Ja mislim da cu ja prenijet ko zna dokad... barem tjedan dana jer su meni stale sve kontrakcije i bolovi sto sam imala... a nateknuta sam sva i sad bas pazim sto jedem jer se bojim da cu dobit 20 kila u tjedan dana od lose hrane...
i nisam toliko gladna nikad jer se slabo krecem jer kad hodam me peckaju noge i ko da stupove dižem... Termin mi je za 5 dana a ja samo što ne popucam po šavovima... Ali nekako sve mogu radit bez problema kad me uhvati volja ali kad me stisne onda caos...ko morž na krevet na livi bok i laptop...
Sutra mi je pregled.. Ajde bar cu se prosetat do bolnice i natrag...
E da pola kile, al sam u prva tri mjeseca izgubila 6, pa sam ih sad vracala lagano. Aaajme Loreen nemas pojma koliko sam ljubomorna na tih tvojih 5dana jos.
Evo vidi 4sata su ja iz kreveta s mobitela pregledavam klokanicu
E da pola kile, al sam u prva tri mjeseca izgubila 6, pa sam ih sad vracala lagano.Aaajme Loreen nemas pojma koliko sam ljubomorna na tih tvojih 5dana jos.
Evo vidi 4sata su ja iz kreveta s mobitela pregledavam klokanicu
To si imala mučnine?

Po mojoj ginićki jos 6 dana... Ma moze to bit i jos 16 dana.. Ne mogu zamislit da rađam-.-
Shambala da da mucnine uzasne, na svaki moguci miris i namirnicu, dobila sam uputnicu za infuziju.
Ne pitaaaj! Gotovo je s tim Bogu hvala.
Loreen a sad, 6 ili 16 i mene brine, tako ne bih voljela prenosit, vec i sad mi je dosta svega, mogu mislit kako je budit se svaki dan i mislit se- jel danas dan?
Maaa ajde za mjesec dana sve ove trudnicke tegobe su daaaleka proslost

Da, evo 11. je. ODlučila sam prestat brojit :D Nema smisla ... Na kraju će bit Ovnić haha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji