Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simi3012
    06. Travanj 2017. 19:23

Pozdrav mame,
    Mi ocekujemo baby u 10mj 😊 prva trudnoca, i nemam bas iskustva ni znaja..pa molom savjet☺..koliko je potrebno kupovati 3in1 kolica...? Koliko se srvarno koristi onaj dio kosare, vidjela sam da neke mama furaju bebace (u kolicima) u sjedalici-jajetu...pa sad ne kuzim😂 da li da kupijemo 3in1 ili moze i 2in1?

simi3012
    06. Travanj 2017. 19:25

simi3012

Pozdrav mame,
    Mi ocekujemo baby u 10mj 😊 prva trudnoca, i nemam bas iskustva ni znaja..pa molim savjet☺..koliko je potrebno kupovati 3in1 kolica…? Koliko se stvarno koristi onaj dio kosare, vidjela sam da neke mama furaju bebace (u kolicima) u sjedalici-jajetu…pa sad ne kuzim😂 da li da kupijemo 3in1 ili moze i 2in1?
    barbs
    06. Travanj 2017. 19:50

Mi očekujemo bebicu krajem 9. mjeseca. Na ljeto ćemo naručiti kolica. Mislila sam od kunerta 3u1. Pitat ću prijateljicu koliko je zadovoljna i koliko su praktična a i ako bi mi mogla posuditi da vidim ako mi stanu u gepek auta. 

mamika3
    07. Travanj 2017. 13:40

simi3012

Pozdrav mame,
    Mi ocekujemo baby u 10mj 😊 prva trudnoca, i nemam bas iskustva ni znaja..pa molom savjet☺..koliko je potrebno kupovati 3in1 kolica…? Koliko se srvarno koristi onaj dio kosare, vidjela sam da neke mama furaju bebace (u kolicima) u sjedalici-jajetu…pa sad ne kuzim😂 da li da kupijemo 3in1 ili moze i 2in1?

Ja sam rodila krajem 11-og ,bilo je hladno i kosara mi je bila super jer je beba bila zasticena od vjetra,hladnoce,kise ako bi nas uhvatila negdje.....Sad mi je termin na ljeto i opet cu ju koristit!Ovo tzv. jaje sam koristila samo u autu!Osobno mi se ne svidja taj polozaj za bebinu kicmu-to je individualno!Kosaru sam koristila do 5-og mjeseca,onda sam ih stavila u sportski dio u polulezeci polozaj!Ova svoja Hauck Malibu-smo platili zbilja povoljno 2000 kn!A sad kad sam malo gledala uokolo najjeftinija 3u1 koja sam vidjela su 3000 kn!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    08. Travanj 2017. 16:54

Imali itko iskustva sa Adbor kolicima nasla sam polovna prakticki nova za 15OOkn 
    Samo ne mogu naci nigdje iskustva http://www.adbor.pl/en/4,ARTE-3x3

• masa6
    10. Travanj 2017. 10:39

Bok!Ima li tko iskustva s trgovinom Junior u Zagrebu? Naletjela sam na njihovu objavu na FB. Imaju veliki izbor kolica a i cijene mi se čine dosta pristupačne.

• Elizabeth
    10. Travanj 2017. 12:48

Ima li itko iskustva s BabyMerc Faster kolicima? Izgledaju predivno, ne znam kakva su kvalitetom :-/

• Irena00
    10. Travanj 2017. 17:01

Eloa

Mi smo.kupili kunert lavadon3 u 1, jos ih ne koristimo jer cekamo bebicu,ali ono sto.mogu reci je da su prelijepa uzivo- ljepsa nego na slici i da se cine kvalitetna…

Ejj :) a koju ste boju uzeli? Bas me zanima da ih ne bi narucila, pa da mi dodju neka ruzna hehe 

pandora122
    13. Travanj 2017. 15:08

Jel ima koja mama iskustva s ovim kolicima. Nasla sam ih na stranici djecjaoprema.hr po dosta pristupacnoj cijeni ali mi i stranica i kolica koja su mi prekrasna nekako sumnjivo djeluju?

[/url

• Zara21
    18. Travanj 2017. 12:09

Dorja91

Vidjela sam predivna kolica na Leo kids zovu se Anex Cross. Imate li kakva iskustva ili saznanja i njima?

Neces pogrijesiti s njima , pricala s curom sto ima anex sport i vidjela ih uzivo sve pohvale za njih. Razlike izmedu sport i cross modela su male i oba modela su super kvalitete. Mi smo se nakon puno puno informiranja odlucili za njih i nakraju nam neplanirano familija kupi freeon 3u1 kolica koja se isto necine losa, jos cemo vidjet kad bebac stigne 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.