Hvala Vam punooooo Evo za sada uspjevam smiriti zeludac samo sa narančom i toplom juhicom, ali cim prođe sat vremena od zadnjeg obroka krene opet Ma jesti cu ja narance i juhu svih 9 mjeseci ako treba samo da sve bude u redu
...zbilja ne znam, sta bi vam rekla s tim mucnnama, osim da izdrite i sretno!
..mene pak u zadnjih par dana pocela hvatati takva glad svako malo, da ako nesto ne pojedem odmah sad, umrijet cu! po cijele dane nesto nesto zvacem, vise ne znam ni sta bi jela, i nista mi nije fino...a pojela bi i nogu od stola da mi netko da! uzas!
…zbilja ne znam, sta bi vam rekla s tim mucnnama, osim da izdrite i sretno!
..mene pak u zadnjih par dana pocela hvatati takva glad svako malo, da ako nesto ne pojedem odmah sad, umrijet cu!po cijele dane nesto nesto zvacem, vise ne znam ni sta bi jela, i nista mi nije fino…a pojela bi i nogu od stola da mi netko da! uzas!
Hehe, ja sam isto stalno gladna... Pero Ždero! Stalno mi je nešto u ustima... Srećom pa se nekako kontroliram i odvajam od grickalica, pa jedem stalno neke voćkice. Ali onda se uhvatim da sa suprugom "podijelim" cijelu čokoladu... Šipak podijelim, smažem ju cijelu sama!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam jučer povratila šta god sam u usta stavila. Jos me uhvatila užasna glavobolja u neko doba noći. Mislila sam jucer cak da je viroza, al šipak. Evo maloprije opet povraćanje, a nemam sta ni povrakad sam samo štapice jela. Sad sam uvalila bananu
pa šta bude. ne zelim da bebica bude gladna, a ne mogu se prisilit pojest ista drugo.
haha, da...znam kako ti je ...a nemam ni kuhinju jos, pa ne mogu ni kuhat, pa samo jedem neke gluposti...svakih sat vremena sam u frizideru...trudim se i ja jesti neke vocke, al to me zasiti na pol sata...onda sam opet u frizideru i gledam sta bi sad mogla jesti...
cokolada i grickalice mi ne pasu od kad sam trudna, sto je valjda dobro...:)
Evo taman što sam se hvalila da nisam 8 dana povraćala, evo ga opet. Sve što sam pojela danas Valda sam šokirala želudac s ručkom budući da sam stavila malo više začina nego što sam ovih dana dok sam se strogo držala dijete. Ma užas.
vidim da nikome nije dobro, osim DarijiZ i MarijiŠ, one su samo gladne. Cure, grickajte nešto, dobro je to pomalo a često...i da, bit ćete sve gladnije
Evo taman što sam se hvalila da nisam 8 dana povraćala, evo ga opet. Sve što sam pojela danasValda sam šokirala želudac s ručkom budući da sam stavila malo više začina nego što sam ovih dana dok sam se strogo držala dijete. Ma užas.
vidim da nikome nije dobro, osim DarijiZ i MarijiŠ, one su samo gladne. Cure, grickajte nešto, dobro je to pomalo a često…i da, bit ćete sve gladnije
Bjap mozes mi molim te reci sta si kroz par dan jela kroz cijeli dan kad si bila na prehrani za secer .. I ja moram

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo taman što sam se hvalila da nisam 8 dana povraćala, evo ga opet. Sve što sam pojela danasValda sam šokirala želudac s ručkom budući da sam stavila malo više začina nego što sam ovih dana dok sam se strogo držala dijete. Ma užas.
vidim da nikome nije dobro, osim DarijiZ i MarijiŠ, one su samo gladne. Cure, grickajte nešto, dobro je to pomalo a često…i da, bit ćete sve gladnije
Ajoj, baš mi je žao... Baš sam se radovala što ti se konačno smirilo... Bit će bolje! Možda ti stvarno ne paše previše začinjena hrana.
Ma da, stalno nešto jedem, i baš kako kaže DarijaZ samo smišljam što bih iduće mogla jesti... Do sad se to nije puno odrazilo na kilažu (a i inače sam mršavica), pa valjda ni neće...
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo moje mene vec dva sata ludujem,nista od spavanja i vec sam tako razdrazljiva da samo placem
,osjecam neku ludu glad a bebica mi nabija po mjehuru kao da igra pink pong sa mjehurom
.
Bjap jako mi je zao radi mucnina bas sam rekla Beag kako smo mi izgleda do kraja osudene imat tu glupavu mucninu ja je i dalje imam.DarijaZ i Marijaz bas mi je drago radi toga da mozete tako ljepo jest bez mucnina uzivajte u tome
.Posto danas idem na kontrolu konacno opet cu je pitat za to spavanje pa poludit cu do kraja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji