Daa. Ti si puna vode koliko sam skuzila. Kad rodis javi obavezno koliko si kg izgubila. Mislim da ce bit masu, kad sva voda ode. :)
ma i meni se voda nakuplja ocito. Jer previse kg odjednom dobijem. Ne bi da olovo jedem.
Daa. Ti si puna vode koliko sam skuzila. Kad rodis javi obavezno koliko si kg izgubila. Mislim da ce bit masu, kad sva voda ode. :)
ma i meni se voda nakuplja ocito. Jer previse kg odjednom dobijem. Ne bi da olovo jedem.
Budem. Evo danas sam se vagala i dobila sam službeno 18 kila u 40+3 :D
Baš ćemo vidit nakon tjedan dana od poroda koliko će mi ostat kila.. Računam da je tjedan dovoljno da ode sva ta nakupljena vodica...
A svi mi kažu da nisam dobila nigdi nego u trbuhu ali ja sam navikla da sam ko štapić a meni ovo izgleda sve malo veće možda nego što je.. Noge su mi cijele natečene i ne vidi mi se ona kost dole sa strane na nozi sva je pokrivena oteklinom vec tjednima.... A prsti su mi nekad ko čevapčići :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Rodila sa 38+1 tjedana i +16 kg. U prvih 6 mj trudnoće dobila svega 5 kg, a ostatak do kraja 😄 6 mjeseci nakon poroda sve se vratilo na staro
35+1, +11 kg. S time da sam u zadnjih 5 tjedana dobila samo 1 kg, valjda sam od onih koje se više debljaju na početku, osim ako sad pred kraj kile opet ne polude
Cure moje, ništ se ne sekirajte oko kila, vjerujte mi! Ja sam se iz rodilišta vratila sa 8 manje, sad nakon tjedan dana dojenja i vraćanja tijela u normalu imam još 3 manje. Dakle, ostale su mi još samo dvije. Ode to samo tako, vidjet ćete.
Ja danas 29+6 i mi smo na 20+ kg
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Poštovane buduće mame i koje to već jeste,pozdrav!Evo kod mene četvrta trudnoća!Prva +17kg,druga +14kg,treća +27!!!Nakon treće bebe pala na 48 kg(normalna kilaža inače 56).Sad,10 godina nakon zadnje trudnoće,sam 12 tjedana trudna i dobila sam 1 kg!Mogu vam samo reći da jedete i spavate koliko god možete,nakon poroda sve kile odu,ne spavate,neredovno jedete + druge obaveze!Uživajte u trudnoći!Pozdrav svima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji