evo jutros bila na mjesečnom vaganju 2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4 i na +12 kila
evo jutros bila na mjesečnom vaganju 2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4 i na +12 kila
Ja sam u tjedan dana dobila 4-5 kila!!! Ja ne znam što je to ali doktorica mi kaze natecena si ispipa me, nalazi dobri, ajde kući bujaj... Ja ne znam od koje hrane. Samo pijem ko sumanuta... Noge su mi OGROMNE! Ja ne mogu virovat a je to moguće... Nevjerojatno. A bila sam na kilaži od 12 kila u 36./37.tjednu... A sad skoro 20 kila?!?!?! A još nisam rodila i ko zna kad ću.
to je vjerojatno voda, nije to od hrane, i to će otići sa porodom i odma poslije poroda. čula sam od dosta njih da tako nateknu i buknu u zadnjim danima i onda kad rode idu baš često piškiti i onda ta voda ode. bar znaš da si na samom kraju

Meni je frendica rekla da se dva tjedna nakon poroda znojila ko svinja, dok nije sva voda izašla iz nje! Sjećam se njizinih nogu bile su kao krofne natečene!

=http://lilypie.com]
voda!!! i meni su noge pred kraj prve trudnoće izgledale ko slonovske, užas, a nakon poroda ispuhalo se

Ajme, strašno izgleda.. Baš ko da imam neku bolest.. I vruće mi je za poludit.. Stalno sam bez čarapa i mislim se dal da nosim japanke po balkonu dok sređujem pitare.. Kad neko upali grijanje dobijem slom živaca i sve me počne češat od vrućine... Zbilja odudaram od svog normalnog svijeta.. I podbradak mi je otekao to me najvise nervira. Ne mogu si facu pogledat. Zasto podbradak pobogu. Odvratno izgledam -.-
Ja sam u prvoj trudnoci zadnji tjedan dobila 5 kg, tak da nis se ne opterecuj, cim rodis to ces sve ispisat!

5 kila u tjedan dana Zvuči mi čudno makar samo voda bila... Koja je to navala hormona i svega ....
5 kila u tjedan danaZvuči mi čudno makar samo voda bila… Koja je to navala hormona i svega ….
ja na tebi točno mogu vidit razliku u hormonima sad pri kraju :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji