u kojem ste tjednu dobile OGTT, vjerujem da cu ga i ja dobiti na sljedecoj kontroli
u kojem ste tjednu dobile OGTT, vjerujem da cu ga i ja dobiti na sljedecoj kontroli
Mene je poslala na zadnjoj kontroli, znači kad sam bila u 21. tt, a radit ću ga (kako sam se naručila u 24. tt.
Krešimir 19.08.2014. <3
kaj se to ne radi oko 20 i nekog tjedna? na zadnjoj kontroli sam bila 19+5 m rekla je da ce me onda sljedeci put poslat to radit....onda cu bit 23. tjedan negdje...
cure iz Zg-a, mene sad zanima, dal se to ide na Vrhovec radit, il mogu u laboratorij di inace vadim krv??
ja sam sad u 25 tjednu i sad sam dobila za izvaditi.
a za to se treba naruciti??? nisam to znala...
ja sam sad u 25 tjednu i sad sam dobila za izvaditi.
a za to se treba naruciti??? nisam to znala…
Nisam sigurna da li je tako svugdje... Kod nas se naručuje jer se krv vadi u laboratoriju gdje se vadi i regularno krv svakodnevno... Pa si tamo naruče 10-15 svaki dan za OGTT, pa tako odrađuju, jer im valjda treba priprema tog pripravka što piješ
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
aha..onda se svakak moram raspitat za to...nazvat cu ih sutra..
jooj Teya2803 ja sam se izgubila negdje na sredini teksta... a kako su tebi vadili krv drugi i treci put??? iz vene ili prsta??
jooj Teya2803 ja sam se izgubila negdje na sredini teksta… a kako su tebi vadili krv drugi i treci put??? iz vene ili prsta??
Haha jesi me nasmijala
1.vadenje- nataste-iz prsta i iz vene
2.vadenje-nakon 1h - iz vene
3.vadenje-nakon 2h- iz vene
Btw:poplavi ti cijela ruka nije bas super kad ti vade iz iste ruke a jedna trudnica ih je pitala da li mogu iz druge ruke jer ju ova boli,nisu joj dali ,, bas je bila zla sestra

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji