Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Svibanj 2017. 08:43

Hvala na informacijama. Probat ćemo otići vidjeti kolica koja su dostupna u Puli, ali sumnjam da uopće išta imaju...  Ako ne, pravac Rijeka ili Kopar..
    Inače, prijateljica ima od Kunerta Silver i jako je zadovoljna tako da znam da ne bih pogriješila, ali Vulcano me tako privlaaaačiii 

barbs
    16. Svibanj 2017. 08:45

Ofnica, sada vidim da Vulcano ima otvorenu košaru dok Murano zatvorenu. Dobro si rekla. Baš su ti lijepaaaa 

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 08:53

Zapravo i murano ima otvorenu i dodatnu torbu koja se stavi u tu otvorenu pa imas dvije torbe...ovu zatvorenu mozes izvaditi i istrpati stvari...vidi

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 08:57

Mom se muzu ne sviđa Kunert jer ima bas puno plastike košara pa je nama to prevagnulo...mi volimo vise tkaninu. A i koliko sam vidjela plastika kod kunerta je bijela sto je nama bio odbijajući faktor, zbog zamazljivosti i osjetljivosti, nisam vidjela opciju da se moze naruciti druga boja plastike. Inace mi se cini da su funkcionalno bebetto i Kunert vrlo slična, sve su to Poljaci. I Riko marka je slicna isto.

barbs
    16. Svibanj 2017. 09:05

Ja sam od Bebetta (Vulcano) vidjela kolica u nekom kafiću... i od onda sam se zaljubila u njih!  Nije me briga što su Kuvertova jeftinija 
    Odlična stvar ova s torbom!  Jer prijateljica nije zadovoljna s Kunertovom.

Belle84
    17. Svibanj 2017. 08:48

Marijana12345
    17. Svibanj 2017. 13:59

Belle84

Mi se odlucili za Bugaboo buffalo samo moram vidjeti gdje ih ima u zg za kupiti jer ih nijedan ducan skoro gdje sam gledala nema.

Belle, prema istrazivanju i testiranju djecjih kolica iz 3/2017 Stiftung Warentesta (koju su napravili Njemci) kolica Bugaboo Buffalo su dobila za sve dobre ocjene osim za kvalitetu i nestetnost materijala, za to su dobila jako lose ocjene, pogotovo za tu poprecnu "rucku" koju djeca znaju lizati i zvakati. Zato nama Bugaboo nije bio opcija. Proguglaj si malo i procitaj, ako nisi dobra s njemackim metni tekst u Translator. Ocjene su obrnute od nasih: dakle 1 je najbolje, 5 najlosije. Evo ti slika

Charmed
    17. Svibanj 2017. 17:32

Ofnica

Barbs nisam ti napisala, i mi smo prvo gledali vulcano, ali smo se poslije odlučili za murano, ali zato jer plaćaju baka i deda 😂 pa su rekli da uzmemo najbolja. Vulcano dolje ima otvorenu košaru koliko se sjecam i sta je bitno nema amortizere na kotačima, to uzmi u obzir zbog podloge po kojoj ces voziti. Znam da je bebettu najprodavaniji model holand pa malo usporedi specifikacije. I nama je bilo bitno da ima i dodatne umjetne koze koja se moze prebrisati i lakse se održava. Inace, i vulcano je meni isto bio u užem izboru zbog budžeta. Ako narucujes od Slovenaca, savjetujem da ne čekaš bas kraj sljedećeg mjeseca jer mi smo čekali 11-12tj, a kreće ti vrijeme godišnjih, pogotovo ako naručis da ti se pravi neka ekstra boja rame ili košare.

Ima Vulcano isto amortizere. Nama je presudila težina, jer su najlakša. Dobili smo info da dolaze za 2 tj. Valjda se ne budem porodila do tad :')

Ofnica
    17. Svibanj 2017. 18:51

Charmed, Murano ima neke duple amortizere, i jaču konstrukciju to nam je rekao čovjek u dućanu...vidi razlike u konstrukcijama na slici, to je nama presudilo jer je muž odlučio da je murano zato bolji (pogledaj ovo zadebljanje kod zadnjih kotača)

Charmed
    17. Svibanj 2017. 21:35

Aha, ti amortizeri - štima, ja sam mislila da si rekla kao da ih uopće nema. Sve pet :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.