Po mojoj ginićki jos 6 dana... Ma moze to bit i jos 16 dana.. Ne mogu zamislit da rađam-.-
Shambala da da mucnine uzasne, na svaki moguci miris i namirnicu, dobila sam uputnicu za infuziju.
Ne pitaaaj! Gotovo je s tim Bogu hvala.
Loreen a sad, 6 ili 16 i mene brine, tako ne bih voljela prenosit, vec i sad mi je dosta svega, mogu mislit kako je budit se svaki dan i mislit se- jel danas dan?
Maaa ajde za mjesec dana sve ove trudnicke tegobe su daaaleka proslost
Da, evo 11. je. ODlučila sam prestat brojit :D Nema smisla ... Na kraju će bit Ovnić haha
evo jutros bila na mjesečnom vaganju 2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4 i na +12 kila
evo jutros bila na mjesečnom vaganju 2 kila od prošlog puta, tako da san sad 35+4 i na +12 kila
Ja sam u tjedan dana dobila 4-5 kila!!! Ja ne znam što je to ali doktorica mi kaze natecena si ispipa me, nalazi dobri, ajde kući bujaj... Ja ne znam od koje hrane. Samo pijem ko sumanuta... Noge su mi OGROMNE! Ja ne mogu virovat a je to moguće... Nevjerojatno. A bila sam na kilaži od 12 kila u 36./37.tjednu... A sad skoro 20 kila?!?!?! A još nisam rodila i ko zna kad ću.
Meni je frendica rekla da se dva tjedna nakon poroda znojila ko svinja, dok nije sva voda izašla iz nje! Sjećam se njizinih nogu bile su kao krofne natečene!
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji