Mi smo jucer uzeli Joolz Geo. Jako sam zadovoljna iako su dosta skupa, zato sto mogu iduci put npr biti za blizance 😁 mogu se dva sica ili 2 kosare montirati gore.
Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj
Baš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo...u slučaju da beba dođe ranije.
Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tjBaš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo…u slučaju da beba dođe ranije.
Evo danas su joj stigla kolica iz Slo narucena 22.2. 🤔😲
Da da, danas stigla preko stranice Mali Vragci (hvala Marijana 😉). Netko je pisao da je preko stranice boombo.si čekao samo 5tj, a mi evo 11tj. Mi smo dali po narudžbi raditi ramu i plastiku košare u crnoj boji pa smo mozda i zato dulje čekali, ako se natući nesta klasičnije sta imaju na skladištu vjerojatno to ide brže. Ali nama je zato garancija 24mj, a sa boombo.si je 12mj. I dostava je 8eur, a s boombo.si je 30eur.
Ja se dvoumim između ovih: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-bijela-rama-odmah-dostupno/ i https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-boja-01-odmah-dostupno/.
Ima li tko iskustva s Kunertovim i Bebettovim kolicima??? Komentari??? Hvala Krajem slijedećeg mjeseca planiram naručiti, a termin mi je 27.9,. Dragi mi je rekao za ovu drugu: previše su dječja, a ja ga gledam: ma čekaj, za koga su, za bebu ili tebe?!
Nama su u dućanu rekli da je razlika Kunerta i Bebetta prvenstveno kao visina, da su Kunert pogodnija za visoke ljude. A Kunertova jesu nešto teža od Bebetta. Najbolje otićii isprobati ;)A meni se ovi iz djecjakolica.eu još nisu javili s informacijom di su moja kolica...
Charmed, moj je muz 185 visok i super su mu kolica Bebetto murano, rucka se moze poštelavati prema gore i dolje tako da pasu i meni od 164cm i njemu od 185cm. Sto se tice tvojih kolica, nemoj se začuditi sta kasne jer je ogromna navala i mi čekali 11-12tj iz Poljske.
Barbs, Bebetto nisu dječja, cak su dosta onak robusna, pravi komad kolica! A po bojama se moze sloziti i da su muževna s nekim dječjim veselim dodatkom. Evo nasa:
Barbs nisam ti napisala, i mi smo prvo gledali vulcano, ali smo se poslije odlučili za murano, ali zato jer plaćaju baka i deda 😂 pa su rekli da uzmemo najbolja. Vulcano dolje ima otvorenu košaru koliko se sjecam i sta je bitno nema amortizere na kotačima, to uzmi u obzir zbog podloge po kojoj ces voziti. Znam da je bebettu najprodavaniji model holand pa malo usporedi specifikacije. I nama je bilo bitno da ima i dodatne umjetne koze koja se moze prebrisati i lakse se održava. Inace, i vulcano je meni isto bio u užem izboru zbog budžeta. Ako narucujes od Slovenaca, savjetujem da ne čekaš bas kraj sljedećeg mjeseca jer mi smo čekali 11-12tj, a kreće ti vrijeme godišnjih, pogotovo ako naručis da ti se pravi neka ekstra boja rame ili košare.
Ja sam uzela Kunert Lavado 3u1 ,ne mogu nac ni jednu zamjerku kolicima, savrsena.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji