Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.
E pa bome mi isto nemamo veliki gepek :) Imamo ugrađen plin pa nam je smanjen kapacitet.. Hmm al dobro.. A bebeto su mi divna jer baš klize lijepo, a to šta su malo veća nema veze.. i ja i muž smo visoki.. pa će nam pasat.. :) Puno hvala na informacijama.. ako mi možeš još samo reći, šta ti je smetalo na kunert kolicima?
Hej cure.. Ja sam nova ovdje :) Jučer smo gledali Bebetto kolica Holland 3u1.. Sad su na akciji u trgovini Beba - oko 3700kn… Čine mi se super, ali nismo odmah htjeli kupovati jer smo tek prvi put išli malo vidjeti kolica.. Zanimaju me Vaša iskustva s tim kolicima ako koja od vas ima.. Čini mi se da su slična Kunert i Eurocart kolicima, ali nažalost nemamo gdje pogledati ta dvoja kolica u Rijeci.. Hmmm :) Kakva su iskustva? :)Od muza sestra ima Bebetto Holland kolica, mi smo kupili Murano model.. razlike su zanemarive (pojačani amortizeri, neka bambusova vlakna Itd., uglavnom sitnice) .. iskreno, mislim da s Bebettom nećeš pogriješiti, bez obzira na model .. sve zavisi sto ti se vise sviđa 😉
Lijep mi je i Murano i Holand.. :) Ali sad su baš na akciji Holland pa mi se čini kao dobra opcija, jer mi se čini baš to što kažeš - da je razlika zanemariva.. :)
Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.
E pa super.. Ja sam isprobala ta Bebeto i čine se malo veća, ali baš to što kažeš - i ja i muž smo visoki pa ne bi trebao biti problem :) Ali jedva čekam usporedbu bebeta i kunerta :)
Mi smo prvo narucili Kunert preko neta i kad su dosla nisu mi se cinila prakticna pa smo ih isli mijenjati i uzeli Bebetto Vulcano. Glomazna jesu, velika pa zauzimaju skoro cijeli gepek. Ok je dok je beba u jajetu pa ti jaje sluzi kao i autosjedalica, ali kad prijede na sportski dio pa moras imati i sjedalicu i sportski dio, zauzme ti skoro cijeli auto ( opet ovisi o velicini auta, moj je fiesta npr.i konstrukciju i sportski dio ne mogu staviti u gepek. Konstrukciju mogu staviti ako maknem dasku s gepeka.) Ali su zato i udobna, i tebi za voziti a vjerujem i bebama. Bez obzira na sve, opet bih ih uzela.E pa super.. Ja sam isprobala ta Bebeto i čine se malo veća, ali baš to što kažeš - i ja i muž smo visoki pa ne bi trebao biti problem :) Ali jedva čekam usporedbu bebeta i kunerta :)
Joj sorry, nova sam i na forumu pa sam krivi komentar napisala ispod tvoga... aaah.. smotana sam.. sorry :)
Irena, mozda su mi se Kunert cinila neprakticna jer mi nije nitko objasnio kako sta ide nego sam ja sama pokusavala skuziti. Bila su mi neprakticna za sklopiti i dignuti kosaru s njih. I onda sam jos bila trudna pa je trbuh smetao. U kod Bebetta je smetao trbuh ako sklapas ramu da ih privuces k sebi pa se saginjes. Kad smo isli mijenjati covjek nam je tamo rastavio Bebetto na proste faktore pa se sve cinilo jednostavno i lako. I uvjerio nas kako je Bebetto ipak marka i da vrijedi dati malo vise novaca i isto je tad bila akcija na njih pa smo se odlucili za njih.
Irena, mozda su mi se Kunert cinila neprakticna jer mi nije nitko objasnio kako sta ide nego sam ja sama pokusavala skuziti. Bila su mi neprakticna za sklopiti i dignuti kosaru s njih. I onda sam jos bila trudna pa je trbuh smetao. U kod Bebetta je smetao trbuh ako sklapas ramu da ih privuces k sebi pa se saginjes. Kad smo isli mijenjati covjek nam je tamo rastavio Bebetto na proste faktore pa se sve cinilo jednostavno i lako. I uvjerio nas kako je Bebetto ipak marka i da vrijedi dati malo vise novaca i isto je tad bila akcija na njih pa smo se odlucili za njih.
E hvala ti puno na ovim svim informacijama :) I nama je isto ženica u trgovini rastavila i pokazala Bebeto u najsitnije detalje pa mi i zbog toga izgledaju vrlo jednostavna :)
Marijana pozdrav
Kakva su iskustva s modelom kolica<?
Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy...
Mi smo na sajmu u Westgate kupili Chipolino Malta 3u1. Zbog malog auta bilo nam je bitno da konstrukcija bude što manja. Tamo smo ih vozali, jako su lagana i ugodna za voziti, a i konstrukcija je među lakšima oko 6kg. Kakva će biti u praksi vidjet ćemo za cca 2,5mj
Pozdrav, kako ste zadovoljni kolicima? :)
Ja sam kupila iCandy-eva kolica na popustu, inače su mi se najviše sviđala od svih. Imaju super kotače i mislim ih vozit i po gradu i po "makadamu". Konstrukcija super, lako se sklapa. Ima dodatne adaptere pa se i košara i sportski dio mogu stavit na istu konstrukciju. ugl, sve u svemu - ja zadovoljna
Marijana pozdrav
Kakva su iskustva s modelom kolica<?
Razmišljam kako bih ista uzela ali dvoumim se između tih i Mutsy…
Pozz Cvita
da li se dvoumis izmedu Mima kolica i Mutsy ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji