Sara hahaha i meni je pogled ostao na tom zadnjem tjednu. Ajdee Loreen joos samo mrvicuuu
Bia bi red da prvo Nixie obavi svoje
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja sam bila nekidan na pregledu, evo 30tj sam sada i pola kg u plusu.
Tek sad se vratila na svoju kilažu s pocetka trudnoce.
A osjecam se tako veliko i tromo k'o kit i mislim da cu u ovih 10tj bit trodupla.
Pozdrav curke..☺☺
Ja sam 16+3 trudna.. udebljala sam se neke 4 kile..a nekak mi je to puno kad citav vase postove.. ali inace se super osjecam.. veseli me ovo proljece..☺
Kety
Ja mislim da cu ja prenijet ko zna dokad... barem tjedan dana jer su meni stale sve kontrakcije i bolovi sto sam imala... a nateknuta sam sva i sad bas pazim sto jedem jer se bojim da cu dobit 20 kila u tjedan dana od lose hrane...
i nisam toliko gladna nikad jer se slabo krecem jer kad hodam me peckaju noge i ko da stupove dižem... Termin mi je za 5 dana a ja samo što ne popucam po šavovima... Ali nekako sve mogu radit bez problema kad me uhvati volja ali kad me stisne onda caos...ko morž na krevet na livi bok i laptop...
Sutra mi je pregled.. Ajde bar cu se prosetat do bolnice i natrag...
E da pola kile, al sam u prva tri mjeseca izgubila 6, pa sam ih sad vracala lagano. Aaajme Loreen nemas pojma koliko sam ljubomorna na tih tvojih 5dana jos.
Evo vidi 4sata su ja iz kreveta s mobitela pregledavam klokanicu
Sortiraj odgovore
Najstariji