Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    17. Ožujak 2015. 13:21

Cure moje, ništ se ne sekirajte oko kila, vjerujte mi! Ja sam se iz rodilišta vratila sa 8 manje, sad nakon tjedan dana dojenja i vraćanja tijela u normalu imam još 3 manje. Dakle, ostale su mi još samo dvije. Ode to samo tako, vidjet ćete.

yaya5
    18. Ožujak 2015. 19:23

bok cure,evo da se i ja uključim,čitam malo vaše komantare več jedno duže vreme,ja sam trudna 12tj,i nosim blizance i dobila sam 3 kile pa me zanima dal je to ok,brine me da je to možda preveč,neznam....

kiki2906
    18. Ožujak 2015. 20:48

Ja danas 29+6 i mi smo na 20+ kg

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• crvena
    18. Ožujak 2015. 20:53

Poštovane buduće mame i koje to već jeste,pozdrav!Evo kod mene četvrta trudnoća!Prva +17kg,druga +14kg,treća +27!!!Nakon treće bebe pala na 48 kg(normalna kilaža inače 56).Sad,10 godina nakon zadnje trudnoće,sam 12 tjedana trudna i dobila sam 1 kg!Mogu vam samo reći da jedete i spavate koliko god možete,nakon poroda sve kile odu,ne spavate,neredovno jedete + druge obaveze!Uživajte u trudnoći!Pozdrav svima!

• Malabeka
    23. Ožujak 2015. 19:12

Bok zenice  ja sam 30 tjedan 8 kila dobila.. ali kaze mi gin da je beba jako velika kao da smanjim ugljikohidrate.. ja ostala u  pa kak uopce mi nije jasno stvarno raznovrsno jedem i dosta pazim na prehranu bas radi toga.samo zrdavo, ali ocito nema pravila

• luce996
    24. Ožujak 2015. 01:10

35 tjedana +7, doktor ne komentira nista pa racunam da je to ok

Marlameri
    24. Ožujak 2015. 10:13

Ja sam 31 tjedan i kod sebe na vagi ujutro bez odjeće na 70 kg znači u plusu 12 kg a kod doktora sa odjećom 72 kg. A mislim da je moja vaga ispravnija!!!  Prvu kćer rodila sa 63 kg, drugu sa 73 kg a sad bi mogla dogurat i do 83 kak kile idu. I moram reći da na žalost ne jedem baš zdravo. Jedem voće ali povrće slabije. Inače sam prije trudnoće stalno pila zelene kašaste sokove od sirovog povrća, voća i zelenjave a sad me ubi žgaravica od njih. Tak da mi je prehrana trenutno bazirana na hranu od koje će me manje peći žgaravica. I ja nisam sretnica kao vi jer sam se poslije drugog poroda još i udebljala. Tražilo me jako slatko dok sam dojila pa sam znala odjednom pojest 6 kinder pinguia. Trebalo mi je 2 godine da se vratim na svoju kilažu. A bojim se da bi i sad moglo bit tako. A malo me to brine ali opet čim budem mogla počet ću vježbat pa će valjda ić dolje. I živciraju me komentari da sam debela! A kolika ću tek bit do kraja. A doktor ništa ne govori o kilaži dok me prošli u zadnjoj trudnoći stalno špotao.

• antonija2
    24. Ožujak 2015. 11:21

Ja sam sad s 37+3  ravno 13 kg dobila, nadam se da necu jos puno dobit do kraja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.