Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    megi16
    12. Kolovoz 2015. 23:57

Ines24 Suprug i ja smo uzeli isto q9.. Predivna su kao na slici. Jedino sta kad se sklope zauzmu dosta mijesta u autu (ovisi i o velicini prtljaznika),ali bitnija mi je bila kvaliteta i udobnost za malog nego koliko ce mi mijesta zauzet u autu.. ;)

Ines24
    13. Kolovoz 2015. 10:37

megi16

Ines24 Suprug i ja smo uzeli isto q9.. Predivna su kao na slici. Jedino sta kad se sklope zauzmu dosta mijesta u autu (ovisi i o velicini prtljaznika),ali bitnija mi je bila kvaliteta i udobnost za malog nego koliko ce mi mijesta zauzet u autu.. ;)

Hvala ti na odgovoru :) mislim da sam onda pronašla kolica  a naći će se već mjesta za njih u autu 

Purple
    22. Kolovoz 2015. 10:31

Jel ima tko iskustva sa Jane kolicima? Gledali smo ih neki dan u Bubamari i sviđaju nam se 3u1 Trider, sa tri kotača. 
    Bila bi vrlo zahvalna da mi netko napiše nešto o njima.
    Ili ako imate za preporučiti neka kolica sa kojima ste stvarno zadovoljni, a da su 3u1.

Tyna24
    22. Kolovoz 2015. 21:41

meni je kolegica koja je nedavno rodila rekla da joj je žao što je kupila kolica 3u1... da je tu košaru koristila možda 2x, da je teška, nije praktična i beba jako brzo preraste... da je 2u1 sasvim dovoljno.

sad mi razmišljamo kaj kupiti... 3u1 ili 2u1...?

Lollypop
    23. Kolovoz 2015. 17:09

Tyna24

meni je kolegica koja je nedavno rodila rekla da joj je žao što je kupila kolica 3u1… da je tu košaru koristila možda 2x, da je teška, nije praktična i beba jako brzo preraste… da je 2u1 sasvim dovoljno.

sad mi razmišljamo kaj kupiti… 3u1 ili 2u1…?

Mislim da to najvise ovisi u koje godisnje doba radas. Po meni je kosara super stvar za jesenske/zimske bebe.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

shimmer
    23. Kolovoz 2015. 19:10

Tyna24

meni je kolegica koja je nedavno rodila rekla da joj je žao što je kupila kolica 3u1… da je tu košaru koristila možda 2x, da je teška, nije praktična i beba jako brzo preraste… da je 2u1 sasvim dovoljno.

tyna24, ja sam do danas imala namjeru uzeti 3u1, ali naišla sam na super ponudu 2u1 na webu, a košaru koja ide na ta kolica sam našla na njuškalu za 400kn. govorim o peg perego kolicima.

ne znam o kojima ti razmišljaš? možda isto možeš kupiti dio novo dio rabljeno.

meni su isto za košaru rekli da je bacanje novca, ali kako je lollypop rekla, ne mogu zamisliti da svoju zimsku djevojčicu vozim drugačije nego fino zabundanu u košari 
    makar isto shvaćam da ćemo je koristiti najkraće od svih dijelova kolica pa eto, neki kompromis.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Bori
    23. Kolovoz 2015. 22:04

Tyna24

Rodila sam u 11. mjesecu i svoju bebu vozila u košari do 4.mj (kalendarskog). Da je teška teška je, al hej pa nećes dijete nosat po gradu u košari. Kod zimskih beba mislim da je košara spas, osim toga ja sam svoju iteako koristila jer jebebac preko dana spavao u njima, a osim toga ona se može pricvrstiti umjseto AS pa smo i za to koristili jer mi je u AS izgledao kao zgureni cvarak i nisam htjela da bude u tome. Bebač je imao 4 kg kad se rodio i jako je veliki, ali nije tako brzo prerastao košaru. Svakome na izbor, ali košara štiti od hladnoće najbolje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani