Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • supavlov
    25. Srpanj 2017. 08:42

Trebam davjet..
    Evo mi jucer kupili kolica peg perego modular book plus na njuskalu.. cista su.al bi ih voljelja prije upotrebe navlaku jos jednom oprati ..posebno na kisobran dijelu..jer ima neke mrlje. Jel tko zna kako se ta navlaka skida? Gledala sam raznih videa ali nikako da pokaze kako se taj dio skroz skine? Hvala

ikyri
    26. Srpanj 2017. 14:47

mokiica

Ofnica

Charmed, moj je muz 185 visok i super su mu kolica Bebetto murano, rucka se moze poštelavati prema gore i dolje tako da pasu i meni od 164cm i njemu od 185cm. Sto se tice tvojih kolica, nemoj se začuditi sta kasne jer je ogromna navala i mi čekali 11-12tj iz Poljske.
    Barbs, Bebetto nisu dječja, cak su dosta onak robusna, pravi komad kolica! A po bojama se moze sloziti i da su muževna s nekim dječjim veselim dodatkom. Evo nasa:
    Dok smo ih slagali bili smo jako zadovoljni jako su jednostavna, a kasnije cemo vidjeti u korištenju. Imaju ih prijatelji i jako su zadovoljni. Jesu malo robusnija ali bez problema se sklapaju za gepek. Jedino ih moraš imati di držati, mi srećom imamo ekstra sobu i u prizemlju smo u zgradi, odlučili smo ne držati ih dolje u zgradi jer je smrduckavo i zna se krasti.

Molim te Ofnica, možeš mi reci kako ste plaćali kad ste naručivali preko te stranice?

Ako je visina problem peg-perego imaju dodatak koja dođe 99kn i stavi se s obje strane kolica i moze se stavit tih dodataka  više dok se ne postigne dužina ručke koja odgovara. Ja imam 180 cm a muž 190 i lupala sam nogama stalno ... kupili smo taj umetak jedan i riješili problem. 

• Deja84
    31. Srpanj 2017. 15:49

Drage mamice,
    trebala bih savjet. Kako početkom prosinca očekujemo našu prvu bebicu, muku mučimo sa kolicima, odnosno gdje ih naručiti.Našla sam svakojake informacije no zanima me vaše mišljenje. Nekako je naš odabir pao na Bebetto Tito Premium Class, no zanima me gdje ih je najisplativije naručiti i ako ste naručivale sa stranice "mali vragci" koliko ste zadovoljne njihovom uslugom? Sve su to poprilično veliki iznosi koji se vrte pa bih voljela vaš savjet.

mamika3
    31. Srpanj 2017. 17:45

Deja84

Drage mamice,
    trebala bih savjet. Kako početkom prosinca očekujemo našu prvu bebicu, muku mučimo sa kolicima, odnosno gdje ih naručiti.Našla sam svakojake informacije no zanima me vaše mišljenje. Nekako je naš odabir pao na Bebetto Tito Premium Class, no zanima me gdje ih je najisplativije naručiti i ako ste naručivale sa stranice "mali vragci" koliko ste zadovoljne njihovom uslugom? Sve su to poprilično veliki iznosi koji se vrte pa bih voljela vaš savjet.

Odi na temu ljetne bebe/mame 2017,potrazi Ofnicu!Ona je narucivala od njih

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mokiica
    03. Kolovoz 2017. 15:10

Deja84

Drage mamice,

definitvno ti je jeftinije kupiti kolica preko te stranice mali vrageci ili ih naručiti s eBay-a .. mi smo se odlučili za bebetto murano model, čija je cijena kod nas 5850 kn, dok je na str mali vrageci 4000 kn .. dakle gotovo 2000 kn jeftinije .. no trebaš imati na umu da ćeš u svakoj trgovini dobiti 20% popusta na kolica, tako da ona vise ne koštaju skoro 6000 kn, nego im je cijena oko 4500.. mi nismo htjeli riskirati pa smo kolica kupili u babylandu .. ali svakako si racunaj na tih 20% jer to ćeš sigurno dobiti pa si onda sagledaj koliko ti se isplati  😊

Ljubica001
    03. Kolovoz 2017. 18:28

I ja lagano istražujem kolica... I suzila sam izbor na Bebetto, Kunert, Maxi cosi ili ABC design cobra. Tražim velika kolica, za sve terene, velike kotače i da su 3u1 ili 2u1 s adapterima za maxi cosi.E sad, gledala sam videiće tih kolica i vidjela da se bebetto vulcano sklapaju zajedno sa sportskim sjedištem... Sklapaju li se i Kunert lavado možda ili libero isto sa sportskim sjedištem? To mi se čini jako praktično. Ili možda griješim?
    Govorim napamet.Kišobran kolica su mi grozna za gurati i mislim da bih radije imala velika kolica tijekom cijelog razdoblja vozanja u kolicima. Možda promijenim mišljenje... Frendica je imala kunert libero, ona roza i prelijepa su. Mene su osvojila na prvo guranje, tako lagano upravljiva. Ali vjerujem da su sva takva kolica lako upravljiva.
    Vi koje imate abc design cobru, jel mi možete reći kakvi su amortizeri i ima li ih uopće? Kakva su kolica za makadam? Neki makadam kao na moru, žešći, ne mislim kao zg nasip. Može ih se naći dosta povoljno na njuškalu. Vječita diskusija o kolicima....  

mamika3
    04. Kolovoz 2017. 10:49

Dok sam davnih dana bila u potrazi gledala sam tu Cobru!Jako su mi se svidjela,jedna od ljepsih!Muz je rekao da su dobra,a on ti gleda uvijek te kotace i za koji su teren!Eto,mozda pomogne!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Marijana07
    06. Kolovoz 2017. 23:18

Pozdrav mame. I ja sam ovih dana u potrazi,jako mi se svidaju Mima kolica. Da li neko ima iskustva kakvih sa tim kolicima? 😀

• Mama90
    09. Kolovoz 2017. 11:29

ja bih kunert kolica, ne znam jos dal bi model rotax ili lavado, 3u1. ???  mislim da cu ih ici pogledati uzivo jos tamo negdje sljedeci tjedan pa cu jos vidjet, iako sam negdje na webu  nasla cakk i za 2800 kn (dok su u ducanu od 3500 do 4500). ima li netko iskustva sa tim kolicima ?

pandora122
    09. Kolovoz 2017. 17:43

maca_bubi

ja bih kunert kolica, ne znam jos dal bi model rotax ili lavado, 3u1. ??? mislim da cu ih ici pogledati uzivo jos tamo negdje sljedeci tjedan pa cu jos vidjet, iako sam negdje na webu nasla cakk i za 2800 kn (dok su u ducanu od 3500 do 4500). ima li netko iskustva sa tim kolicima ?

Ja imam lavado i nemam jedne rijeci zamjerke, vride svake kune i 100 mogucnosti i dodataka imaju

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.