U ovoj trudnoći sam dobila najviše kila i više se neću vagat kod kuće. Ali pomirila sam se s tim da kile idu gore i da ne mogu ništa. Moram mirovat i još uz to ne pašu mi baš salate jer me peče žgaravica od njih i najviše jedem kruh, mlijeko, juhe, meso i od voća naranče, banane i jabuke. Tak da mi prehrana baš i nije zdrava ali očito mi organizam to traži. Jedno vrijeme sam stalno za doručak jela kruh s maslacem koji inače ne jedem. I ja nisam kao neke od vas da mi poslije poroda kile idu dolje jer sam poslije drugog poroda još dobila na kilaži dok sam dojila pa me baš ne tješi to da kad rodim da će sve otići za čas. Trebale su mi dvije godine da smršavim i da mi trbuh opet bude ravan. A sad još imam 7 godina više pa se bojim da će mi trebat i duže. Ali vidjet ćemo. Sad mi je samo bitno da je malac dobro a ja ću se već nekako sredit. Čim budem mogla počinjem vježbat.

Ja sam trudna 18 tjedana. Počela sam sa 66,6 kn, a sad sam na 68,1 kg. Nisam imala mučnine, niti imam ikakvih problema sa hranom, sve mi se jede i od svega mi je ok. Dr. me pohvalio što pazim na kilažu i rekao je da je sve ok.
I kod mene je sve bilo ok do negdje 22., 23tt, e onda su krenule kile gore sam tako. Ma, samo se opterećujem s time! Malo si me utješila ena2203, nadam se da budu i meni tako išle kile dolje!

Uf, mi 29+6 na + 9kg.. Ginekologica me tješi da sam izrazito mršava krenula u trudnoću pa je tijelo moralo samo to ''doraditi''.. A ja si kao slonić!
Ja sam u 29. tt i +25! Ubi me trudnoca. Prva je! Bila sam prije sva sitna a sad nema sto me nije pokupilo. Akne, celulit, zubi koma, kosa ispada, noge ko balvani.... al ja sam sigurna da ce to sve doc na svoje nakon poroda! Tako da... Ima vremena za dijetu :-).. za sada uzivam!

eto da se javim, ja 35+1tt i 4kg samo dobila. (a bebač več sad ima 3kg)
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Deverika, već sam se pitala gdje si, kako si, kako bebač?? Ajme ti samo 4kg dobila...pa blago tebi

A ja iskreno ne znam gdje ove kile idu. Neki dan sam se mjerila 25 tjedan, već sam na +12 kila.
Ja ne znam kako. Ne jedem uopće puno slatkoga, krećem se..... a opet kile idu gori i kad me vidiš ne bi rekao da sam trudna, a kamoli 12 kila deblja. Jedino me stomak odaje :-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji