Kazem ti, ako ti se svidjaju na slici, uzivo ce ti biti jos bolja :) ja sam u trgovini gledala holland i torino model :)
Javi iskustva svakako! :)
mi smo kupili jučer Lorelli kolica 2u1. baš su jeftina i meni izgledaju super, i čvrsta su.
neznam, nije mi baš bilo dati 5000kn za kolica... ova su koštala 2000kn i mi smo stvarno zadovoljni.
Imate na stranici Mali Vragci jako povoljnih kolica, puno su jeftinija nego kod nas, imaju i dostavu za HR, i Baby Shop je još jeftiniji, ali nemaju dostavu za HR nego morate ići po njih...
Tyna gdje si ih kupila?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mi smo kupili Q7 deluxe..narucila sam ih iz Beba centra preko web shopa. Cijena nije bila pretjerana a imaju sve.. S obzirom da je bebic zimska beba kosara je posluzila itekako..jer moze se doslovce cijela zatvoriti tako da kisu i vjetar bebica niti ne osjeti. A i spavao je u njoj.. Sada mu je 7 mj. i bez problema jos uvijek stane u jaje a i u sportski dio.
Jedino su malo velika pri sklapanju i zauzmu dosta mjesta u prtljazniku tako da smo morali kupiti i kisobran kolica.
Ali sve u svemu prezadovoljna sam..s obzirom da nam stize jos jedna bebica stvarno ce se izvozati
Drage moje premišljam se između Hauc shopper 3u1 www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8 i leokids Q9 kolica www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/
prva kolica su me osvojila zato što su lagana svega 7,6kg a i cijena im je iznenađujuće mala naspram drugih 3u1 kolica, Q9 su me osvojila na prvi pogled, doslovno ljubav na prvi pogled, tako su mi se svidjela da bih se i ja vozila u njima, jedina mana im je težina od 14kg..
E sad žene cure mame koje imate Q9 kakva su za voziti tj gurati jesu li teška? mislim ako ste išli ikako lagano uz brdo? helpajte.. izgleda da će to biti zabranjena ljubav šmrc
🙏👸👸🙏❤️
gledaj si bolje hoćeš li ih TI često sklapati, rasklapati i nositi uz neke stepenice?
gdje živiš? gdje će biti kolica?
kod guranja je vjerujem manje-više svejedno, jedino ako stvarno ne živiš u brdovitim predjelima
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer ovako šta se tiče svega ne živim u stanu nego u kući od svega 4 stepenice pa zbog toga nije upitno, nego živim na brijegu,to je jedini mali brdoviti problem.. svakako je još plus kod Q9 kotači na Hauck kolicima mi se nikako ne dopadaju i nekako nisu za ovaj moj teren, samo sada trebam iskustva mamica koje guraju.. ja mislim da ne bi trebao biti neki veći problem, uvijek se mogu ravnati da izađem iz kuće i prošetam pa da me dragi skupi na povratku sa posla hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Imamo Q7 i odlična su za guranje, jako lagana. Mi smo u Dalmaciji pa to dosta znači. Gurala sam camova, imaju neke male kotačiće i bilo mi je užas u usporedbi s našima. E sad, ne znam kakva su ta hauck, al imaju kotačiće slične ko cam. Ako ih ne moraš nosati okolo uzmi Q9.
Sortiraj odgovore
Najstariji