Evo i mene zanima dal tko zna koja kolica su slicna Bebetto al da stanu u auto sa sportskim djelom?Liliput, dal se bebetto sklapa sa sportskim djelom?
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Drage mame, kad ste najranije naručile kolica? :)
Za mene je još rano. 11tj+1d danas…. Ali me zanima :D
Moja je prijateljica kupila preko stranice DJEČJA KOLICA i jako je zadovoljna s njima :) Kunert model 3u1Ja vec lagano gledam koja bi kolica i vjerovatno bi kupili kolica na sajmu beba u West gate-u…tad ce biti snizenja
Ja gledam preko neta :) Ovdje kod nas u Puli su jako skupe, a i nema ih puno.... U kojem tjednu ste?
Molila bi mamu Miomao da se javi ako su joj stigla Kunert Lavado 3u1 kolica
Kako stoje stvari necu ih moci ici uzivo vidjeti pa bi ih narucila 'na slipo' pa da cujem iz prve ruke jesu li dobre da se ne zeznem.
Drage mame , danas sam slucajno u lesnine vidjela mima xari kolica, ful su mi se svidjela izgledom, i jos su na akciji. Ali koliko sam skuzila to su 2 u 1, samo kosara i sjedalica bez jajeta ? Jel ih itko ima i kakva su , jel se isplati uzimati njih i jaje odvojeno?
Zara, frendica ih ima i iako su prekrasna nisu se pokazala bas najprakticnija, barem s mog stajališta. Istina, dolaze bez autosjedalica, a iskreno, sjedeći dio izgleda kao da beba unutra stoji a ne sjedi. Kotači su veliki i lako je hendlat kolica, konstrukcija je dosta lagana. Kotači nemaju amortizere. I krovic kolica radi dosta buke kad se otvara/zatvara. Znam da zvuči smiješno ali znalo je to probudit bebu
Ivs evo kolica stigla prije 2 sata. Ravno 4 tjedna od kad su i rekli. Kolica su predobra, sve se lako sastavlja, miče i slično. Amortizeri su zakon za sve terene, izgleda mi poprilično kvalitetno sve. Sklapaju se jako lako, ali velika su, mislim to se i vidi na njima. Ako imaš jako mali auto morat češ pripazit, ja imam fabiu i stat će ali u skoro prazan gepek. Pitaj što te zanima još.
Miomao a reci mi kakvo je jaje? Je li se plastika i rucka cine cvrstim i ok?
A kad se skinu kola je li nesto manje mista zauzimaju u gepeku?
I koju si torbu izabrala, onaj kuferic ka ili mekanu?
Sorry na puno pitanja ali kako sam zapela za njih nista mi se drugo ne svidja a opet me malo strah narucivati bez da ih vidim uzivo i probam a izgleda da ih necu moci viditi.
Drage mame, kad ste najranije naručile kolica? :)
Za mene je još rano. 11tj+1d danas…. Ali me zanima :D
Moja je prijateljica kupila preko stranice DJEČJA KOLICA i jako je zadovoljna s njima :) Kunert model 3u1Ja vec lagano gledam koja bi kolica i vjerovatno bi kupili kolica na sajmu beba u West gate-u…tad ce biti snizenjaJa gledam preko neta :) Ovdje kod nas u Puli su jako skupe, a i nema ih puno…. U kojem tjednu ste?
16.tjedan
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jaje je jako čvrsto i plastika je dobra, ručka isto, imaš navlaku i krović koje možeš i maknut. Gumb za pojaseve je prekriven i jakooo čvrst.
Kotači su veliki, ne znam kako bih ti opisala, kolko su kolica široka tolko ti zauzme, mogu ti možda izmjerit u grubo ako želiš? Torbu sam izabrala krutu, super je a i iznutra obložena baš je praktična. Nisi dosadna, drago mi je da mogu ikako pomoći. Ako hočeš u inbox mi dat broj pa ti sve slikam preko whats up.
Miomao na mobitelu nemam nigdi opciju za inbox
Posalji mi nesto da vidim ocu li dobiti pa ti onda odgovorim
Sortiraj odgovore
Najstariji