Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    23. Travanj 2015. 10:44

pozz cure sto se tice kila ja sam u prvoj trudnoci dobila 22 kg a sad sam u 31 tj i samo sam dobila 7 kg isto jedem sve i stalno sam u frižideru , kad dođe beba kile vrlo lako odu dole zato uživajte i papajte fino i zdravo :)

Nena2015
    23. Travanj 2015. 22:39

Trenutno sam u 32+5
    A o kilama bolje da ne pričam Ja sam neka čudna vrsta
    Sa početnih 53,5 kg sam došla na 60 kg......a sada sam na 58 kg.......jedem sve i to dosta!!!!
    Ali ja sam i prije trudnoće jela sve pa se nikad nije primalo.
    Svi su rekli, zadnja dva mjeseca ćeš dobit najviše......e pa ja evo još mjesec i pol do termina, kad ono 2 kg u minus.......ali ne zamaram se.....jer beba je velika, naprednija za 2 tjedna i sve se lijepo razvija. A ja mršavica Nitko ne vjeruje kad kažem da sam 7 i pol mj trudna
    Na kraju krajeva, imala više ili manje kila......bitno da je beba zdrava i da dobiva koliko njoj treba!

lioness2
    24. Travanj 2015. 19:22

Nixie
    25. Travanj 2015. 12:35

Otišla roditi sa +12, sad sam na -2. Eto i meni dojenje čini čuda  Tak da imate šanse  
    Samo papajte i uživajte 

cipelica
    28. Travanj 2015. 20:32

sad sam 32+4tt, primjećujem lagano oticanje zglobova, i na +11,5kg sam.....izbacujem večeru, a ubacujem galone vode

lollipop
    28. Travanj 2015. 20:48

joj ja 21.tt i +6 kg...u tj dana sam dobila kilu jer sam se malo opustila...uf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.