Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa...

Mi uzeli hauck twister duo (ja ih htjela zbog tog twister mehanizma) i maxi cosy jaje uz njih (imaju adaptere za maxi cosi). Super su lagana i jednostavna, mi zadovoljni.
Naručili ih iz baby centra, stigla za 3 dana.

Nasa beba se treba roditi pocetkom 10 mj.
Zanima nas Recaro city life 3u1? Da li ih je tko imao i koja su iskustva?
Hvala
Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…
Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj
Mi smo jucer uzeli Joolz Geo. Jako sam zadovoljna iako su dosta skupa, zato sto mogu iduci put npr biti za blizance 😁 mogu se dva sica ili 2 kosare montirati gore.
Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj
Baš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo...u slučaju da beba dođe ranije.

Baš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo…u slučaju da beba dođe ranije.
Evo danas su joj stigla kolica iz Slo narucena 22.2. 🤔😲
Da da, danas stigla preko stranice Mali Vragci (hvala Marijana 😉). Netko je pisao da je preko stranice boombo.si čekao samo 5tj, a mi evo 11tj. Mi smo dali po narudžbi raditi ramu i plastiku košare u crnoj boji pa smo mozda i zato dulje čekali, ako se natući nesta klasičnije sta imaju na skladištu vjerojatno to ide brže. Ali nama je zato garancija 24mj, a sa boombo.si je 12mj. I dostava je 8eur, a s boombo.si je 30eur.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji