Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    13. Travanj 2015. 13:33

Evo curke da vam dam nadu 18 dana nakon poroda na svojoj kilazi, ukupno u trudnoci dobila 12 kg, 8 ostavila u rodilištu i još 4 otišla doma. Da napomenem da dojim doslovce svako uru ipol

Vmnina
    13. Travanj 2015. 15:51

Dragana popravila si mi dan hahaha

Dragana31
    13. Travanj 2015. 18:24

A i ja sam se brinula cilu trudnocu, a sta cu, a koliko cu dobit, kako cu to skinit, pa kad sam priko božica dobila 5 kg uvatila me panika da cu dogurat do 30 do kraja, a sad mi je zao sta sam toliko brinula jer realno do 15 kg ode u misec dana bez problema, sto na porodu, sto od dojenja, a i neispavanost uzme svoje i tako ode to sve bez problema.

Vmnina
    13. Travanj 2015. 20:25

Ajme divota.

Lollypop
    13. Travanj 2015. 20:47

Ja danas na pregledu... + 4 kg u mjesec dana!! Uskrs i hladnoce uzele svoje..nisam se kretala i dosta sam jela i samo sam se raskvasala 😢😢 sad sam +7 sveukupno. Rekla mi je ginicka da bi slijedeci put voljela da nema plusa 😁

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    15. Travanj 2015. 11:51

Mene zahvatio Uskrs, rođendan i prva pričest od nećakinje u roku tjedan dana. Joj, sve me strah... 

Ryanne
    15. Travanj 2015. 13:39

Ja sam iza Uskrsa bila na +3 kg, ali nakon regulirane probave i malo više pažnje zdravijoj prehrani sad sam na +2 kg.
    Ali ipak pazim da jedem minimalno 4 puta dnevno s tim da su mi za doručak uvijek zobene radi probave, ručak uvijek obilan, a ostala dva obroka našto manja (voće, salate, sir, jaja...).
    I one dane kada se toga pridržavam mi je super i nisam toliko napuhnuta.

Ali naravno, zgriješim svakih par dana.

Baby1
    15. Travanj 2015. 15:35

Ryanne, sad si mi dala ideje za jelovnik!  I ja uglavnom ujutro jedem zobene, njih baš obožavam, a ponekad si znam žgance skuhati i tak...samo da nekako izbjegnem kruh! Već sam to napisala, meni težina varira kila, kila i po od jutra do večeri....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.