A ni tu kod nas nemam nista od tih djecijih trgovina nista ima jedna a skupa je ko sam vrag,
A ni tu kod nas nemam nista od tih djecijih trgovina nista ima jedna a skupa je ko sam vrag,
Onda nam je skoro pa isto.. Al bar možeš gledat i uživati..
Bjap hvala sta si mi napisala nemogu vjerovat da se samo nakon 5 dana dijete tako spustio secer sad mi je lakse
Sretan Uskrs svima i da mi se svi odmorite i napapate

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
antonio,cestitam na curki!!!!
a svima sretan i blagoslovljen Uskrs!!!
mi smo se vratili sa vikenda u slavoniji i posavini i umorna sam ko pas, iako nisam nista radila, ali isplatilo se!!! nisam u toku dogadanja ovih dana, ali nadoknadit cu to sljedecih dana :)
nadam se da ste se sve nauzivale i odmorile!
SRETAN USKRS SVIMA.. He he cure moje da doktorica kaze da bi mogla bit curica joj a ja sam tako sretna ne mogu vam rec koliko sad jos vise jedva cekam da dode taj dan da vidim svoju malu princezu.Beag ljepo opet ti na vikend super tako i treba nadam se da si ljepo proslavila Uskrs sa familijom.Bjap nadam se da si se it ljepo provela i da se nisi jako umorila pripremajuci jela.Ja se jesam jako umorila uf ti blagdani kako bi ja voljela samo doc sjest i jest i da me drugi sluzi ali to nikako docekat.Ali evo i ja sam sa mojim deckima ljepo proslavila i cjeli dan kuhala i kuhala i prala he he
SRETAN USKRS SVIMA.. He he cure moje da doktorica kaze da bi mogla bit curica joj a ja sam tako sretna ne mogu vam rec koliko sad jos vise jedva cekam da dode taj dan da vidim svoju malu princezu.Beag ljepo opet ti na vikend super tako i treba nadam se da si ljepo proslavila Uskrs sa familijom.Bjap nadam se da si se it ljepo provela i da se nisi jako umorila pripremajuci jela.Ja se jesam jako umorila uf ti blagdani kako bi ja voljela samo doc sjest i jest i da me drugi sluzi ali to nikako docekat.Ali evo i ja sam sa mojim deckima ljepo proslavila i cjeli dan kuhala i kuhala i prala he he
Ma nisam se umorila, sve je svekrva napravila. Dok se ja naspavam, ona sve napravi. Samo sam spremila kuću i ispekla tortu od sira. Od danas opet na dijeti, jučer i prekjučer sam pretjerala sa slatkim, a muž mi kaže općenito da sam previše jela, ali mislim da nisam. Meso i ugljikohidrate sam jela koliko smijem, povrća sam puno jela ali to smijem koliko hoću. No, kolači...danas ih nosim iz kuće. Vratila mi se žgaravica, vjerojatno od slatkog.
ma sigurno je curka!
da, zapravo nam dobro dode sto smo daleko od svojih i iz razlicitih krajeva pa imamo gdje otici za praznike i blagdane, a svi nas tetose i jedva cekaju hehe
tako sam ja izbjegla sve poslove oko Uskrsa, samo sam obojala jaja za ponijeti, ispekla jedan vocni kolac, spakirala stvari i put pod noge :)
sve je to lijepo, ali kad dode beba sigurno ce nam faliti netko u blizini tko bi je pricuvao, barem ponekad. tako da sve ima svoje prednosti i nedostatke
ja sam ovaj vk jela bas sve sto i drugi, i sunkicu i francusku i sve redom na stolu :D pa cak i pokoji kolac! a slatko nisam jela skoro 3 mjeseca. nije bilo mucnina ni povracanja joooj da je bar dosao kraj tome!!!
ma sigurno je curka!
da, zapravo nam dobro dode sto smo daleko od svojih i iz razlicitih krajeva pa imamo gdje otici za praznike i blagdane, a svi nas tetose i jedva cekaju hehe
tako sam ja izbjegla sve poslove oko Uskrsa, samo sam obojala jaja za ponijeti, ispekla jedan vocni kolac, spakirala stvari i put pod noge :)
sve je to lijepo, ali kad dode beba sigurno ce nam faliti netko u blizini tko bi je pricuvao, barem ponekad. tako da sve ima svoje prednosti i nedostatke
ja sam ovaj vk jela bas sve sto i drugi, i sunkicu i francusku i sve redom na stolu :D pa cak i pokoji kolac! a slatko nisam jela skoro 3 mjeseca. nije bilo mucnina ni povracanjajoooj da je bar dosao kraj tome!!!
Kažeš putovala si dosta? Baš da te pitam, mi bi trebali za vikend na Pag na jedno krštenje... A iz Slavonije smo, tako da imamo 3 dana jahanja do tamo... Liječnica mi je rekla da je kao sve ok, da mogu na put, ali da malo se više pripazim, malo češće stajanje i to... Ali ja sama nekako nisam mirna... Jesi tako daleko putovala?
I vi ostale cure, ima li tko iskustva s tim?
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam bila na strogom mirovanju prije vise od mjesec dana, nakon toga dr. mi je rekao da i dalje mirujem, ali ne sttrogo, a da auto nikako ne bih smjela voziti! nakon toga sam bila na jos jednoj kontroli 8.4. kada nije nista rekao, samo da i dalje mirujem i ne naprezem se.
Ugl.ja se vozim autom po gradu kad nesto obavljam, a otad sam i 2 puta putovala 150 km u Slavoniju i natrag za vk i sve je proslo ok. Naravno umara me voznja, iako ne vozim ja. No cijelim se putem vozimo autocestom pa nema rupa, zavoja i poskakivanja na cesti sto mislim najvise i treba izbjegavati.
Sto se tice duze voznje, upravo tako i treba, stajati cesce i po potrebi, prosetati, istegnuti se, piti vode... Ja se iskreno nadam da cu i ja moci na put do mora u 6.mj.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji