Ma ja i nisam bila uopće opterećena sve dok mi na zadnjem pregledu dr. nije rekla da mi je puno dobit 3kg u mjesec dana. E sad stalno razmišljam o tome (najviše kad idem jest )
Meni se to zna dogoditi da sam navecer 2kg teza od jutra...ne znam koji je razlog posto se nisam prije trudnoce nikada 2xdnevno vagala
Danas bila na kontroli kod ginićke, 36tt i šalje me na OGTT jer sam u zadnjih mjesec dana dobila 3 kg, sveukupno 15!!!???? Pa kaj je to previše? Dosad sam već dva puta bila na tom mjerenju šećera, i svaki put nalaz savršen, šećer ispod 5! A muka mi to opet piti! Joj,baš me živcira!
Ma bezveze! Ja sam dobila u pet tjedana 3 kg isto do 35 tt i nije mi nšta rekla! Do sada jos 1 kg sve zajedno 16 i zadovoljna sam! Mene je isto slala dva puta na OGTT jer mi je beba velika!
=http://lilypie.com]
Meni je beba normalne veličine, 2400gr i ostalo je sve super,tlak i sve! Mah,baš me zbedirala, razmišljam o svakom zalogaju!
taman usla u 38 tjedan (37+2) i plus 8 doktor kaze da je optimalno od 9-18 tako da nezz zašto te dva puta salje na mjerenje secera, pa žene znaji po 30 kilogram skupiti i trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji