Bok!
Ima li tko iskustva s trgovinom Junior u Zagrebu? Naletjela sam na njihovu objavu na FB. Imaju veliki izbor kolica a i cijene mi se čine dosta pristupačne.
Ima li itko iskustva s BabyMerc Faster kolicima? Izgledaju predivno, ne znam kakva su kvalitetom :-/

Mi smo.kupili kunert lavadon3 u 1, jos ih ne koristimo jer cekamo bebicu,ali ono sto.mogu reci je da su prelijepa uzivo- ljepsa nego na slici i da se cine kvalitetna…
Ejj :) a koju ste boju uzeli? Bas me zanima da ih ne bi narucila, pa da mi dodju neka ruzna hehe
Jel ima koja mama iskustva s ovim kolicima. Nasla sam ih na stranici djecjaoprema.hr po dosta pristupacnoj cijeni ali mi i stranica i kolica koja su mi prekrasna nekako sumnjivo djeluju?

[/url
Vidjela sam predivna kolica na Leo kids zovu se Anex Cross. Imate li kakva iskustva ili saznanja i njima?
Neces pogrijesiti s njima , pricala s curom sto ima anex sport i vidjela ih uzivo sve pohvale za njih. Razlike izmedu sport i cross modela su male i oba modela su super kvalitete. Mi smo se nakon puno puno informiranja odlucili za njih i nakraju nam neplanirano familija kupi freeon 3u1 kolica koja se isto necine losa, jos cemo vidjet kad bebac stigne 😊😊
Ja imam PP 3u1 i kosara mi je pun pogodak! Nerijetko doma mala i odspava u njoj. U šetnji je zaštićena od vjetra, sunca, hladnoće..ja sam jako zadovoljna

Mi smo na sajmu u Westgate kupili Chipolino Malta 3u1. Zbog malog auta bilo nam je bitno da konstrukcija bude što manja. Tamo smo ih vozali, jako su lagana i ugodna za voziti, a i konstrukcija je među lakšima oko 6kg. Kakva će biti u praksi vidjet ćemo za cca 2,5mj

Mi cekamo bebetto murano iz slo da nam stignu. U west gateu smo ih uživo vidjeli i probali sklopiti. Vidjet cemo!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji