Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    09. Ožujak 2015. 12:55

Sara hahaha i meni je pogled ostao na tom zadnjem tjednu.
    Ajdee Loreen joos samo mrvicuuu

Lollypop
    09. Ožujak 2015. 12:58

Bia bi red da prvo Nixie obavi svoje 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Vmnina
    09. Ožujak 2015. 13:01

Ja sam bila nekidan na pregledu, evo 30tj sam sada i pola kg u plusu.
    Tek sad se vratila na svoju kilažu s pocetka trudnoce.
    A osjecam se tako veliko i tromo k'o kit i mislim da cu u ovih 10tj bit trodupla.

• wookie
    09. Ožujak 2015. 13:31

Pozdrav curke..☺☺
    Ja sam 16+3 trudna.. udebljala sam se neke 4 kile..a nekak mi je to puno kad citav vase postove.. ali inace se super osjecam.. veseli me ovo proljece..☺

Kety

• Loreen
    09. Ožujak 2015. 20:33

Ja mislim da cu ja prenijet ko zna dokad... barem tjedan dana jer su meni stale sve kontrakcije i bolovi sto sam imala... a nateknuta sam sva i sad bas pazim sto jedem jer se bojim da cu dobit 20 kila u tjedan dana od lose hrane... 

i nisam toliko gladna nikad jer se slabo krecem jer kad hodam me peckaju noge i ko da stupove dižem... Termin mi je za 5 dana a ja samo što ne popucam po šavovima... Ali nekako sve mogu radit bez problema kad me uhvati volja ali kad me stisne onda caos...ko morž na krevet na livi bok i laptop... 

Sutra mi je pregled.. Ajde bar cu se prosetat do bolnice i natrag...

Vmnina
    10. Ožujak 2015. 04:01

E da pola kile, al sam u prva tri mjeseca izgubila 6, pa sam ih sad vracala lagano.
     Aaajme Loreen nemas pojma koliko sam ljubomorna na tih tvojih 5dana jos.
    Evo vidi 4sata su ja iz kreveta s mobitela pregledavam klokanicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.