Valentina- opce nemogu vidjet sa slike kak se zovu kolica
https://www.ekupi.hr/Kunert-Lavado-3u1-djecja-kolica-s-bijelom-ramom-916660.aspxČak su još na akciji :-)
Ima s i s crnom ramom...Nama su ova došla odma jer su imali na skladištu tak da ak se odlučiš kupi s preko e kupi i kontaktira dječja kolica eu za daljnje info ...ako neke nemaju čekaju se od 3 do 6 tj. :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji