Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    18. Travanj 2017. 12:40

Hvala ti na odgovoru. Kolica su mi predivna.

Miss_a89
    19. Travanj 2017. 19:42

Ja imam PP 3u1 i kosara mi je pun pogodak! Nerijetko doma mala i odspava u njoj. U šetnji je zaštićena od vjetra, sunca, hladnoće..ja sam jako zadovoljna

NevaNevičica
    19. Travanj 2017. 20:54

Mi smo na sajmu u Westgate kupili Chipolino Malta 3u1. Zbog malog auta bilo nam je bitno da konstrukcija bude što manja. Tamo smo ih vozali, jako su lagana i ugodna za voziti, a i konstrukcija je među lakšima oko 6kg. Kakva će biti u praksi vidjet ćemo za cca 2,5mj

Ofnica
    20. Travanj 2017. 08:05

Mi cekamo bebetto murano iz slo da nam stignu. U west gateu smo ih uživo vidjeli i probali sklopiti. Vidjet cemo!

• masa6
    21. Travanj 2017. 11:04

Mi smo kupili ova:

Camarelo Pireus
    Camarelo Pireus
    mamika3
    21. Travanj 2017. 12:41

Ova ns slici sam gledala u ducanu neki dan,U Supernovoj!Osobno su mi preglomazna,ali imaju prekrasnih dizajna i boja,i kotaci su dobri za off road!Mislila sam ds nisu ispod 6000 pa sam zato i skicnula,da vidim cijenu!Na kraju su oko 4000 pa sam ostala iznenadjena!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• masa6
    21. Travanj 2017. 12:47

I ja sam se iznenadila cijenom. Do 25.4. imaju 10% popusta na sva Camarelo, Dorjan i Lonex kolica 3u1, tako da sam dobro prošla

mamika3
    21. Travanj 2017. 16:13

Super cijena!Ja sam bila zamjetila nekakva skroz sarena,kao kvadratici razlicitih boja ako se dobro sjecam.....4100 kn!S jedne strane mi bilo zao sta mi ne trebaju kolica!ha ha ha....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Rozaa
    26. Travanj 2017. 06:52

Pozz,mi smo rijesili slatku muku zvanu kolica.Bilo je puno uvjeta...da stanu u mali auto...gepek poput Smarta,da se sklapaju sa sportskim sjedalom,da se beba vozi okrenuta prema vama i obrnuto,da su lagana i da su cijenom prihvatljiva.Izbor je pao na BeCool kolica...kolica su ispunila sve uvjete plus 3U1 su(kosara se da splostiti pa zauzima malo.mjesta kaj je super) i dolaze sa dva lica krovica i sjedala sto znaci da imate dvije komb boja pa dok se npr.jedna boja pere koristite drugu ili kombinirate obje.Garancija je dvije godine pa si mislim ak nekaj ode u dvije god pod garancijom smo,a tko zna hoce li se bebac htjet voziti tak dugo.Uz kolica ide torba,podloga za prematanje,navlaka za kisu.Provozali smo necakinju i lijepo zgledaju...a hoce li biti dobra i hocemo li biti zadovoljni saznat cemo u 8mj.Nisam pronasla da je netko pisao o ovim kolicima pa smo se vodili time da se nadamo da nemogu biti toooliko losa...zaljubili smo se u Jane minum i gledali PegPerego ali stvarno nam je to bilo previseee novaca.Eto,pozz

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Dorja91
    26. Travanj 2017. 13:08

Rozaa

Pozz,mi smo rijesili slatku muku zvanu kolica.Bilo je puno uvjeta…da stanu u mali auto…gepek poput Smarta,da se sklapaju sa sportskim sjedalom,da se beba vozi okrenuta prema vama i obrnuto,da su lagana i da su cijenom prihvatljiva.Izbor je pao na BeCool kolica…kolica su ispunila sve uvjete plus 3U1 su(kosara se da splostiti pa zauzima malo.mjesta kaj je super) i dolaze sa dva lica krovica i sjedala sto znaci da imate dvije komb boja pa dok se npr.jedna boja pere koristite drugu ili kombinirate obje.Garancija je dvije godine pa si mislim ak nekaj ode u dvije god pod garancijom smo,a tko zna hoce li se bebac htjet voziti tak dugo.Uz kolica ide torba,podloga za prematanje,navlaka za kisu.Provozali smo necakinju i lijepo zgledaju…a hoce li biti dobra i hocemo li biti zadovoljni saznat cemo u 8mj.Nisam pronasla da je netko pisao o ovim kolicima pa smo se vodili time da se nadamo da nemogu biti toooliko losa…zaljubili smo se u Jane minum i gledali PegPerego ali stvarno nam je to bilo previseee novaca.Eto,pozz

Zanima me gdje ste ih kupili? Da malo pogledam po netu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.