Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Purple
    22. Kolovoz 2015. 10:31

Jel ima tko iskustva sa Jane kolicima? Gledali smo ih neki dan u Bubamari i sviđaju nam se 3u1 Trider, sa tri kotača. 
    Bila bi vrlo zahvalna da mi netko napiše nešto o njima.
    Ili ako imate za preporučiti neka kolica sa kojima ste stvarno zadovoljni, a da su 3u1.

Tyna24
    22. Kolovoz 2015. 21:41

meni je kolegica koja je nedavno rodila rekla da joj je žao što je kupila kolica 3u1... da je tu košaru koristila možda 2x, da je teška, nije praktična i beba jako brzo preraste... da je 2u1 sasvim dovoljno.sad mi razmišljamo kaj kupiti... 3u1 ili 2u1...?

Nixie
    26. Kolovoz 2015. 10:39

Rodila u ožujku i još uvijek vozim malog u košari. Ljepše mi je da leži na skroz ravnom pogotovo kad zaspi. Dok je bio manji, u dnevnom mi je spavao u košari jer mi nije bilo ugodno da mi bude u sobi dok ja nisam s njim  Meni se košara itekako isplatila 

Dancccci
    26. Kolovoz 2015. 10:43

Iskustva s Bebetto 3u1 kolicima? sviđaju nam se pa nas zanima jesu li funkcionalna? 

Pupa2
    26. Kolovoz 2015. 10:59

Uuups danccci, ja htjela odgovoriti! Meni se isto jako svidjaju, ali nigdje ne nalazim previse o njima. Bila sam ih vidjeti uzivo i men su jos vise uzivo odusevila. Kolica su velika, visoka, cine mi se dosta cvrsta... Samo sto mi je prvo dijete pa nemam pojma kakva su u odnosu na ostala kolica, nisam ih nikad bas proucavala. Ali uzivo su jos bolja nego na slici. Meni se cine kvalitetna, ali ne znam stvarno. Slucajno sma se nasla u trgovackom centru u kojem se prodaju i otisla sam ih vidjeti jer ne znam bas hocu imati kasnije priliku... Jos ih ne namjeravam kupiti, prerano mi je, ali se nadam da cu cuti do tada neke dobre kritike i odmah ih narucujem! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.