Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    12. Ožujak 2015. 11:16

evo jutros bila na mjesečnom vaganju  2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4  i na +12 kila 

Sara9
    12. Ožujak 2015. 11:16

evo jutros bila na mjesečnom vaganju  2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4  i na +12 kila 

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 11:41

Ja sam u tjedan dana dobila 4-5 kila!!! Ja ne znam što je to ali doktorica mi kaze natecena si ispipa me, nalazi dobri, ajde kući bujaj... Ja ne znam od koje hrane. Samo pijem ko sumanuta... Noge su mi OGROMNE! Ja ne mogu virovat a je to moguće... Nevjerojatno. A bila sam na kilaži od 12 kila u 36./37.tjednu... A sad skoro 20 kila?!?!?! A još nisam rodila i ko zna kad ću.

ribica11
    12. Ožujak 2015. 11:58

to je vjerojatno voda, nije to od hrane, i to će otići sa porodom i odma poslije poroda. čula sam od dosta njih da tako nateknu i buknu u zadnjim danima i onda kad rode idu baš često piškiti i onda ta voda ode. bar znaš da si na samom kraju 

Leda2
    12. Ožujak 2015. 12:01

Meni je frendica rekla da se dva tjedna nakon poroda znojila ko svinja, dok nije sva voda izašla iz nje! Sjećam se njizinih nogu bile su kao krofne natečene!

=http://lilypie.com]

cipelica
    12. Ožujak 2015. 12:09

voda!!! i meni su noge pred kraj prve trudnoće izgledale ko slonovske, užas, a nakon poroda ispuhalo se

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 12:45

Ajme, strašno izgleda.. Baš ko da imam neku bolest.. I vruće mi je za poludit.. Stalno sam bez čarapa i mislim se dal da nosim japanke po balkonu dok sređujem pitare.. Kad neko upali grijanje dobijem slom živaca i sve me počne češat od vrućine... Zbilja odudaram od svog normalnog svijeta.. I podbradak mi je otekao to me najvise nervira. Ne mogu si facu pogledat. Zasto podbradak pobogu. Odvratno izgledam -.-

• antonija2
    12. Ožujak 2015. 13:50

Ja sam u prvoj trudnoci zadnji tjedan dobila 5 kg, tak da nis se ne opterecuj, cim rodis to ces sve ispisat!

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 14:01

5 kila u tjedan dana  Zvuči mi čudno makar samo voda bila... Koja je to navala hormona i svega ....

Sara9
    12. Ožujak 2015. 14:03

Loreen

5 kila u tjedan dana  Zvuči mi čudno makar samo voda bila… Koja je to navala hormona i svega ….

ja na tebi točno mogu vidit razliku u hormonima sad pri kraju :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI