Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luce996
    25. Ožujak 2015. 23:31

Ja sam do  sada dobila svega 7 kila, ali od ovog tjedna jednostavno ne osjecan sitost ma sto stavila u sebe

• luce996
    25. Ožujak 2015. 23:47

Usla sam taman u 36 tjedan

Baby1
    26. Ožujak 2015. 10:13

Ja sam do 5. mjeseca trudnoće dobila 6kg, i sad u zadnjih mjesec dana dobijem 3kg, tako da sam na sveukupno +9. Dr. mi je rekla da je malo prerano za moje tt da u mjesec dana dobijem 3kg. Pa sad ipak malo pazim šta stavljam u usta. A mislim si, šta me još čeka, tek sad bi mogla natuć kila... 

Sara9
    26. Ožujak 2015. 14:06

Danas na vaganju tri kila više nego prije 2 tjedna! :O sad sam 37+4 i na +15 kg

Baby1
    26. Ožujak 2015. 20:37

Sara pa gdje su ti te kile?? Na slici izgledaš mršava, samo imaš stomak... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.