Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    14. Svibanj 2017. 08:21

Mi smo jucer uzeli Joolz Geo. Jako sam zadovoljna iako su dosta skupa, zato sto mogu iduci put npr biti za blizance 😁 mogu se dva sica ili 2 kosare montirati gore.

Charmed
    14. Svibanj 2017. 09:48

Marijana

Charmed

Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
    Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…
    Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj

Baš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo...u slučaju da beba dođe ranije.

• Elizabeth
    15. Svibanj 2017. 11:15

Kako ste zadovoljni s Peg Peregom i Bebetto kolicima? 

Marijana12345
    15. Svibanj 2017. 11:27

Charmed

Marijana

Charmed

Vi koji ste kupovali Bebetto kod nas, koliko ste u prosjeku čekali da vam kolica stignu?
    Mi smo svoja naručili 3.4. i još ništa…
    Navodno Bebetto ima ludnicu i veliku potraznju zato kasni s dostvom, jer se vjerojatno radi dosta toga po narudzbi. Moja seka narucene iz slo ceka vec 12tj, a receno je mislim 8tj
    Baš simpatično. Ajde, bar imamo jaje/AS jer je to odmah stiglo…u slučaju da beba dođe ranije.

Evo danas su joj stigla kolica iz Slo narucena 22.2. 🤔😲

Ofnica
    15. Svibanj 2017. 12:32

Da da, danas stigla preko stranice Mali Vragci (hvala Marijana 😉). Netko je pisao da je preko stranice boombo.si čekao samo 5tj, a mi evo 11tj. Mi smo dali po narudžbi raditi ramu i plastiku košare u crnoj boji pa smo mozda i zato dulje čekali, ako se natući nesta klasičnije sta imaju na skladištu vjerojatno to ide brže. Ali nama je zato garancija 24mj, a sa boombo.si je 12mj. I dostava je 8eur, a s boombo.si je 30eur.

barbs
    15. Svibanj 2017. 14:56

Ja se dvoumim između ovih: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-bijela-rama-odmah-dostupno/ i https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-boja-01-odmah-dostupno/.
    Ima li tko iskustva s Kunertovim i Bebettovim kolicima??? Komentari??? Hvala Krajem slijedećeg mjeseca planiram naručiti, a termin mi je 27.9,. Dragi mi je rekao za ovu drugu: previše su dječja, a ja ga gledam: ma čekaj, za koga su, za bebu ili tebe?! 

Charmed
    15. Svibanj 2017. 17:06

Nama su u dućanu rekli da je razlika Kunerta i Bebetta prvenstveno kao visina, da su Kunert pogodnija za visoke ljude. A Kunertova jesu nešto teža od Bebetta. Najbolje otićii isprobati ;)A meni se ovi iz djecjakolica.eu još nisu javili s informacijom di su moja kolica...

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 07:52

Charmed, moj je muz 185 visok i super su mu kolica Bebetto murano, rucka se moze poštelavati prema gore i dolje tako da pasu i meni od 164cm i njemu od 185cm. Sto se tice tvojih kolica, nemoj se začuditi sta kasne jer je ogromna navala i mi čekali 11-12tj iz Poljske.
    Barbs, Bebetto nisu dječja, cak su dosta onak robusna, pravi komad kolica! A po bojama se moze sloziti i da su muževna s nekim dječjim veselim dodatkom. Evo nasa:

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 07:58

Barbs nisam ti napisala, i mi smo prvo gledali vulcano, ali smo se poslije odlučili za murano, ali zato jer plaćaju baka i deda 😂 pa su rekli da uzmemo najbolja. Vulcano dolje ima otvorenu košaru koliko se sjecam i sta je bitno nema amortizere na kotačima, to uzmi u obzir zbog podloge po kojoj ces voziti. Znam da je bebettu najprodavaniji model holand pa malo usporedi specifikacije. I nama je bilo bitno da ima i dodatne umjetne koze koja se moze prebrisati i lakse se održava. Inace, i vulcano je meni isto bio u užem izboru zbog budžeta. Ako narucujes od Slovenaca, savjetujem da ne čekaš bas kraj sljedećeg mjeseca jer mi smo čekali 11-12tj, a kreće ti vrijeme godišnjih, pogotovo ako naručis da ti se pravi neka ekstra boja rame ili košare.

pandora122
    16. Svibanj 2017. 08:36

Ja sam uzela Kunert Lavado 3u1 ,ne mogu nac ni jednu zamjerku kolicima, savrsena.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.