Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    5ra3
    22. Travanj 2014. 20:46

:)moram samo podjelit s vama da mi je nalaz ogtt dobar!!!

5ra ;)

Tina0208
    23. Travanj 2014. 11:49

ej i ja sam sad dobila da moram napraviti ogtt... moze mi netkpo reci koliko puta vade krv i kakav je to postupak?? inece...uzasavam se igle i nadam se da nebum morala piti nesto fuuj.

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    23. Travanj 2014. 11:57

Mi dobivamo kratko uputstvo za dan prije i za postupak vađenja...
    Kad dođem doma s posla, mogu ti/vam ga natipkati, ako se netko u međuvremenu ne ja vi sa svojim iskustvom.
    Ja sam isto dobila uputnicu, idem vaditi 29.04., pa me malo trta, ali ići će MM sa mnom, pa ćemo valjda nekako preživjeti 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    23. Travanj 2014. 11:59

mozemo biti na TI.
    e super...to bi mi bas dobro doslo...
    hjoj mm stalno radi ujutro pa ga nebum zbog tog vadila iz posla...mozda povedem sestru...tek toliko da nisam sama..

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    23. Travanj 2014. 12:42

Mene je pocela mucit strasna zgaravica kad legnem imam osjecaj da ce me ugusit ma nesto strasno sa mucnina sam presla na zgaravicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.