Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    24. Ožujak 2015. 13:25

Meni apetit divlja. Poila bi vola. Ne vazem se uopce. Odlucila sam zivjet u neznanju.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Khalli
    25. Ožujak 2015. 12:27

Evo i nas.. 26+6 i na + 8 kg..  S time da sam u zadnjih 7 tjedana dobila 1 kilogram.. Sve drugo na početku trudnoće.. Sad se pitam, hoću li krenuti bujati ili stagnirati? Khm, khm.. Početak je bio na 55 kg i 165 cm visine..

Leda2
    25. Ožujak 2015. 13:30

Ja sam 36+2 u plusu 16 kg, s tim da sam u zadnjih mjesec i pol dobila tri kile, mislim da je većina voda jer sam počela oticati. Beba mi se spustila pa mogu normalno jesti a ne 76 puta na dan to me najviše živciralo, tek što jedem opet moram nešta pjesti!

=http://lilypie.com]

senach
    25. Ožujak 2015. 13:51

Mi smo 20+2 s +2kg. U prva 3mj sam zbog užasnih mučnina izgubila 2kg i nikako dobit ni grama, no kako su se mučnine smanjile i kako bebač raste, tako rastem i ja.... U zadnja dva tjedna sam dobila 1kg i vidim da samo ide prema gore....Hm...

Sara9
    25. Ožujak 2015. 14:15

Ja toliko malo jedem, uopće ne mogu koliko mi beba kaši želudac, stalno mi se povraća, a da ne govorim kad legnem.. Tako da kad se beba okrene, onda se najedem 

Ryanne
    25. Ožujak 2015. 14:25

Ja sam bila konstantno gladna i jela sam čak i kad sam imala mučnine. Ništa me nije moglo spriječiti. 
    Tako da sam sada 14tt i na +1,5 kg.  
    Zadnjih dana nemam tolike žudnje, ali samo čekam da me uhvati opet.

• luce996
    25. Ožujak 2015. 23:15

Kakva su vam iskustva s debljanjem u zadnjem mjesecu? Ja sam evo usla u 36 tjedan i imam osjećaj da mi se tek sad zapravo otvara apetit.

Tinčica3
    25. Ožujak 2015. 23:27

Ova tema bi se za mene trebala zvati: tonaža u trudnoći 
    Ja sam na +6,5 u 20. tjednu, a pravo debljanje tek kreće- barem mi tako kazu. Blago onima koje se udebljaju 9-10 kg u cijeloj trudnoci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.