I meni se kile baš lijepe, u 20-om tjednu imam +6kg
Razmišljam da si uvedem neke restrikcije, izbacim skroz kruh ili tako nešto, ali nekako ne želim biti gladna i ubijati se oko toga, imam dovoljno stresa oko posla i faksa.. Jedem dosta voća i povrća, večere sam svela samo na voće, ne jedem slatko skoro uopće, ne znam što bih još trebala.
Danas idem na pregled pa ću vidjeti hoće li mi što reći.
Ja sam na početku tamanila voće (banane, jabuke..), ali sad se prebacujem više na povrće. Voće je super, ali ima previše šećera ako se jede u većim količinama.
Uz gablec radije pojedem dvije male rajčice i papriku što je količinski puno više i više će me zasititi nego npr. banana. I onda automatski pojedem manje peciva. Npr, kad si narežem svo to povrće, pojedem samo pola integralnog peciva sa šunkom, a prije bih smazala cijelo.
Od voća sad jedem više vodenasto (npr. jagode) i jedva čekam lubenicu, dinje i sl.
I sad se što se prehrane tiče osjećam ok. Ne pretjerujem jer nemam potrebe pretjerivati. Pojedem koju napolitanku ili odem na kolač, pizzu, ali sve u granicama normale.
Ali svi mi govore da kile i neutaživa glad tek slijedi.
Ja sam sad 36+6 i 21 i pol kilu sam u plusu..sa 30 tt su mi otkrili da imam gd i od onda sam na dijeti..s tim da sam od prošlog pregleda prije 3 tjedna izgubila pol kile a samo sam izbacila slatkiše i masnu hranu..
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kada si počela jače dobivati na težini? U kojem tt?
Masna hrana i slatkiši nas i debljaju. Samo što je jako teško bez njih, osobitno na duge staze.
Sortiraj odgovore
Najstariji