Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    20. Travanj 2014. 11:22

Bjap hvala sta si mi napisala nemogu vjerovat da se samo nakon 5 dana dijete tako spustio secer sad mi je lakse 
    Sretan Uskrs svima i da mi se svi odmorite i napapate 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    21. Travanj 2014. 20:38

antonio,cestitam na curki!!!! 

a svima sretan i blagoslovljen Uskrs!!! 

mi smo se vratili sa vikenda u slavoniji i posavini i umorna sam ko pas, iako nisam nista radila, ali isplatilo se!!!  nisam u toku dogadanja ovih dana, ali nadoknadit cu to sljedecih dana :) 
    nadam se da ste se sve nauzivale i odmorile! 

antonio
    22. Travanj 2014. 08:15

SRETAN USKRS SVIMA.. He he cure moje da doktorica kaze da bi mogla bit curica joj a ja sam tako sretna ne mogu vam rec koliko sad jos vise jedva cekam da dode taj dan da vidim svoju malu princezu.Beag ljepo opet ti na vikend super tako i treba nadam se da si ljepo proslavila Uskrs sa familijom.Bjap nadam se da si se it ljepo provela i da se nisi jako umorila pripremajuci jela.Ja se jesam jako umorila uf ti blagdani kako bi ja voljela samo doc sjest i jest i da me drugi sluzi ali to nikako docekat.Ali evo i ja sam sa mojim deckima ljepo proslavila i cjeli dan kuhala i kuhala i prala he he

beag
    22. Travanj 2014. 12:12

ma sigurno je curka! 

da, zapravo nam dobro dode sto smo daleko od svojih i iz razlicitih krajeva pa imamo gdje otici za praznike i blagdane, a svi nas tetose i jedva cekaju hehe
    tako sam ja izbjegla sve poslove oko Uskrsa, samo sam obojala jaja za ponijeti,  ispekla jedan vocni kolac, spakirala stvari i put pod noge :)  

sve je to lijepo, ali kad dode beba sigurno ce nam faliti netko u blizini tko bi je pricuvao, barem ponekad. tako da sve ima svoje prednosti i nedostatke

ja sam ovaj vk jela bas sve sto i drugi, i sunkicu i francusku i sve redom na stolu :D pa cak i pokoji kolac! a slatko nisam jela skoro 3 mjeseca. nije bilo mucnina ni povracanja  joooj da je bar dosao kraj tome!!!

beag
    22. Travanj 2014. 12:41

Ja sam bila na strogom mirovanju prije vise od mjesec dana, nakon toga dr. mi je rekao da i dalje mirujem, ali ne sttrogo, a da auto nikako ne bih smjela voziti! nakon toga sam bila na jos jednoj kontroli 8.4. kada  nije nista rekao, samo da i dalje mirujem i ne naprezem se.

Ugl.ja se vozim autom po gradu kad nesto obavljam, a otad sam i 2 puta putovala 150 km u Slavoniju i natrag za vk i sve je proslo ok. Naravno umara me voznja, iako ne vozim ja. No cijelim se putem vozimo autocestom pa nema rupa, zavoja i poskakivanja na cesti sto mislim najvise i treba izbjegavati. 
    Sto se tice duze voznje, upravo tako i treba, stajati cesce i po potrebi, prosetati, istegnuti se, piti vode... Ja se iskreno nadam da cu i ja moci na put do mora u 6.mj.

MarijaŠ
    22. Travanj 2014. 13:12

Hvala cure na odgovorima, malo sam se umirila.
    Još ćemo ići i novim autom, suprug će voziti naravno, ali sam nekako bila jako nemirna zbog toga. Iako mi je i liječnica rekla da je sve ok, i ovako se zaista dobro osjećam... 
    Valjda će biti sve ok! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    22. Travanj 2014. 13:32

ako ti je lijecnica dopustila onda samo uzivaj...doduse svakako stanite cesce da se malo protegnes i sve bu ok...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.