Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Shambala
    05. Svibanj 2015. 12:08

26 tjedan i jutros okruglo 6 kg!
    Procjenjujem da sam od tih šest kila, kilo dobila u salu, ostalo trbuh....al nije to ni strašno. ;)

Tinčica3
    05. Svibanj 2015. 13:33

Jao, meni je sutra vaganje.
    A od zadnjeg posjeta u 4 tjedna dobila nesto malo manje od 4 kg.  sad sam 26 tjedan i 10,5 kg u plusu. Hhhh uzas. Hoce me staviti na dijetu??

• Shambala
    05. Svibanj 2015. 15:41

Hm, 4 kg u 4 tjedna...možda te pošalje na kontrolu šećera jer je to dosta brz porast u težini.
    No, što ja znam, ovo mi je prva trudnoća. Javi što kaže. Sretno!

Tinčica3
    05. Svibanj 2015. 19:24

Shambala

Hm, 4 kg u 4 tjedna…možda te pošalje na kontrolu šećera jer je to dosta brz porast u težini.
    No, što ja znam, ovo mi je prva trudnoća. Javi što kaže. Sretno!

Bila sam na kontroli, jer ovdje sve trudnice idu. I nalaz mi je odlican. Sto znaci da ce zakljuciti da sam svinjicka koja previse jede, a ja stvarno nemam osjecaj da previse jedem. Sve isto. Samo se te kile ljepe ko blesave. :/

Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 16:15

Ja sam 32+5 sada, a vagala sam se zadnji put kad sam bila 30+1 i samo sam 2 kg u plusu. 
    Ima koja mama da je tako malo kila dobila?

Cardassia
    05. Svibanj 2015. 19:09

Buco tvoj

Ja sam 32+5 sada, a vagala sam se zadnji put kad sam bila 30+1 i samo sam 2 kg u plusu. 

Svaka čast! Ne znam kako ti je samo to uspjelo!
    Ja sam 37 tt i 7 kg u plusu (sad sam na 60kg), možda bih manje kila dobila da nisam morala strogo mirovati, ovako sam samo ležala u krevetu i jela...

deverika
    07. Svibanj 2015. 17:59

Buco tvoj

eto meni je termin za dva tjedna i trenutno sam 6 kg u plusu s tim da sam 3 kg dobila tek u 9 mj trudnoće, tj. sad, imam apetita, valjda zato jer mi se malo bebač spustio.+voda... sa 33tt bila sam znači 3 kg od početka trudnoće, eto sad na zadnjem pregledu 37+5  6kg (a bebač 3 i pol!) tak da sam se praktički cijelu trudnoću udebljala 3 kg. I meni sve ode u beboja, a mali prirast kila je vjerojatno zbog žgaravica koje i sad preživljavam i jer nisam mogla ni puno jesti, te zbog povraćanja u prva tri mjeseca. Također sam jako puno aktivna, i prije trudnoće bil,a i sad, sve mogu, eto danas sam kleštrila bor :). 
    sve ti to ima svoje. samo uživaj!

Ne znam, možda ćemo se i mi neki drugi puta debljati, al meni fakat nije jasno kak se netko može udebljati 30+, pa to je pola odrasle osobe,al kažem nikad se ne zna 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

mirell
    05. Svibanj 2015. 17:43

Ajmeeeeeeeeeeeeeee kakve ste vi to sve mršavice, blago vama curke 

Khalli
    07. Svibanj 2015. 08:25

mirell

Ajmeeeeeeeeeeeeeee kakve ste vi to sve mršavice, blago vama curke 

Ja sam ušla kao mršavica u ovu igru.. No, sada sam 32+6 i u plusu 12 kg. Ne jedem ništa posebno nezadravo, niti išta posebno zdravo.. Isto što i prije.. Jedino što imam periode kad po 4 tjedna nisam dobivala ni jednu kilu pa onda naglo + 4, + 5.. Kao mala slonica! Šećer mi je uredan, kolesterol također.. Ponekad se bunim, no.. Što da radim? Gladna sam!!

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI