Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivs
    10. Ožujak 2017. 17:54

Evo moj mail pa mi se javi tamo ivs.natur@gmail.com

Eloa
    11. Ožujak 2017. 11:06

Ivs i ja ti ima Kunert Lavado 3u1 i za sad smo jako zadovoljni izgledom, praktičnošću, a i cijenom...
    Jedino ti ne mogu reć funkcionalnost kad još bebač nije stigao...Ali moje preporuke za njih...

Charmed
    14. Ožujak 2017. 09:52

Da li je tko kupovao sa poljske stranice - https://www.ewozki.eu ?
    Imaju dosta povoljnija kolica nego kod nas ili u Slo...

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 10:14

Bok, ja sam odustala od kupnje s poljske stranice...iako nisam gledala tu tvoju stranicu nego mulan.pl. Jako nepregledna stranica, slala sam mail s nekim pitanjima na eng, odgovorili mi na poljskom jako šturo, bez dobar dan i doviđenja, od engleskog ni E tak sa sam taj njihov odgovor morala sama prevoditi na Google translate, i na kraju jos ispalo da moram platiti dvije poštarine po 15eur umjesto jedne tak da bi me moja bebetto murano dosla iz poljske 520eur, a iz SLO sam naručila preko stranice Mali Vragci za 525eur. Jos mi je ovaj Slovenac sve lijepo objasnio preko maila i super smo komunicirali, odgovara na mail u roku odmah...rekoh ne daj Boze kakve reklamacije, sa Slovencima cemo ipak lakse komunicirati. Jedino sta se iz SLO ceka oko 8-9tj.

Charmed
    14. Ožujak 2017. 10:30

Da, poslala sam i ja njima mejl, jer za dostavu u HR piše besplatno, pa da provjerim prije ikakve kupovine...Ova je lijepa i pregledna...čak se mogu odabirati i autosjedalice - ušteda sa AS je oko 400kn, a bez 700kn...što nije malo (Bebetto Vulcano)

Rozaa
    15. Ožujak 2017. 08:11

Jane kolica?je li kupio tko?imao?prednosti,mane?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

treca_sreca
    15. Ožujak 2017. 08:48

Ja sam imala Jane Slalom trokolicu, prekvalitetna i preudobna kolica (i za bebu i za onog tko vozi)
    Ne mogu se sjetiti nijedne mane (osim što taj model konkretno nije recimo ak voziš neki mini auto i nemaš mjesta u gepeku)
    S tim da mi je osobno košara (onaj dio za prvih 5-6mj dok beba ne smije sjedit) njihova "mala" za bebu (doduše moji su obojica bili malo veći od prosjeka) pa smo za prvih pola godine vozili se u quinny dreami košari ( na buzz konstrukciji) ali za poslije - dok se nismo štufali kolica i prepli na kišobran/hodanje meni su bila - savršena.
    Peg Perego s druge strane ne bih kupila da mi ih netko za 20kn daje, jer od svih što sam imala ona su mi ibila najjadnije kvalitete a cijenu ne znam čemu drže toliku - kad ne vrijede...

žena-majka-carica:)

• Ivs
    15. Ožujak 2017. 11:17

Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
     Od dosta ljudi cujem da su dobra. 
    Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?

Rozaa
    15. Ožujak 2017. 13:45

Ivs

Treca sreca sto su ti stvarno tako losa bila Peg Perego?
    Od dosta ljudi cujem da su dobra.
    Ima li neko iskustva mozda sa Foppapedretti kolicima?

I ja sam gledala Foppapedretti,bas mi se dopadaju ali nisam naisla na komentare

24.08.2017.

Rozaa
    15. Ožujak 2017. 13:51

treca_sreca

Ja sam imala Jane Slalom trokolicu, prekvalitetna i preudobna kolica (i za bebu i za onog tko vozi)
    Ne mogu se sjetiti nijedne mane (osim što taj model konkretno nije recimo ak voziš neki mini auto i nemaš mjesta u gepeku)
    S tim da mi je osobno košara (onaj dio za prvih 5-6mj dok beba ne smije sjedit) njihova "mala" za bebu (doduše moji su obojica bili malo veći od prosjeka) pa smo za prvih pola godine vozili se u quinny dreami košari ( na buzz konstrukciji) ali za poslije - dok se nismo štufali kolica i prepli na kišobran/hodanje meni su bila - savršena.
    Peg Perego s druge strane ne bih kupila da mi ih netko za 20kn daje, jer od svih što sam imala ona su mi ibila najjadnije kvalitete a cijenu ne znam čemu drže toliku - kad ne vrijede…

Dopadaju mi se muum...skuzila sam da je kosara nekak mala,a kod te kosare me privlaci sto se moze sklopiti.Hvala puno

24.08.2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.