20.tt + 5 kg...iako s obzirom da nisam bila dugo na wc-u očekujem da će biti samo 4.5 kg kao i ove dane do sada

18 tjedan+ 3 kg :) samo su odjednom krenule od 15 tjedna. do tad, ni gram :)

Ja sam 18tt i +1.5 do 2 kg. Ovisno o danu.
Sad već par tjedana stagniram što se težine tiče, čak sam i izgubila kojih pola kile,

ja sam 15+1, i dobila dosad dvije kg. traperice stežu bogme već u struku, tako da mi je najudobnije u haljinama, tajicama i suknjama - a mom dragom cvatu ruže zbog toga!
Ja sam 28+1 i 8 kg vise. Startala sa 56 kg i 165 cm visine i sad sam na 64 kg, ali me strah sad kad krene oticanje, voda i svasta nesta kolika cu biti
Ja sam 28+1 i 8 kg vise. Startala sa 56 kg i 165 cm visine i sad sam na 64 kg, ali me strah sad kad krene oticanje, voda i svasta nesta kolika cu biti
i mene je strah tog dobivanja na kilaži... danas mi prijateljica kaže da je u prvoj stvarno pazila jer je bila prva pa ono... držala se gotovo svih pravila, a dobila 34 kg. u drugoj je, pak, kaže jela ne za dvoje - već za troje, jer je odlučila uživati, a dobila samo - 9 kg...
ja trenutno pazim - zaista ne jedem puno slatkoga, ali opet me frka kako će ići dalje ta kilaža
pozz cure sto se tice kila ja sam u prvoj trudnoci dobila 22 kg a sad sam u 31 tj i samo sam dobila 7 kg isto jedem sve i stalno sam u frižideru , kad dođe beba kile vrlo lako odu dole zato uživajte i papajte fino i zdravo :)
Trenutno sam u 32+5
A o kilama bolje da ne pričam Ja sam neka čudna vrsta
Sa početnih 53,5 kg sam došla na 60 kg......a sada sam na 58 kg.......jedem sve i to dosta!!!!
Ali ja sam i prije trudnoće jela sve pa se nikad nije primalo.
Svi su rekli, zadnja dva mjeseca ćeš dobit najviše......e pa ja evo još mjesec i pol do termina, kad ono 2 kg u minus.......ali ne zamaram se.....jer beba je velika, naprednija za 2 tjedna i sve se lijepo razvija. A ja mršavica Nitko ne vjeruje kad kažem da sam 7 i pol mj trudna
Na kraju krajeva, imala više ili manje kila......bitno da je beba zdrava i da dobiva koliko njoj treba!
Trenutno sam u 32+5
A o kilama bolje da ne pričamJa sam neka čudna vrsta
Sa početnih 53,5 kg sam došla na 60 kg……a sada sam na 58 kg…….jedem sve i to dosta!!!!
Ali ja sam i prije trudnoće jela sve pa se nikad nije primalo.
Svi su rekli, zadnja dva mjeseca ćeš dobit najviše……e pa ja evo još mjesec i pol do termina, kad ono 2 kg u minus…….ali ne zamaram se…..jer beba je velika, naprednija za 2 tjedna i sve se lijepo razvija. A ja mršavicaNitko ne vjeruje kad kažem da sam 7 i pol mj trudna
Na kraju krajeva, imala više ili manje kila……bitno da je beba zdrava i da dobiva koliko njoj treba!
Snješka, prenesi malo te pozitivne energije i na nas koje tek čeka zadnje tromjesečje! da svi budemo lijepi, mršavi, a bebači zdravi i napredni!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji