26 tjedan i jutros okruglo 6 kg!
Procjenjujem da sam od tih šest kila, kilo dobila u salu, ostalo trbuh....al nije to ni strašno. ;)
Jao, meni je sutra vaganje.
A od zadnjeg posjeta u 4 tjedna dobila nesto malo manje od 4 kg. sad sam 26 tjedan i 10,5 kg u plusu. Hhhh uzas. Hoce me staviti na dijetu??
Hm, 4 kg u 4 tjedna...možda te pošalje na kontrolu šećera jer je to dosta brz porast u težini.
No, što ja znam, ovo mi je prva trudnoća. Javi što kaže. Sretno!
Hm, 4 kg u 4 tjedna…možda te pošalje na kontrolu šećera jer je to dosta brz porast u težini.
No, što ja znam, ovo mi je prva trudnoća. Javi što kaže. Sretno!
Bila sam na kontroli, jer ovdje sve trudnice idu. I nalaz mi je odlican. Sto znaci da ce zakljuciti da sam svinjicka koja previse jede, a ja stvarno nemam osjecaj da previse jedem. Sve isto. Samo se te kile ljepe ko blesave. :/
Ja sam 32+5 sada, a vagala sam se zadnji put kad sam bila 30+1 i samo sam 2 kg u plusu.
Ima koja mama da je tako malo kila dobila?
Ja sam 32+5 sada, a vagala sam se zadnji put kad sam bila 30+1 i samo sam 2 kg u plusu.
Svaka čast! Ne znam kako ti je samo to uspjelo!
Ja sam 37 tt i 7 kg u plusu (sad sam na 60kg), možda bih manje kila dobila da nisam morala strogo mirovati, ovako sam samo ležala u krevetu i jela...

eto meni je termin za dva tjedna i trenutno sam 6 kg u plusu s tim da sam 3 kg dobila tek u 9 mj trudnoće, tj. sad, imam apetita, valjda zato jer mi se malo bebač spustio.+voda... sa 33tt bila sam znači 3 kg od početka trudnoće, eto sad na zadnjem pregledu 37+5 6kg (a bebač 3 i pol!) tak da sam se praktički cijelu trudnoću udebljala 3 kg. I meni sve ode u beboja, a mali prirast kila je vjerojatno zbog žgaravica koje i sad preživljavam i jer nisam mogla ni puno jesti, te zbog povraćanja u prva tri mjeseca. Također sam jako puno aktivna, i prije trudnoće bil,a i sad, sve mogu, eto danas sam kleštrila bor :).
sve ti to ima svoje. samo uživaj!
Ne znam, možda ćemo se i mi neki drugi puta debljati, al meni fakat nije jasno kak se netko može udebljati 30+, pa to je pola odrasle osobe,al kažem nikad se ne zna
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Ajmeeeeeeeeeeeeeee kakve ste vi to sve mršavice, blago vama curke
Ajmeeeeeeeeeeeeeee kakve ste vi to sve mršavice, blago vama curke
Ja sam ušla kao mršavica u ovu igru.. No, sada sam 32+6 i u plusu 12 kg. Ne jedem ništa posebno nezadravo, niti išta posebno zdravo.. Isto što i prije.. Jedino što imam periode kad po 4 tjedna nisam dobivala ni jednu kilu pa onda naglo + 4, + 5.. Kao mala slonica! Šećer mi je uredan, kolesterol također.. Ponekad se bunim, no.. Što da radim? Gladna sam!!

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji