Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    10. Travanj 2015. 15:24

Ja sam 24.tjedan i +5kg. Zadnje dvije kile sam dobila u svega tjedan dana i pala sam u potpuni očaj jer sam taman počela sa kućnim strogim mirovanjem (u bolnici sam čak izgubila kilu) i mislila sam da će mi sad podivljati, ali su za sada stale pa se trudim da izdržim na toj kilaži do kraja mjeseca. E, sad hoću li uspjeti, pitanje je.

Sova5
    10. Travanj 2015. 22:08

Ja stalno razmišljam o tom glupom debljanju i ide mi to totalno na živce. Niska sam i nisam neka mršavica, ali moram se jaaako paziti i disciplinirati ako želim imati neku normalnu kilažu. I sada me panično strah da ću u trudnoći dobiti milijun kila- najmanje! Sada sam 10tt i dobila sam 1 kg. Ali recimo, sada sam baš jako gladna. A 22h su. Ako jedem sada sutra ću se probuditi s još +1 100%. Je li ikome prepisana ona dijeta za trudnice? Od čega se sastoji takva prehrana?

Miss_Miu
    10. Travanj 2015. 22:30

Sova

Ja stalno razmišljam o tom glupom debljanju i ide mi to totalno na živce. Niska sam i nisam neka mršavica, ali moram se jaaako paziti i disciplinirati ako želim imati neku normalnu kilažu. I sada me panično strah da ću u trudnoći dobiti milijun kila- najmanje! Sada sam 10tt i dobila sam 1 kg. Ali recimo, sada sam baš jako gladna. A 22h su. Ako jedem sada sutra ću se probuditi s još +1 100%. Je li ikome prepisana ona dijeta za trudnice? Od čega se sastoji takva prehrana?

Oprosti, ali nisi valjda tolko sasava da ides na dijetu, a tek si u 10tt jos po pravo nisi ni zakoracila u ono doba kad nema rizika. Tako da ti ja savjetujem i ja sam se do neki dan time opterecivala, ali ne. Vise mi je vaznije da bude s bebonjom sve uredu nego moje kile.

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

kiki2906
    10. Travanj 2015. 22:35

Ja nisam ništa pazila na kilažu..jedem dosta voća i povrća ali zna se i slatko često zalomit...zato sem i dobila 22 kg u 33 tt...ali imam šećer pa moram tek sad pripazit na prehranu

Miss_Miu
    10. Travanj 2015. 22:59

kiki2906

Ja nisam ništa pazila na kilažu..jedem dosta voća i povrća ali zna se i slatko često zalomit…zato sem i dobila 22 kg u 33 tt…ali imam šećer pa moram tek sad pripazit na prehranu

Mi sutra punimo 15tt tocno i dobila sam tocno 5kg. I beba je nesto veca tak da smatram da je to sve povezano! A i buduci suprug radi u pekari pa  dosta jedem i kruha, nije zacudit. Glupe su mi te dijete u trudnoci i sebe i djete patit.. Radje pripazit sta se jede i gotovo. Ti koja imas secer mi je logicno da pazis kaj jedes ili cak da te bubnu na promatranje il na one ogranicene unesene kalorije tokom dana. Al iz cistog mira da se ne bi previse udebljala ne podrzavam!! Jer djetetu do valjda 14.-15. Tj sve moguce crpi iz nas.. Tako da sve sto se unese i sto bebi treba da ima da si uzme..

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    10. Travanj 2015. 23:21

Meni su tek sad otkrili šećer..baš jutros sam odnesla krv za guk profil...do sad mi je beba bila 2 dana manja od termina..prošli put mi je doktor mjerio trbuh i kaže da je malo veći nego bi trebo bit i sad u srijedu idem na uzv da vidimo jel beba narasla

Miss_Miu
    11. Travanj 2015. 08:44

Sova

Ma ne. Ne bih išla na nikakvu dijetu. Pogotovo ne na svoju ruku. Možda se to može krivo iščitati iz mog posta. Samo sam znatiželjna kakva je prehrana u pitanju kod tih dijeta za trudnice - je li prehrana više bazirana na proteinima, ili se smanjuje količina hrane i tako to. Nisam ovako nikada išla na dijete, a kamoli sad kad sam trudna 

Onda sam kako ti kazes krivo iscitala iz tvog posta, no ok! Budes mrsavila kad rodis. :P 

kiki2906

Meni su tek sad otkrili šećer..baš jutros sam odnesla krv za guk profil…do sad mi je beba bila 2 dana manja od termina..prošli put mi je doktor mjerio trbuh i kaže da je malo veći nego bi trebo bit i sad u srijedu idem na uzv da vidimo jel beba narasla

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

kiki2906
    11. Travanj 2015. 09:31

Ti ćeš u petrovoj???ja bum u vinogradskoj..tam sam i prvu kćer i prezadovoljna sam...makar je prošlo već skoro 6 god od tad...

Miss_Miu
    11. Travanj 2015. 10:02

Da da u Petrovoj :) i bas se veselim sto cu tamo rodit. Jer kad sam imala spontani 2013.g imala sam priliku vidjeti kako se ponasaju prema trudnicama koje tokom noci dodu. Jer ja sam isto dosla tokom noci u pered radaonu i svaka slijedeca rodilja koja je dosla bili su tako ljubazni prema njima i zezao se dr. s jednom trudnicom. I bas mi se svidjela ta opustena atmosfera. :):) a i dr.  Blajic kad sam to imala spontani reko je da bi mi volio voditi slijedecu trudnocu tako da ju i vodi i jako sam zadovoljna. Tako da cu tamo i roditi. :) 
    Kolko si ti sada trudna?

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI