mene je prestala bit briga za kile, sad me samo zanima koliko cu ostavit na porodu

Sutra termin,kilaza stala na +22 i tako vec 4-5 dana!Ceka se porod!Bas me zanima koliko ce otici odmah!
Drage moje ja sam u prvoj trudnoći dobila 26kg , u drugoj 16kg i trećoj 15kg
, sva tri carska i uz dojenje kroz dva tri tjedna sve se vratilo kako je i bilo prije trudnoće
. Sada sam u 7tj i za sada sam na istoj kilažici

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Ah..tako je i meni bilo prvih 7 mj. Svaki mj po kg..a sad sam u 38. Tjednu i na +24. :(
Sreca sta me vise nije ni briga. :))
Ah..tako je i meni bilo prvih 7 mj. Svaki mj po kg..a sad sam u 38. Tjednu i na +24. :(
I meni isto... Sedam mjeseci po kilo i onda osmi mjesec poludila .... Nisam mogla kontrolirat i ne znam kako točno tako velika razlika: Sad s ovom vodom ( prešla sam termin) imam skoro 20 kila zarađenih... Od toga sam skoro 5 kila dobila sad ovaj zadnji tjedan... Nešto nenormalno -.-
A joj, tako sam i ja, evo u prvih skoro 6. mj dobila 6-7 kg. I još si mislim kak je to super, a sad ako buknem haha, bit ću ko balon... Vidjet ćemo šta će još biti do kraja!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
I da varira mi kilaža ovaj zadnji mjesec po 2-3 kila u dva dana... Malo gore, malo dole i tako non stop
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji