Ja sam ostala trudna s 54kg, ali sam niska pa se bojim kad natučem još kila do kraja da ću bit ko balon

ma meni se možda i ne skuži jer sam inače 178, ostala sam trudna s 58-60, pa se sad ovih 15 raspodililo, ali isto se nadam da će otić, jedva čekam vidit ove djelove tijela koje ne vidim od stomaka, zaboravim kako mi donji dio tijela izgleda
ma meni se možda i ne skuži jer sam inače 178, ostala sam trudna s 58-60, pa se sad ovih 15 raspodililo, ali isto se nadam da će otić, jedva čekam vidit ove djelove tijela koje ne vidim od stomaka, zaboravim kako mi donji dio tijela izgleda
ja sam si isto neki dan mislila i da se mogu obut da ne stenjem!

=http://lilypie.com]
cure a ima tu koja mamica buduča koja nosi blizance možda???interesira me kolko e u blizanačkoj trudnoči dobi,ja sam sad blizu 4mj,i 3 kile al onak sce mi je u sise otišlo i guzu,eh bar si ja tak mislim....
Ma ja i nisam bila uopće opterećena sve dok mi na zadnjem pregledu dr. nije rekla da mi je puno dobit 3kg u mjesec dana. E sad stalno razmišljam o tome (najviše kad idem jest )
Ja neznam dal se kojoj to.dogada ali ja kroz dan tolko variram u kilama.da je to cudo.,onak.v jednom danu dobim 2kg i drugo jutro ih nema a valda je.voda

Meni se to zna dogoditi da sam navecer 2kg teza od jutra...ne znam koji je razlog posto se nisam prije trudnoce nikada 2xdnevno vagala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji