35tt +11kg. Ja sam se tako čudno debljala tokom trudnoće. Prva 3 mjeseca ništa. Onda rapidno dobivala da sam mislila da ću se na kraju udebljati 30kg. Sada znam tjednima stajati na istoj kilaži. A ja isto jedem, isto se krećem, apsolutno ništa ne mijenjam
Hmm tako sam i ja nekako i u cetvrtom mjesecu dobila 4 kile kao za ona prva tri to je ukupno 8 i evo mucim samu sebe strah me da ne nastavi ovako do kraja, unistit cu se, a slatko ne jedem nista pretjerano znala sam prodje dan nista od slatkisa ne okusim...kako ti sad s kilazom, veliki pozz
9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤
Eto mene jos jednom...
Sad smo u 26.t i na +6 kg smo.
Koliko ce to izaci na kraju nemam pojma. Nije ni bitno

Mi smo u 27t i po zadnjem mjerenju 8 kg+. Vaga mi je crkla prije 3 tjedna tako da je sigurno i kila, dvije više minimalno, ali nekako mi se ne žuri popravljati ju
Ne znam je li i vama tako, ali svaki put kad vidim trudnicu negdje, sva se raznježim i sve su slatke i prelijepe koliko god kila imale

Drage moje trudnice i mamice, sta konkretno predlazete sto se tice hrane i fiz aktivnosti u trudnoci, ja sam 19.-asedmica a u plusu sam 7 kila i to me ubija s obzirom da uopste ne jedem puno, voce jedem svaki dan najvise, pijem prenatal, pekmez na prazan zeludac i jednu datulu svaki dan, setam dnevno bar pola sata jedino sto sjedim dnevno punih 8 sati takav mi je posao. Pomagajte nekim savjetima i vjezbicama ako ovako nastavi bicu 50 u plusu
9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤
16+5 i 0kg :). Nadam se da kad krene neće rasti eksponencijalno :)
19+2 i 1 kg ! (imala 52 sad 53 ), apetit pomalo počinje rasti....vidit ćemo do kraja
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Pozz!
Ja sam u trudnoci dobila 7 kg, s tim da sam 1 kg izgubila zadnji tjedan-dva. Imala sam neutazivu zelju za jabukama, mislim da sam ih tonu pojela, slatkisi 0 bodova.
Da, vidiš.. Slatko bi ja morala izbaciti skroz!!
.. pozitivan stav ..

pa koliko si kila dobila?
a frendice i ostale s komentarima bih poslala znaš gdje
Dns sam dobila nalaz vađenja krvi. Imam problem sa stitnjacom. Nizak mi je hormon stitnjace. Samo jedem i spavam. Vidjet cu kaj ce mi ginekologica reci. Samo jedem i spavam :) Dobro si rekla za frendice
.. pozitivan stav ..

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji