Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    18. Travanj 2014. 12:11

Evo cure moje i ja jedva cekam pregled,mucim se sa onim banana jastukom ali nevidim nikakva pomaka a od nespavanja sam vec sva slomljena i ja sam nocas bila jako gladna mada sam pojela tri fete kruha i pastetu i kad sam legla pocelo mi po trbuhu svirat kao da nista nisam pojela,tako i jutros sam pojela dva peciva integralna i nakon pet min po trbuhu kao da nista pojela nisam,danas ide samnom i muz i mali pa ce ic samnom na ultrazvuk jeeeeeee nadam se iskreno da ce se danas pokazat da konacno mogu i u soping.Bjap kako ti je danas sa mucninama meni je uzas imam osjecaj da je sve gore i gore i plus to ne spavanje pa ubi me to.Beag bas mi je drago da makar nemas problema sa spavanjem vec kad te muce te mucnine.Eto sad se idem spremat jer ce brzo doc moj muz po nas i idemo vidjet nasu malu bebolinicu.PS.ja imam osjecaj da je decko i nadam se da ce mi danas ultrazvuk pokazat da grjesim.

Tejuska♡
    18. Travanj 2014. 12:12

Bjap...hvala na trudu i pisanju,koliko ti je bio secer prije dijete a koliko kad si se drzala dijete?Koliko dugo si na toj dijeti? 
    DarijaZ hvala na preporuci 
    Ja sam cula da je najbolje stavit zlicicu cimeta svaki dan u jogurt kao zadnji obrok da cimet smanjuje razinu secera za 25% .. probat cu poslje blagdana jer uskoro moram na ogtt ... ali necu moc odoliti carima blagdanima francuska i sunkica ;)) mmm ,,

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Travanj 2014. 12:13

Antonio drzim figice da danas vidis sta je ;) drzimo palcice za curku 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

chocolate
    18. Travanj 2014. 15:55

Čitajući vas skoro ne mogu vjerovati da sam do unazad par tjedana i ja imala ogromnih problema s mučninama, povračanjem, sve mi je smetalo, ništa mi nije odgovaralo.. kad sam se konačno pomirila da će mi tako biti cijelu trudnoću, kao da je preko noći sve nestalo.. Sad samo imam problem sa spavanjem, tj ne spavanjem, nikako se namjestiti, kad se namjestim moram u wc, pa kad konačno zaspem ubrzo se probudim i onda nema spavanja do jutra kad se dižem slomljena i mrtva umorna.. Ali opet mislim da je bolje i to nego da svako jutro prvo grlim wc.. :P  Mada mi još ponekad zna biti malo muka, ali čini mi se da mi je izaziva kava iz kafića.. Jedino što mi smeta, mislim da je to i venera spomenula, jest da mi navečer kad idem spavat ruke trnu, prsti mi oteknu ali ne mogu reći da boli, više je nakako neugodno i puno mi je gore na desnoj ruci, ujutro jedva perem zube, ruku ne mogu stisnuti u šaku koliko smeta, ali nakon otprilike sat vremena sve dođe na svoje.. Jel se to još kome događa?? 
    antonio držim fige da konačno vidiš svoju curicu, požuri nazad iz shoppinga i javi nam se.. 

chocolate
    18. Travanj 2014. 17:44

Ja zgaravicu nemam, nadam se da je necu ni imati, a mislim da to mogu zahvaliti mojoj curici koja mi je jako nisko i sjedi mi na mjehuru pa moram svako 5 min trčati na wc radi 5 kapi.. ;)

chocolate
    18. Travanj 2014. 23:19

I ja se nadam da ce me bar zgaravica zaobići kad vec nista drugo nije.. ;) poznato mi je to udaranje, al kako se trudnoca blizi kraju udarci postaju sve jači i bolniji. Bar je kod mene tako. A sa za spavanje ne znam sto bi ti rekla, osim da te u potpunosti razumijem.. Nekako se tjesim i nadam da cemo sve ovo zaboraviti cim rodimo.. ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.