Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    29. Rujan 2015. 10:27

35tt +11kg. Ja sam se tako čudno debljala tokom trudnoće. Prva 3 mjeseca ništa. Onda rapidno dobivala da sam mislila da ću se na kraju udebljati 30kg. Sada znam tjednima stajati na istoj kilaži. A ja isto jedem, isto se krećem, apsolutno ništa ne mijenjam 

Littlesunshine
    29. Listopad 2015. 19:44

Hmm tako sam i ja nekako i u cetvrtom mjesecu dobila 4 kile kao za ona prva tri to je ukupno 8 i evo mucim samu sebe strah me da ne nastavi ovako do kraja, unistit cu se, a slatko ne jedem nista pretjerano znala sam prodje dan nista od slatkisa ne okusim...kako ti sad s kilazom, veliki pozz 

9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤

• mama@
    29. Rujan 2015. 10:34

Eto mene jos jednom...
    Sad smo u 26.t i na +6 kg smo.
    Koliko ce to izaci na kraju nemam pojma.  Nije ni bitno 

MaliV
    29. Rujan 2015. 12:39

Mi smo u 27t i po zadnjem mjerenju 8 kg+. Vaga mi je crkla prije 3 tjedna tako da je sigurno i kila, dvije više minimalno, ali nekako mi se ne žuri popravljati ju  
    Ne znam je li i vama tako, ali svaki put kad vidim trudnicu negdje, sva se raznježim i sve su slatke i prelijepe koliko god kila imale 

Littlesunshine
    29. Listopad 2015. 19:39

Drage moje trudnice i mamice, sta konkretno predlazete sto se tice hrane i fiz aktivnosti u trudnoci, ja sam 19.-asedmica a u plusu sam 7 kila  i to me ubija s obzirom da uopste ne jedem puno, voce jedem svaki dan najvise, pijem prenatal, pekmez na prazan zeludac i jednu datulu svaki dan, setam dnevno bar pola sata jedino sto sjedim dnevno punih 8 sati takav mi je posao. Pomagajte nekim savjetima i vjezbicama ako ovako nastavi bicu 50 u plusu 

9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤

• Countess
    30. Listopad 2015. 12:13

16+5 i 0kg :). Nadam se da kad krene neće rasti eksponencijalno :)

• LillaRose
    31. Listopad 2015. 10:40

19+2 i 1 kg ! (imala 52 sad 53 ), apetit pomalo počinje rasti....vidit ćemo do kraja

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

• M@lena
    02. Studeni 2015. 12:52

Pozz!
    Ja sam u trudnoci dobila 7 kg, s tim da sam 1 kg izgubila zadnji tjedan-dva. Imala sam neutazivu zelju za jabukama, mislim da sam ih tonu pojela, slatkisi 0 bodova.

Anja-Zg
    10. Studeni 2015. 21:03

Da, vidiš..  Slatko bi ja morala izbaciti skroz!!

.. pozitivan stav ..

shimmer
    07. Studeni 2015. 12:58

pa koliko si kila dobila?

a frendice i ostale s komentarima bih poslala znaš gdje 

Anja-Zg
    10. Studeni 2015. 21:01

Dns sam dobila nalaz vađenja krvi.  Imam problem sa stitnjacom.  Nizak mi je hormon stitnjace. Samo jedem i spavam.  Vidjet cu kaj ce mi ginekologica reci.  Samo jedem i spavam :) Dobro si rekla za frendice 

.. pozitivan stav ..

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI