Rodila u ožujku i još uvijek vozim malog u košari. Ljepše mi je da leži na skroz ravnom pogotovo kad zaspi. Dok je bio manji, u dnevnom mi je spavao u košari jer mi nije bilo ugodno da mi bude u sobi dok ja nisam s njim Meni se košara itekako isplatila
Uuups danccci, ja htjela odgovoriti! Meni se isto jako svidjaju, ali nigdje ne nalazim previse o njima. Bila sam ih vidjeti uzivo i men su jos vise uzivo odusevila. Kolica su velika, visoka, cine mi se dosta cvrsta... Samo sto mi je prvo dijete pa nemam pojma kakva su u odnosu na ostala kolica, nisam ih nikad bas proucavala. Ali uzivo su jos bolja nego na slici. Meni se cine kvalitetna, ali ne znam stvarno. Slucajno sma se nasla u trgovackom centru u kojem se prodaju i otisla sam ih vidjeti jer ne znam bas hocu imati kasnije priliku... Jos ih ne namjeravam kupiti, prerano mi je, ali se nadam da cu cuti do tada neke dobre kritike i odmah ih narucujem! :)
Stalno iskaču oglasi za njih...ja ih nisam vidjela uživo, ali ovako mi se jako sviđaju. Mi ćemo najvjerojatnije kupiti pa javim...i nama je prva bebica pa nemam nikakvog iskustva :D
mi smo kupili jučer Lorelli kolica 2u1. baš su jeftina i meni izgledaju super, i čvrsta su.
neznam, nije mi baš bilo dati 5000kn za kolica... ova su koštala 2000kn i mi smo stvarno zadovoljni.
Imate na stranici Mali Vragci jako povoljnih kolica, puno su jeftinija nego kod nas, imaju i dostavu za HR, i Baby Shop je još jeftiniji, ali nemaju dostavu za HR nego morate ići po njih...
Tyna gdje si ih kupila?
Tyna gdje si ih kupila?
sorry uopče nisam gledala ovu temu, kupili smo ih u Čakovcu... ako si negdje blizu, onda ti mogu objasniti detaljno gdje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji