Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Svibanj 2017. 14:56

Ja se dvoumim između ovih: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-bijela-rama-odmah-dostupno/ i https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-boja-01-odmah-dostupno/.
    Ima li tko iskustva s Kunertovim i Bebettovim kolicima??? Komentari??? Hvala

Krajem slijedećeg mjeseca planiram naručiti, a termin mi je 27.9,. Dragi mi je rekao za ovu drugu: previše su dječja, a ja ga gledam: ma čekaj, za koga su, za bebu ili tebe?! 

Charmed
    15. Svibanj 2017. 17:06

Nama su u dućanu rekli da je razlika Kunerta i Bebetta prvenstveno kao visina, da su Kunert pogodnija za visoke ljude. A Kunertova jesu nešto teža od Bebetta. Najbolje otićii isprobati ;)

A meni se ovi iz djecjakolica.eu još nisu javili s informacijom di su moja kolica...

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 07:52

Charmed, moj je muz 185 visok i super su mu kolica Bebetto murano, rucka se moze poštelavati prema gore i dolje tako da pasu i meni od 164cm i njemu od 185cm. Sto se tice tvojih kolica, nemoj se začuditi sta kasne jer je ogromna navala i mi čekali 11-12tj iz Poljske.
    Barbs, Bebetto nisu dječja, cak su dosta onak robusna, pravi komad kolica! A po bojama se moze sloziti i da su muževna s nekim dječjim veselim dodatkom. Evo nasa:

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 07:58

Barbs nisam ti napisala, i mi smo prvo gledali vulcano, ali smo se poslije odlučili za murano, ali zato jer plaćaju baka i deda 😂 pa su rekli da uzmemo najbolja. Vulcano dolje ima otvorenu košaru koliko se sjecam i sta je bitno nema amortizere na kotačima, to uzmi u obzir zbog podloge po kojoj ces voziti. Znam da je bebettu najprodavaniji model holand pa malo usporedi specifikacije. I nama je bilo bitno da ima i dodatne umjetne koze koja se moze prebrisati i lakse se održava. Inace, i vulcano je meni isto bio u užem izboru zbog budžeta. Ako narucujes od Slovenaca, savjetujem da ne čekaš bas kraj sljedećeg mjeseca jer mi smo čekali 11-12tj, a kreće ti vrijeme godišnjih, pogotovo ako naručis da ti se pravi neka ekstra boja rame ili košare.

pandora122
    16. Svibanj 2017. 08:36

Ja sam uzela Kunert Lavado 3u1 ,ne mogu nac ni jednu zamjerku kolicima, savrsena.

[/url

barbs
    16. Svibanj 2017. 08:43

Hvala na informacijama. Probat ćemo otići vidjeti kolica koja su dostupna u Puli, ali sumnjam da uopće išta imaju...  Ako ne, pravac Rijeka ili Kopar..
    Inače, prijateljica ima od Kunerta Silver i jako je zadovoljna tako da znam da ne bih pogriješila, ali Vulcano me tako privlaaaačiii 

barbs
    16. Svibanj 2017. 08:45

Ofnica, sada vidim da Vulcano ima otvorenu košaru dok Murano zatvorenu. Dobro si rekla. Baš su ti lijepaaaa 

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 08:53

Zapravo i murano ima otvorenu i dodatnu torbu koja se stavi u tu otvorenu pa imas dvije torbe...ovu zatvorenu mozes izvaditi i istrpati stvari...vidi

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 08:57

Mom se muzu ne sviđa Kunert jer ima bas puno plastike košara pa je nama to prevagnulo...mi volimo vise tkaninu. A i koliko sam vidjela plastika kod kunerta je bijela sto je nama bio odbijajući faktor, zbog zamazljivosti i osjetljivosti, nisam vidjela opciju da se moze naruciti druga boja plastike. Inace mi se cini da su funkcionalno bebetto i Kunert vrlo slična, sve su to Poljaci. I Riko marka je slicna isto.

barbs
    16. Svibanj 2017. 09:05

Ja sam od Bebetta (Vulcano) vidjela kolica u nekom kafiću... i od onda sam se zaljubila u njih!  Nije me briga što su Kuvertova jeftinija 
    Odlična stvar ova s torbom!  Jer prijateljica nije zadovoljna s Kunertovom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani