Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dejči
    22. Svibanj 2017. 13:16

Pozz svima! Evo i ja sam nova. Prvoj bebici se nadamo početkom 10.mj i počeli smo gledati kolica. I kak smo ušli u prvi ducan MM-u su se svidla "mutsy evo" kolica i ne odustaje. Gotovo uopće nemam pravo glasa više. (mozda je to samo trik pa da ne moramo dalje hodati) Doduše,  i meni su bila na prvu divna, al ipak sam im nasla zamjerke. Prvo je to da se u kosari nemoze podesiti podloga po visini, znaci da se digne malo kao naslon za glavicu (negdje sam cula da je nekome to bilo bitno). Žena u ducanu me pokusala uvjeriti da nije vazno, al mi je pokazala i kolica u kojima se to moze (peg perego, i joolz npr.) i meni se ko laiku činilo jako zgodno. I druga stvar, mutsy su mi bila dosta niska. Ručka ima 3 razine podesavanja, tak da nije bilo nezgodno za držati ili upravljati, ali kad sam se kao htjela sagnuti do " bebe" ruka nije sezala ni do košare. Nezz, mozda mi trbuh smeta pa se nisam mogla sagnuti. Visoka sam 175. 
    Raspisala sam se... Jel ima ko mutsy?! Ja sam se sa željom prebacila na jools jer je pozicija kosare puno višlja, al su i skoro duplo skuplja pa mislim da neću dobit odobrenje od mm- a.

23. Svibanj 2017. 20:35

Mi smo kupili ova kolica o prezadovoljni smo. Em su lagana,em su jako jednostavna za baratanje,imaju sve znači 3 u 1 i visoka sam 183 a ruck a ide do 110 tako da je to idealno! Svakako preporučam.
    Imate na Ekupi.
    Evo f

I da bila su na akciji sa 4300 na 3600,ne znam da li su još. Mi smo isli kupit  jedna od 5000 kn i onda sam naletila na ova. :-)

mamika3
    24. Svibanj 2017. 12:16

dejči

Pozz svima! Evo i ja sam nova. Prvoj bebici se nadamo početkom 10.mj i počeli smo gledati kolica. I kak smo ušli u prvi ducan MM-u su se svidla "mutsy evo" kolica i ne odustaje. Gotovo uopće nemam pravo glasa više. (mozda je to samo trik pa da ne moramo dalje hodati) Doduše, i meni su bila na prvu divna, al ipak sam im nasla zamjerke. Prvo je to da se u kosari nemoze podesiti podloga po visini, znaci da se digne malo kao naslon za glavicu (negdje sam cula da je nekome to bilo bitno). Žena u ducanu me pokusala uvjeriti da nije vazno, al mi je pokazala i kolica u kojima se to moze (peg perego, i joolz npr.) i meni se ko laiku činilo jako zgodno. I druga stvar, mutsy su mi bila dosta niska. Ručka ima 3 razine podesavanja, tak da nije bilo nezgodno za držati ili upravljati, ali kad sam se kao htjela sagnuti do " bebe" ruka nije sezala ni do košare. Nezz, mozda mi trbuh smeta pa se nisam mogla sagnuti. Visoka sam 175.
    Raspisala sam se… Jel ima ko mutsy?! Ja sam se sa željom prebacila na jools jer je pozicija kosare puno višlja, al su i skoro duplo skuplja pa mislim da neću dobit odobrenje od mm- a.

Ovu mogucnost podesavanja podloge ima moja susjeda i meni se ne svidja-ja ju nemam!Sa nekih tri mj bebice se pocnu mrdati i rukicama i nogicama,sto su starije to rade sto cesce!I onda zbog tog mrdanja skliznu dole do ruba,nogice im nisu ispruzene pa mi izgleda ko da im je neudobno!Malu od susjede sam tak sto puta povlacila gore!,a ona dole za deset sekundi!😁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• dejči
    24. Svibanj 2017. 14:28

Thnx mamika3- sad kad tak kazes ima smisla skroz... 
    Valentina- opce nemogu vidjet sa slike kak se zovu kolica 

24. Svibanj 2017. 15:22

https://www.ekupi.hr/Kunert-Lavado-3u1-djecja-kolica-s-bijelom-ramom-916660.aspx

Čak su još na akciji :-)
    Ima s i s crnom ramom...

Nama su ova došla odma jer su imali na skladištu tak da ak se odlučiš kupi s preko e kupi i kontaktira dječja kolica eu za daljnje info ...ako neke nemaju čekaju se od 3 do 6 tj. :-)

• anitram1505
    09. Lipanj 2017. 11:47

Pozz svima  zanima me ima li itko kolica Anex Sport ili Cross? 
    http://leokids.hr/ducan/anex-sport/

[UREĐENO] 28. Rujan 2017. 09:48

Povoljna, a odlicna. 3u1 
    Jedva cekam da ih koristimo. 😁😁🤗🤗

MY_life <3
    05. Srpanj 2017. 10:36

Iskusne mame i cure koje već imaju kupljena kolica, može pomoć? :) 

Jel mi možete preporučiti kolica čija konstrukcija stane u gepek volkswagen up-a? :) 

Hvala na odgovoru :)

06. Srpanj 2017. 00:31

Buba_mara

Jel mi možete preporučiti kolica čija konstrukcija stane u gepekvolkswagen up-a? :)

Za ova moja pise da su primjerena za svaki prtljaznik. mi nemamo bas nesto velik gepek u autu tako da se nadam da ce stati kad se rasklope. 😁😁

06. Srpanj 2017. 00:32

MomOf2017

Buba_mara

Jel mi možete preporučiti kolica čija konstrukcija stane u gepekvolkswagen up-a? :)

Za ova moja pise da su primjerena za svaki prtljaznik. mi nemamo bas nesto velik gepek u autu tako da se nadam da ce stati kad se rasklope. 😁😁

Jel ova konstrukcija kad su stigla bila je sklopljena i nije bila velika. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani