Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
Od dosta ljudi cujem da su dobra.
Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?I ja sam gledala Foppapedretti,bas mi se dopadaju ali nisam naisla na komentare
Vidila sam ona iz Iwood kolekcije i prefora su
Mi smo na kraju uzeli preko njuškala Peg Perego za 800 kn. Mislim da smo ok prošli. Sve štima i čvrsto je, nisu previše korištena. Bilo mi je bitno da imaju korpu dolje i da mogu u nulti položaj, i da baš nisu preteška. Moji su sa mnom isto imali njihova i dan danas hvale kako su ta kolica preživjela mene koja sam piškila kao fontana i ništa nije zahrđalo, a navlaka se skidala i prala svakih par dana, pokazala su se neuništivim. Na kraju ih je izvozao i moj uju par godina.
Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
Od dosta ljudi cujem da su dobra.
Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?
a evo meni jesu. Ali to je bilo 2007, tad je u modi bio Peg Perego Pliko.....a sad jesu li se poboljšali u medjuvremenu ne znam, ali ja im nisam htjela dat drugu priliku - ni s drugim djetetom, a niti bih sad....da mi ih netko maltene pokloni.
Ali to je na kraju stvar ukusa, ja više volim robusna i čvrsta kolica, koja ne zapinju na plaži po šljunku, nije mi najbitnije da su lagana jer ne živim na 5.katu bez lifta.....da jesam, sigurno bih imala druge prioritetei kriterije.
žena-majka-carica:)
svi pričaju o kupnji kolica u sloveniji, jel netko možda išao u srbiju po kolica? navodno su jeftinija i dobije se povrat poreza...jel iamtko iskustva? tnx
Drage mame što kažete na ova kolica:
https://www.facebook.com/pg/decija.kolica.su/photos/?tab=album&album_id=943374999083609Čine mi se super a puno su jeftinija nego kod nas i u Sloveniji.
Sve to lijepo izgleda ovako na slici....ali kolica trebaju prvo bit kvalitetna (i praktična) a onda lijepa (ne kažem da je to manje bitno, ili nebitno - dapače! ja isto jako pazim i na estetski aspekt - ali na kraju zna se što je najvažnije)
Ovakva no-name kolica, koja ne možeš isprobat ovdje negdje po dućanima - ne bih kupila da je black friday popust od 80%Eto, to je moje skromno mišljenje...pogotovo nakon šta sam nekidan ušla u baby dućan s tak raznim "modernim" kolicima (kolicima modernog izgleda a jako upitne kvalitete) koja kad sam ih pipnula kao da su dječje igračke iz kineske radnje. Džaba ti je sva ljepota ako oni to ušminkaju da izgleda kao neka skuplja, a ono samo loša kopija...
žena-majka-carica:)
Vidjela sam predivna kolica na Leo kids zovu se Anex Cross. Imate li kakva iskustva ili saznanja i njima?
Mi smo.kupili kunert lavadon3 u 1, jos ih ne koristimo jer cekamo bebicu,ali ono sto.mogu reci je da su prelijepa uzivo- ljepsa nego na slici i da se cine kvalitetna...
Sortiraj odgovore
Najstariji