Maca bubi, dal se na kunert rotax sportski dio sklapa zajedno s konstrukcijom?
I da, po vasim komentarima cini mi se da su sva ta kolica glomazna😕😕 mislim, jesu stvarno velika ili? Nismo jos gledali uzivo, samo po slikicama. Uzivo sam vidjela samo pegperego i ta su mi onako, taman za mene, nisu velika, a lako je s njima..i sad si mislim, ako su mi ta taman, kak bi onda iugledala kraj bebetto vulcano ili tih kunert rotax (njih sam jos gledala osim pegperega)?
Kunert Rotax kolica nisu glomazna, nisu velika.
Sportski dio se ne sklapa s konstrukcijom.
Ako si blizu slovenske granice, preporučujem da pregledate kolica u salonu: www.moder-planet.siKolica su na lageru i šalje u Hrvatsko.
I da, po vasim komentarima cini mi se da su sva ta kolica glomazna😕😕 mislim, jesu stvarno velika ili? Nismo jos gledali uzivo, samo po slikicama. Uzivo sam vidjela samo pegperego i ta su mi onako, taman za mene, nisu velika, a lako je s njima..i sad si mislim, ako su mi ta taman, kak bi onda iugledala kraj bebetto vulcano ili tih kunert rotax (njih sam jos gledala osim pegperega)?
sportski dio se moze sklopiti sa konstrukcijom, ali onda je zbilja brdo svega. ali se i sportski dio i kosara i autosjedalica stavljaju i skidaju sa konstrukcije samo klikom. sto se tice velicine, ja sam visoka oko 175 cm, a kolica su mi (ona rucka/precka) oko 100 cm, taman malo ispod pupka (ono, bas mi je zgodno, ne znam kak bolje da objasnim), s tim da se moze ta rucka i spustiti i jos povisiti. a set kolica je trenutno na akciji 3000kn, a vidjela sam da se i po toj cijeni mogu naruciti preko djecjakolica.eu.
Belle hvala svejedno...meni otpocetka nije htjelo otvorit tu strugalicu😖 nije mi uopce otvaralo niti reagiralo, neznam zasto..
Maca_bubi, hvala ti na objasnjenju😁 nismo blizu granice..budemo isli ih pogledat kad i sva ostala pa cu vidjet..ah te muke s kolicima😔😔
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
POzdrav cure, mi smo rano počeli gledati ali samo zato što sam ja neodlučna pa da imam dovoljno vremena jučer bacili oko i prva koja sam vidjela baš su mi se svidjela..INGLESINA quad i JAne muum; IMate kakva iskustva sa njima?? PEg perego je treća opcija ali sestrino iskustvo kaže da joj je jako teško bilo manevrirati po šljunku( čitaj: ne idu) i sportski dio je jako slabo podstavljen odnosno ful se osjete šipke pa je kupovala posebno onu navlaku.
POzdrav cure, mi smo rano počeli gledati ali samo zato što sam ja neodlučna pa da imam dovoljno vremenajučer bacili oko i prva koja sam vidjela baš su mi se svidjela..INGLESINA quad i JAne muum; IMate kakva iskustva sa njima?? PEg perego je treća opcija ali sestrino iskustvo kaže da joj je jako teško bilo manevrirati po šljunku( čitaj: ne idu) i sportski dio je jako slabo podstavljen odnosno ful se osjete šipke pa je kupovala posebno onu navlaku.
Hej Ana, evo ja nemam iskustva s Peg Peregom, ali imale su ih i šogorica i muževa sestrična i bile su jako zadovoljne njima. Neznam točno koji model su imale (čini mi se Book nešto 3 u 1).
I da, po vasim komentarima cini mi se da su sva ta kolica glomazna😕😕 mislim, jesu stvarno velika ili? Nismo jos gledali uzivo, samo po slikicama. Uzivo sam vidjela samo pegperego i ta su mi onako, taman za mene, nisu velika, a lako je s njima..i sad si mislim, ako su mi ta taman, kak bi onda iugledala kraj bebetto vulcano ili tih kunert rotax (njih sam jos gledala osim pegperega)?sportski dio se moze sklopiti sa konstrukcijom, ali onda je zbilja brdo svega. ali se i sportski dio i kosara i autosjedalica stavljaju i skidaju sa konstrukcije samo klikom. sto se tice velicine, ja sam visoka oko 175 cm, a kolica su mi (ona rucka/precka) oko 100 cm, taman malo ispod pupka (ono, bas mi je zgodno, ne znam kak bolje da objasnim), s tim da se moze ta rucka i spustiti i jos povisiti. a set kolica je trenutno na akciji 3000kn, a vidjela sam da se i po toj cijeni mogu naruciti preko djecjakolica.eu.
Mi smo na kraju uzeli Bebetto Holland 3 u 1, jer su bila na akciji u trgovini Beba. Nama beba treba doći u 12 mjesecu tako da iskustva s njima nemam :) Ali smo ih jučer malo slagali da dobijemo dojam kako se to radi i jesu li lagana za stavljanje svih dijelova. Mogu reći da se svi dijelovi vrlo lako stavljaju i jednim klikom izvlače van. Glomaznije izgledaju jedino kada je košara na konstrukciji, ali košara nije teška što me ugodno iznenadilo. Visoka sam 173, ručka se namješta prema svim visinama. To je ono što ti trenutno mogu reći o Hollandu. A neka cura je tu gore napisala da su slična Kunert Lavadu.. Pa vidi malo :) Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji