Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matteeaa
    27. Ožujak 2015. 08:04

Na zadnjem pregledu 18+5 +4 kg, s tim da apsolutno nikakvih mučnina niti povraćanja nisam imala. U ponedjeljak je novi pregled i stajanje na vagu

Baby1
    27. Ožujak 2015. 10:44

...i meni samo trbuh raste, većina ljudi mi kaže da se nisam ovako puno udebljala, možda malo guza i noge, a na +9 sam, pa sad gdje su te kile, ne znam... 

Baby1
    27. Ožujak 2015. 12:21

Ja sam ostala trudna s 54kg, ali sam niska pa se bojim kad natučem još kila do kraja da ću bit ko balon  

Sara9
    27. Ožujak 2015. 14:16

ma meni se možda i ne skuži jer sam inače 178, ostala sam trudna s 58-60, pa se sad ovih 15 raspodililo, ali isto se nadam da će otić, jedva čekam vidit ove djelove tijela koje ne vidim od stomaka, zaboravim kako mi donji dio tijela izgleda 

yaya5
    27. Ožujak 2015. 14:25

cure a ima tu koja mamica buduča koja nosi blizance možda???interesira me kolko e u blizanačkoj trudnoči dobi,ja sam sad blizu 4mj,i 3 kile al onak sce mi je u sise otišlo i guzu,eh bar si ja tak mislim....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.