Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IrenaSirena
    11. Kolovoz 2017. 14:36

Lucy16

Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.

E pa bome mi isto nemamo veliki gepek :) Imamo ugrađen plin pa nam je smanjen kapacitet.. Hmm al dobro.. A bebeto su mi divna jer baš klize lijepo, a to šta su malo veća nema veze.. i ja i muž smo visoki.. pa će nam pasat.. :) Puno hvala na informacijama.. ako mi možeš još samo reći, šta ti je smetalo na kunert kolicima? 

• IrenaSirena
    11. Kolovoz 2017. 14:38

mokiica

IrenaSirena

Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn… Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)
    Od muza sestra ima Bebetto Holland kolica, mi smo kupili Murano model.. razlike su zanemarive (pojačani amortizeri, neka bambusova vlakna Itd., uglavnom sitnice) .. iskreno, mislim da s Bebettom nećeš pogriješiti, bez obzira na model .. sve zavisi sto ti se vise sviđa 😉

Lijep mi je i Murano i Holand.. :) Ali sad su baš na akciji Holland pa mi se čini kao dobra opcija, jer mi se čini baš to što kažeš - da je razlika zanemariva.. :)

• IrenaSirena
    11. Kolovoz 2017. 14:40

Lucy16

Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.

E pa super.. Ja sam isprobala ta Bebeto i čine se malo veća, ali baš to što kažeš - i ja i muž smo visoki pa ne bi trebao biti problem :) Ali jedva čekam usporedbu bebeta i kunerta :)

• IrenaSirena
    11. Kolovoz 2017. 14:41

IrenaSirena

Lucy16

E pa super.. Ja sam isprobala ta Bebeto i čine se malo veća, ali baš to što kažeš - i ja i muž smo visoki pa ne bi trebao biti problem :) Ali jedva čekam usporedbu bebeta i kunerta :)

Joj sorry, nova sam i na forumu pa sam krivi komentar napisala ispod tvoga... aaah.. smotana sam.. sorry :)

Lucy16
    11. Kolovoz 2017. 15:14

Irena, mozda su mi se Kunert cinila neprakticna jer mi nije nitko objasnio kako sta ide nego sam ja sama pokusavala skuziti. Bila su mi neprakticna za sklopiti i dignuti kosaru s njih. I onda sam jos bila trudna pa je trbuh smetao. U kod Bebetta je smetao trbuh ako sklapas ramu da ih privuces k sebi pa se saginjes. Kad smo isli mijenjati covjek nam je tamo rastavio Bebetto na proste faktore pa se sve cinilo jednostavno i lako. I uvjerio nas kako je Bebetto ipak marka i da vrijedi dati malo vise novaca i isto je tad bila akcija na njih pa smo se odlucili za njih. 

• IrenaSirena
    12. Kolovoz 2017. 09:15

Lucy16

Irena, mozda su mi se Kunert cinila neprakticna jer mi nije nitko objasnio kako sta ide nego sam ja sama pokusavala skuziti. Bila su mi neprakticna za sklopiti i dignuti kosaru s njih. I onda sam jos bila trudna pa je trbuh smetao. U kod Bebetta je smetao trbuh ako sklapas ramu da ih privuces k sebi pa se saginjes. Kad smo isli mijenjati covjek nam je tamo rastavio Bebetto na proste faktore pa se sve cinilo jednostavno i lako. I uvjerio nas kako je Bebetto ipak marka i da vrijedi dati malo vise novaca i isto je tad bila akcija na njih pa smo se odlucili za njih.

E hvala ti puno na ovim svim informacijama :) I nama je isto ženica u trgovini rastavila i pokazala Bebeto u najsitnije detalje pa mi i zbog toga izgledaju vrlo jednostavna :)

• Cvita
    15. Kolovoz 2017. 10:08

Marijana pozdrav
    Kakva su iskustva s modelom kolica<?
    Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy...

• natalija_mk
    15. Kolovoz 2017. 16:21

NevaNevičica

Mi smo na sajmu u Westgate kupili Chipolino Malta 3u1. Zbog malog auta bilo nam je bitno da konstrukcija bude što manja. Tamo smo ih vozali, jako su lagana i ugodna za voziti, a i konstrukcija je među lakšima oko 6kg. Kakva će biti u praksi vidjet ćemo za cca 2,5mj

Pozdrav, kako ste zadovoljni kolicima? :)

• Kety77
    17. Kolovoz 2017. 15:01

Ja sam kupila iCandy-eva kolica na popustu, inače su mi se najviše sviđala od svih. Imaju super kotače i mislim ih vozit i po gradu i po "makadamu". Konstrukcija super, lako se sklapa. Ima dodatne adaptere pa se i košara i sportski dio mogu stavit na istu konstrukciju. ugl, sve u svemu - ja zadovoljna

Marijana07
    18. Kolovoz 2017. 07:44

Cvita

Marijana pozdrav
    Kakva su iskustva s modelom kolica&lt;?
    Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy…

Pozz Cvita
    da li se dvoumis izmedu Mima kolica i Mutsy ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.