Moj doktor još ni jednom nije spominjao da se previše debljam a do sad- 33 tjedan sam dobila 18 kg. I to sam skužila jučer kad sam stala na vagu da sam u zadnjih 3 tjedna dobila 4 kg. Nisam se vagala jedno vrijeme i stalno sam bila uvjerena da stojim na 70 kg jer nemam neki apetit i ne jedem previše i ni ne otičem ali eto. Bez obzira na sve kile idu gore. Do sad najviše. U zadnjoj trudnoći sam rodila sa 73 i muka mi je jer sam već sad to prešišala. Imat ću 83 na kraju ako ne i više. Ovak mi se ne čini da sam tako puno dobila i u stvari trbuh mi je ogroman, ali ostalo nije tako strašno. A nijednom nisam bila na nikakvim pretragama za šećer. Nadam se da me neće ni slat.
Ja sam danas 33 tt i dobila sam oko 21 kg..doktor me slao radit ogtt kad ono imam šećer..i to mi je 8.65 al to ovaj nakon 2 sata..tak da sam poslana na vuk vrhovac (to je u zg centar za dijabetes za mamice koje neznaju) i danas se pikam u prstić...pazila sam se za uskrs ali sam napravila savršen kolač od čokolade i nisam mu mogla odoljeti..nisam se vagala ovih dana ali koliko jedem nisam smjela ni kilu dobit..samo sam na voću i povrtnim domaćim juhicama....
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Ja sam u ova 3 i pol mjeseca (računam otkad sam zatrudnjela, a ne na činjenicu da mi se "piše" 16 tjedana) dobila 3 kg. Jedva čekam redovitu probavu pa možda ispadne ipak negdje 2,5. Haha
E,tako sam i ja do 6. mjeseca po kilicu, a onda odjednom 3kg. I još mi patronažna kaže "sad bi vam mogle kile malo žešće krenut prema gore", eto koda me urekla, ja odmah natukla 3kg u mjesec dana haha. Al Uskrs pa rođendan, joj... Nije me dr. do sad slala na pretrage za šećer.
Ja sam 24.tjedan i +5kg. Zadnje dvije kile sam dobila u svega tjedan dana i pala sam u potpuni očaj jer sam taman počela sa kućnim strogim mirovanjem (u bolnici sam čak izgubila kilu) i mislila sam da će mi sad podivljati, ali su za sada stale pa se trudim da izdržim na toj kilaži do kraja mjeseca. E, sad hoću li uspjeti, pitanje je.
Ja stalno razmišljam o tom glupom debljanju i ide mi to totalno na živce. Niska sam i nisam neka mršavica, ali moram se jaaako paziti i disciplinirati ako želim imati neku normalnu kilažu. I sada me panično strah da ću u trudnoći dobiti milijun kila- najmanje! Sada sam 10tt i dobila sam 1 kg. Ali recimo, sada sam baš jako gladna. A 22h su. Ako jedem sada sutra ću se probuditi s još +1 100%. Je li ikome prepisana ona dijeta za trudnice? Od čega se sastoji takva prehrana?
Ja nisam ništa pazila na kilažu..jedem dosta voća i povrća ali zna se i slatko često zalomit...zato sem i dobila 22 kg u 33 tt...ali imam šećer pa moram tek sad pripazit na prehranu
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji