Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    17. Travanj 2014. 16:48

haha, da...znam kako ti je ...a nemam ni kuhinju jos, pa ne mogu ni kuhat, pa samo jedem neke gluposti...svakih sat vremena sam u frizideru...trudim se i ja jesti neke vocke, al to me zasiti na pol sata...onda sam opet u frizideru i gledam sta bi sad mogla jesti...
    cokolada i grickalice mi ne pasu od kad sam trudna, sto je valjda dobro...:)

bjap
    17. Travanj 2014. 21:08

Evo taman što sam se hvalila da nisam 8 dana povraćala, evo ga opet. Sve što sam pojela danas  Valda sam šokirala želudac s ručkom budući da sam stavila malo više začina nego što sam ovih dana dok sam se strogo držala dijete. Ma užas.

vidim da nikome nije dobro, osim DarijiZ i MarijiŠ, one su samo gladne. Cure, grickajte nešto, dobro je to pomalo a često...i da, bit ćete sve gladnije 

antonio
    18. Travanj 2014. 02:56

Evo moje mene vec dva sata ludujem,nista od spavanja i vec sam tako razdrazljiva da samo placem,osjecam neku ludu glad a bebica mi nabija po mjehuru kao da igra pink pong sa mjehurom.
    Bjap jako mi je zao radi mucnina bas sam rekla Beag kako smo mi izgleda do kraja osudene imat tu glupavu mucninu ja je i dalje imam.DarijaZ i Marijaz bas mi je drago radi toga da mozete tako ljepo jest bez mucnina uzivajte u tome.Posto danas idem na kontrolu konacno opet cu je pitat za to spavanje pa poludit cu do kraja.

DarijaZ
    18. Travanj 2014. 10:36

sretno na pregledu, nadam se da ce se bebica ovaj put htjeti pokazati 

jjoj, meni nekak nije drago sto mogu toliko jesti....onda se bezveze prenatrpam, i kasnije mi je zlo jer sam se toliko najela da imam osjecaj da cu se raspuknuti..... 
     od kad sam trudna udebljala sam se 3 kg , tako da se ne brinem previse zbog toga....al me brine sto samo jedem gluposti....za dorucak sam si napravila vocnu salatu cisto da si umirim savijest

DarijaZ
    18. Travanj 2014. 11:59

okej mi je ova dijeta, ali zasto pobogu saharin?! koliko znam on je 300 puta sladji od obicnog secera i prolazi kroz metabolzam nepormjenjen...nikad mi nije bilo jasno zasto dijabeticari koriste saharin kad on moze biti stetan u velikim kolicinama...

mislim da je mozda bolje korisiti steviju, koja je isto oko 300 puta sladja od secera, ali ona ne podize razinu glukoze u krvi i zdravija je zbog puno, puno stvari...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.