Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nena2015
    16. Ožujak 2015. 18:53

Trudna punih 6 mj.....dobila sam 5 kg (sa 53 na 58)

Aleksandra2
    16. Ožujak 2015. 18:59

Ah..tako je i meni bilo prvih 7 mj. Svaki mj po kg..a sad sam u 38. Tjednu i na +24. :(

Sreca sta me vise nije ni briga. :))

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 19:06

I da varira mi kilaža ovaj zadnji mjesec po 2-3 kila u dva dana... Malo gore, malo dole i tako non stop

Aleksandra2
    16. Ožujak 2015. 19:14

Daa. Ti si puna vode koliko sam skuzila. Kad rodis javi obavezno koliko si kg izgubila. Mislim da ce bit masu, kad sva voda ode. :)

ma i meni se voda nakuplja ocito. Jer previse kg odjednom dobijem. Ne bi da olovo jedem.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Freezee
    17. Ožujak 2015. 10:37

Rodila sa 38+1 tjedana i +16 kg. U prvih 6 mj trudnoće dobila svega 5 kg, a ostatak do kraja 😄  6 mjeseci nakon poroda sve se vratilo na staro

Ivchy2
    17. Ožujak 2015. 10:55

35+1, +11 kg. S time da sam u zadnjih 5 tjedana dobila samo 1 kg, valjda sam od onih koje se više debljaju na početku, osim ako sad pred kraj kile opet ne polude

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.