Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    15. Travanj 2015. 11:51

Mene zahvatio Uskrs, rođendan i prva pričest od nećakinje u roku tjedan dana. Joj, sve me strah... 

Ryanne
    15. Travanj 2015. 13:39

Ja sam iza Uskrsa bila na +3 kg, ali nakon regulirane probave i malo više pažnje zdravijoj prehrani sad sam na +2 kg.
    Ali ipak pazim da jedem minimalno 4 puta dnevno s tim da su mi za doručak uvijek zobene radi probave, ručak uvijek obilan, a ostala dva obroka našto manja (voće, salate, sir, jaja...).
    I one dane kada se toga pridržavam mi je super i nisam toliko napuhnuta.

Ali naravno, zgriješim svakih par dana.

Baby1
    15. Travanj 2015. 15:35

Ryanne, sad si mi dala ideje za jelovnik!  I ja uglavnom ujutro jedem zobene, njih baš obožavam, a ponekad si znam žgance skuhati i tak...samo da nekako izbjegnem kruh! Već sam to napisala, meni težina varira kila, kila i po od jutra do večeri....

Ryanne
    15. Travanj 2015. 17:33

Mislim da je glavni krivac tome kruh i tjestenina. Ja točno vidim po vagi da one dane kad se prejedem tjestenine ili kruha kilaža mi varira i po 1 kg dnevno. Tako da pokušavam smanjiti to maximalno. Ali ne možeš ih ful izbjeći. Osobito ja koja obožavam te ''bijele'' ugljikohidrate. Pa mislim da si tu i tamo smijemo dopustiti koji lapsus.

Baby1
    15. Travanj 2015. 18:42

jao, ja ih pokušavam izbjeći, ali bude mi užasno teško nekad, tim više jer obožavam peciva i često ih pečem. I to sam prestala samo da ih ne gledam i ne jedem, ali nekad ne znam šta bi stavila u usta pa posegnem naravno za kruhom i nekim namazom i sl. Uf, nekako u zadnje vrijeme samo mislim šta bi strpala u usta, grozna sam!! 

Lollypop
    15. Travanj 2015. 19:06

Sto je jos gore taj kruh se natopi u zeludcu i jos nas oteza.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ena2203
    15. Travanj 2015. 20:52

Imam bebicu od tri tjedna i facinirana sam time kako kile idu dolje ako dojiš. Dobila sam 12 kg u trudnoći, a sad imam 14 manje! Mala me živu osušila. Čak mi je i trbuh ravan. Dojenje je najbolja dijeta.

Bori
    18. Travanj 2015. 14:17

ena2203

Imam bebicu od tri tjedna i facinirana sam time kako kile idu dolje ako dojiš. Dobila sam 12 kg u trudnoći, a sad imam 14 manje! Mala me živu osušila. Čak mi je i trbuh ravan. Dojenje je najbolja dijeta.

Kako kome? Ja nisam nista izgubila, a maleni stalno sisa..

Lollypop
    15. Travanj 2015. 23:24

Trudnice jedite divlje sparoge! Sezona je sad, steta ih je ne iskoristiti. Pune su folne kiseline u odlicne za probavu i za bebice. Skupe su kod nas, ali tu i tamo ih valja kupit ako ih vec nemozete same ubrati. Dodatna blagodat je sigurno i da je to povrce koje se ne moze uzgojiti i nema pesticida!

lollipop
    16. Travanj 2015. 07:36

Lollypop vidiš ja ih tamanim ko luda...MM ode nabrati ali nisam imala pojma da su pune folne k.
    ovaj dio o bubrezima i čišćenju znam 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI