Za ducan u Maksimirskoj ti neznam nis za reci osim da je na toj adresi,prvo smo bili u King Crossu,a nakon toga na sajmu i tad smo kupili kolica.A kak veli mamika ak ce biti nedovoljno zasticeno kupit cu tu univerzalnu navlaku
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Pozdrav svima. Jel ima netko da koristi kolica Riko brano 3u1? Zanima me koji se sve djelovi mogu skinuti i prati? Pronasla sam rabljena, stara tek 8mj u pola cijene, jedino sto me sprecava je ta flekica na jednom djelu..Hvala na odgovorima 🙂
url=https://lilypie.com]
Flekica?Pa ak ju sadasnji vlasnici nisu oprali dosad mozda i ne ide dolje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav svima,Trebam roditi pocetkom 10.mj i zelim Kunert Lavado 3u1 kolica.. kod nas su cca 4300 kn a nasla sam neku trgovinu Baby shop ima u Banja Luci i Beogradu i tamo je cijena 400 € a s obzirom da mi nisu daleko ni jedan ni drugi grad razmisljam da odem tamo po njih. Zanima me jel isao tko od vas? Imam li pravo na povrat poreza? I moram li platiti carinu? Tj do kojeg iznosa se ne placa carina?
Može li netko napisati link za slovensku stranicu s koje mnogi naručuju kolica? Znam da je bila negdje u grupi, pa da ne tražim :)
Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa...
Mi uzeli hauck twister duo (ja ih htjela zbog tog twister mehanizma) i maxi cosy jaje uz njih (imaju adaptere za maxi cosi). Super su lagana i jednostavna, mi zadovoljni.
Naručili ih iz baby centra, stigla za 3 dana.
Nasa beba se treba roditi pocetkom 10 mj.
Zanima nas Recaro city life 3u1? Da li ih je tko imao i koja su iskustva?
Hvala
Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…
Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj
Sortiraj odgovore
Najstariji