Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    27. Ožujak 2015. 12:21

Ja sam ostala trudna s 54kg, ali sam niska pa se bojim kad natučem još kila do kraja da ću bit ko balon  

Sara9
    27. Ožujak 2015. 14:16

ma meni se možda i ne skuži jer sam inače 178, ostala sam trudna s 58-60, pa se sad ovih 15 raspodililo, ali isto se nadam da će otić, jedva čekam vidit ove djelove tijela koje ne vidim od stomaka, zaboravim kako mi donji dio tijela izgleda 

Leda2
    27. Ožujak 2015. 22:14

Sara

ma meni se možda i ne skuži jer sam inače 178, ostala sam trudna s 58-60, pa se sad ovih 15 raspodililo, ali isto se nadam da će otić, jedva čekam vidit ove djelove tijela koje ne vidim od stomaka, zaboravim kako mi donji dio tijela izgleda 

ja sam si isto neki dan mislila i da se mogu obut da ne stenjem!

=http://lilypie.com]

yaya5
    27. Ožujak 2015. 14:25

cure a ima tu koja mamica buduča koja nosi blizance možda???interesira me kolko e u blizanačkoj trudnoči dobi,ja sam sad blizu 4mj,i 3 kile al onak sce mi je u sise otišlo i guzu,eh bar si ja tak mislim....

yaya5
    27. Ožujak 2015. 14:28

mislim si kak smo sve opterečene s tim kilama,umesto da uživamo...

Baby1
    27. Ožujak 2015. 15:40

Ma ja i nisam bila uopće opterećena sve dok mi na zadnjem pregledu dr. nije rekla da mi je puno dobit 3kg u mjesec dana. E sad stalno razmišljam o tome (najviše kad idem jest )

yaya5
    27. Ožujak 2015. 19:55

Ja neznam dal se kojoj to.dogada ali ja kroz dan tolko variram u kilama.da je to cudo.,onak.v jednom danu dobim 2kg i drugo jutro ih nema a valda je.voda

Mila7
    27. Ožujak 2015. 20:25

Meni se to zna dogoditi da sam navecer 2kg teza od jutra...ne znam koji je razlog posto se nisam prije trudnoce nikada 2xdnevno vagala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI