voda!!! i meni su noge pred kraj prve trudnoće izgledale ko slonovske, užas, a nakon poroda ispuhalo se
Ajme, strašno izgleda.. Baš ko da imam neku bolest.. I vruće mi je za poludit.. Stalno sam bez čarapa i mislim se dal da nosim japanke po balkonu dok sređujem pitare.. Kad neko upali grijanje dobijem slom živaca i sve me počne češat od vrućine... Zbilja odudaram od svog normalnog svijeta.. I podbradak mi je otekao to me najvise nervira. Ne mogu si facu pogledat. Zasto podbradak pobogu. Odvratno izgledam -.-
Ja sam u prvoj trudnoci zadnji tjedan dobila 5 kg, tak da nis se ne opterecuj, cim rodis to ces sve ispisat!
5 kila u tjedan dana Zvuči mi čudno makar samo voda bila... Koja je to navala hormona i svega ....
Al vidlo se stvarno kak sam naotecena, nisam mogla nis obut osim japanki! Zato sam iz rodilista izasla 13 kg laksa
Haha, ja sam se sad malo psihički smirila, više nisam onako nervozna vec nekoliko dana haha ali zato mi je tijelo poludilo... Zamisli da izadjem iz rodilišta 15 kila lakša... Spasila bi se ... I s trbuhom uz kičmu. Snovi...
E bas me muci trbuh... Kazu mi da OBAVEZNO nosim steznik... A ja nisam pametna je li to dobro ili ne... Kad mi logički nema smisla gurat mišiće nasilno, valjda se oni sami moraju vratit da bi radili a ne da ih ulijenim steznikom... Ili to nosit samo u pocetku pa stat nemam pojma... Jer se bojim da mi koža ne ostane visit. Vidila sam takvih slučajeva i baš izgleda loše a kožu ne možeš više vratit nazad baš....
Eto čime se ja zamaram samo da ne moram mislit na porod i bolove i oce sve proc dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji