Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    06. Svibanj 2015. 13:14

Hi od početka..u prva tri mjeseca sam imala jake mučnine al sam svejedno dobila 5 6 kila..i svaki mjesec po 2 3 kile..evo zadnja dva mjeseca niti kilu

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

lollipop
    06. Svibanj 2015. 14:39

ja u 22.tt i na +6,5-7 kg...prehrana mi se svodi na voće, povrće, ribu i meso...
    kruh jedem jednom tjedno i to integralni i uz njega sv.sir, šunku, pršut i pomidor ili kapulicu npr a ostale dane sam na grizu, zobenim, palenti...
    pašta jednom u 2 tj, riža isto, krumpir isto a kao zamjenu jedem batat (krumpir mi ni inače ne radi ništa dobrog)...
    eto čim manje jedem više kila imam 

Tinčica3
    06. Svibanj 2015. 16:34

Evo me sa pregleda. Uglavnom sve je super osim tih kila. Odnosno te 4 kg u zadnjih mjesec dana. Stavila me na dijetu. Dobila sam neki plan prehrane. I opasku da ne bi trebalo biti plusa na slj pregledu. Plač.

Teska tuga. Zbogom hambiji. Zbogom čokolado. Zbogom sladoledu. Zbogom sve fino. Da sam bar znala, imala bi oprostajni tulum sa navedenim namirnicama.

Tinčica3
    06. Svibanj 2015. 16:34

Evo me sa pregleda. Uglavnom sve je super osim tih kila. Odnosno te 4 kg u zadnjih mjesec dana. Stavila me na dijetu. Dobila sam neki plan prehrane. I opasku da ne bi trebalo biti plusa na slj pregledu. Plač.

Teska tuga. Zbogom hambiji. Zbogom čokolado. Zbogom sladoledu. Zbogom sve fino. Da sam bar znala, imala bi oprostajni tulum sa navedenim namirnicama.

lollipop
    07. Svibanj 2015. 07:29

ma možeš nekad pojesti sladoled...ne svaki dan ali jednom tjedno kuglicu nije strašno..

lollipop
    08. Svibanj 2015. 07:05

a mislim da su ta debljanja od 30+ kg zbilja neopravdana i da je to čisto jer žena non stop jede...moja prijateljica je dobila 38 kg ali joj je glava stalno bila u frižideru...ali nažalost sada, godinu i pol nakon poroda joj to dolazi na naplatu jer ima problema sa srcem...
    tako da to zbilja nije zdravo niti dobro...
    ja mislim da je 15 kg neki maksimum

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.