Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    10. Ožujak 2015. 09:57

Ja sam 36.tt i +10 kg! Nemrem se sama sebi nacudit!

• Loreen
    10. Ožujak 2015. 17:06

Po mojoj ginićki jos 6 dana... Ma moze to bit i jos 16 dana.. Ne mogu zamislit da rađam-.-

Vmnina
    11. Ožujak 2015. 13:28

Shambala da da mucnine uzasne, na svaki moguci miris i namirnicu, dobila sam uputnicu za infuziju.
    Ne pitaaaj! Gotovo je s tim Bogu hvala.
    Loreen a sad, 6 ili 16 i mene brine, tako ne bih voljela prenosit, vec i sad mi je dosta svega, mogu mislit kako je budit se svaki dan i mislit se- jel danas dan? 
    Maaa ajde za mjesec dana sve ove trudnicke tegobe su daaaleka proslost

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 19:11

Da, evo 11. je. ODlučila sam prestat brojit :D Nema smisla ... Na kraju će bit Ovnić haha

Sara9
    12. Ožujak 2015. 11:16

evo jutros bila na mjesečnom vaganju  2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4  i na +12 kila 

Sara9
    12. Ožujak 2015. 11:16

evo jutros bila na mjesečnom vaganju  2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4  i na +12 kila 

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 11:41

Ja sam u tjedan dana dobila 4-5 kila!!! Ja ne znam što je to ali doktorica mi kaze natecena si ispipa me, nalazi dobri, ajde kući bujaj... Ja ne znam od koje hrane. Samo pijem ko sumanuta... Noge su mi OGROMNE! Ja ne mogu virovat a je to moguće... Nevjerojatno. A bila sam na kilaži od 12 kila u 36./37.tjednu... A sad skoro 20 kila?!?!?! A još nisam rodila i ko zna kad ću.

Leda2
    12. Ožujak 2015. 12:01

Meni je frendica rekla da se dva tjedna nakon poroda znojila ko svinja, dok nije sva voda izašla iz nje! Sjećam se njizinih nogu bile su kao krofne natečene!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.