Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivs
    15. Ožujak 2017. 14:46

Rozaa

Ivs

Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
    Od dosta ljudi cujem da su dobra.
    Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?
    I ja sam gledala Foppapedretti,bas mi se dopadaju ali nisam naisla na komentare

Vidila sam ona iz Iwood kolekcije i prefora su

• gala_28
    15. Ožujak 2017. 14:49

Mi smo na kraju uzeli preko njuškala Peg Perego za 800 kn. Mislim da smo ok prošli. Sve štima i čvrsto je, nisu previše korištena. Bilo mi je bitno da imaju korpu dolje i da mogu u nulti položaj, i da baš nisu preteška. Moji su sa mnom isto imali njihova i dan danas hvale kako su ta kolica preživjela mene koja sam piškila kao fontana i ništa nije zahrđalo, a navlaka se skidala i prala svakih par dana, pokazala su se neuništivim. Na kraju ih je izvozao i moj uju par godina. 

treca_sreca
    15. Ožujak 2017. 16:45

Ivs

Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
    Od dosta ljudi cujem da su dobra.
    Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?

a evo meni jesu. Ali to je bilo 2007, tad je u modi bio Peg Perego Pliko.....a sad jesu li se poboljšali u medjuvremenu ne znam, ali ja im nisam htjela dat drugu priliku - ni s drugim djetetom, a niti bih sad....da mi ih netko maltene pokloni.
    Ali to je na kraju stvar ukusa, ja više volim robusna i čvrsta kolica, koja ne zapinju na plaži po šljunku, nije mi najbitnije da su lagana jer ne živim na 5.katu bez lifta.....da jesam, sigurno bih imala druge prioritetei kriterije.

žena-majka-carica:)

• Emma85
    28. Ožujak 2017. 08:25

svi pričaju o kupnji kolica u sloveniji, jel netko možda išao u srbiju po kolica? navodno su jeftinija i dobije se povrat poreza...jel iamtko iskustva? tnx

• Spring2017
    28. Ožujak 2017. 10:41

Drage mame što kažete na ova kolica:
    https://www.facebook.com/pg/decija.kolica.su/photos/?tab=album&album_id=943374999083609Čine mi se super a puno su jeftinija nego kod nas i u Sloveniji.

treca_sreca
    28. Ožujak 2017. 19:17

Sve to lijepo izgleda ovako na slici....ali kolica trebaju prvo bit kvalitetna (i praktična) a onda lijepa (ne kažem da je to manje bitno, ili nebitno - dapače! ja isto jako pazim i na estetski aspekt - ali na kraju zna se što je najvažnije)
    Ovakva no-name kolica, koja ne možeš isprobat ovdje negdje po dućanima - ne bih kupila da je black friday popust od 80%Eto, to je moje skromno mišljenje...pogotovo nakon šta sam nekidan ušla u baby dućan s tak raznim "modernim" kolicima (kolicima modernog izgleda a jako upitne kvalitete) koja kad sam ih pipnula kao da su dječje igračke iz kineske radnje. Džaba ti je sva ljepota ako oni to ušminkaju da izgleda kao neka skuplja, a ono samo loša kopija...

žena-majka-carica:)

Dorja91
    02. Travanj 2017. 13:07

Vidjela sam predivna kolica na Leo kids zovu se Anex Cross. Imate li kakva iskustva ili saznanja i njima?

Dorja91
    02. Travanj 2017. 13:08
    Anex Cross
    Anex Cross

• Irena00
    05. Travanj 2017. 14:41

Pozz, ima li netko iskustva s kolicima kuver lavado? 

Eloa
    05. Travanj 2017. 19:51

Mi smo.kupili kunert lavadon3 u 1, jos ih ne koristimo jer cekamo bebicu,ali ono sto.mogu reci je da su prelijepa uzivo- ljepsa nego na slici i da se cine kvalitetna... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.