Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamica93
    01. Rujan 2015. 16:20

Ostala sam trudna sa 71kg kada sam isla rodit imala sam 95kg!  Rodila sam u 36tt . Bebac je bio 3110g . S tim da sam u 2tjedna dosla do 85kg. I sada nakon 2 godine 79 i to jedva ... uzas

• MARY LOU2
    05. Rujan 2015. 14:57

Pozdrav, evo mene u 15.tj. ali kile nikako gore, 56kg i stoji, jest da još ne mogu jesti kako treba, ali barem već ne povraćam od 12.tjedna.

Tyna24
    14. Rujan 2015. 15:30

mary lou2, ja sam bila u istoj situaciji, imala 59, pa mučnine,pa sam smršavila 3kg, i sad kad su mi mučnine pustile, došla na 61kg. znači u plusu sam 2kg
    ne nerviraj se, ako se i nečeš puno udebljati, glavno je da ti piješ vitamine i jedeš povrče i voće naravno

• marta25
    29. Rujan 2015. 09:20

Zenice ne brini te se nista... Mi smo u 24tt i dobili smo oko 8kg... Imala sam 57kg prije trudnoce,a sad 65-66kg kako kad hehe... Bitno da je bebica zdrava 

Sova5
    29. Rujan 2015. 10:27

35tt +11kg. Ja sam se tako čudno debljala tokom trudnoće. Prva 3 mjeseca ništa. Onda rapidno dobivala da sam mislila da ću se na kraju udebljati 30kg. Sada znam tjednima stajati na istoj kilaži. A ja isto jedem, isto se krećem, apsolutno ništa ne mijenjam 

• mama@
    29. Rujan 2015. 10:34

Eto mene jos jednom...
    Sad smo u 26.t i na +6 kg smo.
    Koliko ce to izaci na kraju nemam pojma.  Nije ni bitno 

MaliV
    29. Rujan 2015. 12:39

Mi smo u 27t i po zadnjem mjerenju 8 kg+. Vaga mi je crkla prije 3 tjedna tako da je sigurno i kila, dvije više minimalno, ali nekako mi se ne žuri popravljati ju  
    Ne znam je li i vama tako, ali svaki put kad vidim trudnicu negdje, sva se raznježim i sve su slatke i prelijepe koliko god kila imale 

Littlesunshine
    29. Listopad 2015. 19:39

Drage moje trudnice i mamice, sta konkretno predlazete sto se tice hrane i fiz aktivnosti u trudnoci, ja sam 19.-asedmica a u plusu sam 7 kila  i to me ubija s obzirom da uopste ne jedem puno, voce jedem svaki dan najvise, pijem prenatal, pekmez na prazan zeludac i jednu datulu svaki dan, setam dnevno bar pola sata jedino sto sjedim dnevno punih 8 sati takav mi je posao. Pomagajte nekim savjetima i vjezbicama ako ovako nastavi bicu 50 u plusu 

9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤

• Countess
    30. Listopad 2015. 12:13

16+5 i 0kg :). Nadam se da kad krene neće rasti eksponencijalno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.