Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    05. Ožujak 2015. 20:46

a zbog čega treba izbjegavat mliječne proizvode?

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 22:13

U svemu treba bit umjeren. Ja nisam u voću, nikad bila Obozavam ga. MOgla bi samo voce jest danima.... 

A mlijecni proizvodi debljaju sigurno. Pogotovo ako ih jedes svaki dan u vecim kolicinama . Nece nista bit od case mlijeka i jednog jogurta ali ja se zgrozim kad znam da jedan veliki makijato ima 150 kalorija. To su mi dvije banane.  I inace imam lose misljenje o mlijecnim proizvodima jer smatram da su puni svakakvih dodataka i gade mi se ... Da imam kravicu u dvoristu onda bi mogla svaki dan casu mlijeka :) 

Mene je pitao dr koliko mlijecnih proizvoda konzumiram ( u onih mjesec dana kad sam imala napadaje za mlijekom i jajima i jogurtom) jer tad smo i ja i beba nabili najvise kila tj. naglo... Ali nisam si mogla pomoc taj period. Hormoni me ubiše 

ribica11
    06. Ožujak 2015. 10:56

meni je doktorica rekla samo da izbjegavam ugljikohidrate i da si rasporedim obroke, a što se mliječnih tiče, samo mlijeko ujutro uz čokolino ili pahuljice, to mi je doručak i nekad jogurt, sad sam +15  s tim da sam u zadnjih mjesec i pol dobila 2 kg.. sad samo čekam kad ću buknit .. uhhh

Nixie
    06. Ožujak 2015. 11:11

Kod mene je mlijeko na rasporedu samo za doručak jer nisam neki ljubitelj mlijeka, al zato bez jogurta, sireva i sirnih namaza ne mogu 
    I baš me briga. Par dana smanjila sol i otišle one dvije kile što su došle zbog vode, tako da sam na +12.

kiki2906
    07. Ožujak 2015. 14:46

Wow ja se sad izvagala nakon dva i pol tjedna i samo sam malo više od pola kile dobila...

Nisam nešto pretjerano smanjila klopu al sam zato počela više šetati...samo bi bilo bolje da nema ovog vjetra...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• draz2
    08. Ožujak 2015. 21:05

Ja u 30 tt, strah me je vage. Prvih 4 mj. nisam nista dobila, a onda je krenulo po 3 kg mjesecno, prosli pregled 27.tt +11 kg.

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 21:17

Ja sam u zadnjem tjednu i da vam kazem da sam dobila 3 kila u dva dana sva sam natečena i noge me zatežu i lice i prsti i ruke i koža me svrbi i sva sam masna od krema sto se mažem i ne mogu virovat da sam ovako otečena i da je to moguće u dva dana... Ukratko, pucam po šavovima....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.