Miomao a reci mi kakvo je jaje? Je li se plastika i rucka cine cvrstim i ok?
A kad se skinu kola je li nesto manje mista zauzimaju u gepeku?
I koju si torbu izabrala, onaj kuferic ka ili mekanu?
Sorry na puno pitanja ali kako sam zapela za njih nista mi se drugo ne svidja a opet me malo strah narucivati bez da ih vidim uzivo i probam a izgleda da ih necu moci viditi.
Drage mame, kad ste najranije naručile kolica? :)
Za mene je još rano. 11tj+1d danas…. Ali me zanima :D
Moja je prijateljica kupila preko stranice DJEČJA KOLICA i jako je zadovoljna s njima :) Kunert model 3u1
Ja vec lagano gledam koja bi kolica i vjerovatno bi kupili kolica na sajmu beba u West gate-u…tad ce biti snizenja
Ja gledam preko neta :) Ovdje kod nas u Puli su jako skupe, a i nema ih puno…. U kojem tjednu ste?
16.tjedan
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jaje je jako čvrsto i plastika je dobra, ručka isto, imaš navlaku i krović koje možeš i maknut. Gumb za pojaseve je prekriven i jakooo čvrst.
Kotači su veliki, ne znam kako bih ti opisala, kolko su kolica široka tolko ti zauzme, mogu ti možda izmjerit u grubo ako želiš? Torbu sam izabrala krutu, super je a i iznutra obložena baš je praktična. Nisi dosadna, drago mi je da mogu ikako pomoći. Ako hočeš u inbox mi dat broj pa ti sve slikam preko whats up.
Miomao na mobitelu nemam nigdi opciju za inbox
Posalji mi nesto da vidim ocu li dobiti pa ti onda odgovorim
Ivs i ja ti ima Kunert Lavado 3u1 i za sad smo jako zadovoljni izgledom, praktičnošću, a i cijenom...
Jedino ti ne mogu reć funkcionalnost kad još bebač nije stigao...Ali moje preporuke za njih...

Da li je tko kupovao sa poljske stranice - https://www.ewozki.eu ?
Imaju dosta povoljnija kolica nego kod nas ili u Slo...

Bok, ja sam odustala od kupnje s poljske stranice...iako nisam gledala tu tvoju stranicu nego mulan.pl. Jako nepregledna stranica, slala sam mail s nekim pitanjima na eng, odgovorili mi na poljskom jako šturo, bez dobar dan i doviđenja, od engleskog ni E tak sa sam taj njihov odgovor morala sama prevoditi na Google translate, i na kraju jos ispalo da moram platiti dvije poštarine po 15eur umjesto jedne tak da bi me moja bebetto murano dosla iz poljske 520eur, a iz SLO sam naručila preko stranice Mali Vragci za 525eur. Jos mi je ovaj Slovenac sve lijepo objasnio preko maila i super smo komunicirali, odgovara na mail u roku odmah...rekoh ne daj Boze kakve reklamacije, sa Slovencima cemo ipak lakse komunicirati. Jedino sta se iz SLO ceka oko 8-9tj.

Da, poslala sam i ja njima mejl, jer za dostavu u HR piše besplatno, pa da provjerim prije ikakve kupovine...Ova je lijepa i pregledna...čak se mogu odabirati i autosjedalice - ušteda sa AS je oko 400kn, a bez 700kn...što nije malo (Bebetto Vulcano)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji