Al vidlo se stvarno kak sam naotecena, nisam mogla nis obut osim japanki! Zato sam iz rodilista izasla 13 kg laksa

Haha, ja sam se sad malo psihički smirila, više nisam onako nervozna vec nekoliko dana haha ali zato mi je tijelo poludilo... Zamisli da izadjem iz rodilišta 15 kila lakša... Spasila bi se ... I s trbuhom uz kičmu. Snovi...
Haha, ja sam se sad malo psihički smirila, više nisam onako nervozna vec nekoliko dana haha ali zato mi je tijelo poludilo… Zamisli da izadjem iz rodilišta 15 kila lakša… Spasila bi se … I s trbuhom uz kičmu.Snovi…
Meni je zava rekla kako je ona dobila +16 kila (i isto je bila puna vode u nogama) i kad je izlazila iz rodilišta bila je na +1! Tako da sve to ode, no sikiriki
E bas me muci trbuh... Kazu mi da OBAVEZNO nosim steznik... A ja nisam pametna je li to dobro ili ne... Kad mi logički nema smisla gurat mišiće nasilno, valjda se oni sami moraju vratit da bi radili a ne da ih ulijenim steznikom... Ili to nosit samo u pocetku pa stat nemam pojma... Jer se bojim da mi koža ne ostane visit. Vidila sam takvih slučajeva i baš izgleda loše a kožu ne možeš više vratit nazad baš....
Eto čime se ja zamaram samo da ne moram mislit na porod i bolove i oce sve proc dobro.
Ja cu si definitivno kupit steznik. Previse me strah te koze pa da jne riskiram. Meni prija ima tu kozu a rodila je s 19.
E da se potuzim. Dobila sam jos 2kg. Odustajem. ne mogu utjecat na ovo. Sad sam 37. Tjedan i +23kg. Najdeblja sam ode. Jeej
Ja cu si definitivno kupit steznik. Previse me strah te koze pa da jne riskiram. Meni prija ima tu kozu a rodila je s 19.
jel mora bit neki posebni steznik ili?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nisi,ja sam!Doduse ja cekam da rodim svaki dan ali sam na +22kg i jos plus 5 viska prije trudnoce...sta da ti kazem,teza sam od muza!
Nisi,ja sam!Doduse ja cekam da rodim svaki dan ali sam na +22kg i jos plus 5 viska prije trudnoce…sta da ti kazem,teza sam od muza!
Da, sama kazes, ti ces rodit svaki cas. Ja imam fore, kila se penju i pocinjem oticat. Uff.. jedino me spasava mojih 188 cm visine.

A ja cu uzet chicco. Mislim da je nekih 150 kn. S tim da od dm- a imamo popust na chicco asortimane. To su steznici na preklop, bas za poslije poroda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji