Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    27. Travanj 2017. 17:38

Za ducan u Maksimirskoj ti neznam nis za reci osim da je na toj adresi,prvo smo bili u King Crossu,a nakon toga na sajmu i tad smo kupili kolica.A kak veli mamika ak ce biti nedovoljno zasticeno kupit cu tu univerzalnu navlaku

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Dena1009
    02. Svibanj 2017. 20:00

Pozdrav svima. Jel ima netko da koristi kolica Riko brano 3u1? Zanima me koji se sve djelovi mogu skinuti i prati? Pronasla sam rabljena, stara tek 8mj u pola cijene, jedino sto me sprecava je ta flekica na jednom djelu..Hvala na odgovorima 🙂

url=https://lilypie.com]

mamika3
    04. Svibanj 2017. 16:47

Flekica?Pa ak ju sadasnji vlasnici nisu oprali dosad mozda i ne ide dolje!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Anaa26
    09. Svibanj 2017. 10:38

Pozdrav svima,Trebam roditi pocetkom 10.mj i zelim Kunert Lavado 3u1 kolica.. kod nas su cca 4300 kn a nasla sam neku trgovinu Baby shop ima u Banja Luci i Beogradu i tamo je cijena 400 € a s obzirom da mi nisu daleko ni jedan ni drugi grad razmisljam da odem tamo po njih. Zanima me jel isao tko od vas? Imam li pravo na povrat poreza? I moram li platiti carinu? Tj do kojeg iznosa se ne placa carina?

• Elizabeth
    09. Svibanj 2017. 11:47

Može li netko napisati link za slovensku stranicu s koje mnogi naručuju kolica? Znam da je bila negdje u grupi, pa da ne tražim :)

Marijana12345
    11. Svibanj 2017. 07:42

Napisi u google Mali vragci

Charmed
    11. Svibanj 2017. 08:44

Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
    Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa...

• Natasha555
    11. Svibanj 2017. 14:05

Mi uzeli hauck twister duo (ja ih htjela zbog tog twister mehanizma) i maxi cosy jaje uz njih (imaju adaptere za maxi cosi). Super su lagana i jednostavna, mi zadovoljni.
    Naručili ih iz baby centra, stigla za 3 dana.

• supavlov
    13. Svibanj 2017. 17:42

Nasa beba se treba roditi pocetkom 10 mj. 
    Zanima nas Recaro city life 3u1? Da li ih je tko imao i koja su iskustva?
    Hvala

Marijana12345
    14. Svibanj 2017. 08:19

Charmed

Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
    Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…

Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.