joj mamice jos dan, dva(nadam se) i ja se rijesih muka na spavanju :D
Evo mene cure moje jucer mi je dan bio sav neki ludi,prvo muz je dosao po mene i malog i krenuli smo u jedan ali po putu radovi pa semafori nikad kraja i tako dosla ja kod doktora u dva sata punih sat vremena smo se vozili,kad ja tamo vrata zakljucana da ce pocet doktor radit od 4 sata joj muko moja
,i ja nista otisla nazad do mojih decki u auto i otisli u trgovinu da si kupim dva peciva i vodu i vratila se ja za pola sata a tamo spred vrata vec 4 zenske joj pa poludila sam
,i tako mi na nogama docekale i cetri sata nisam smjela otic nigdje jer bi odmah izgubila red
,Na kraju dosla doktorica u 6 sati uf bila sam bijesna gladna noge me boljele od stajanja pisalo mi se za umrjet pa me mjehur zabolio
,eh na pregledu 4 kile sam dobila u 3 tjedna previse uf
moram izbacit kruh,tlak 80 sa 50 ocaj,urin opet krv nije mi jasno od cega pa secer ali mi je rekla da se secer pokazao jer sam jela ta peciva,ali kile moram malo umirit,beba je i dalje na samom mjehuru sad je glavom za dole pa pritisce jos bolje mjehur,kako sam trpjela mokrit poslje me pregled tako bolio da sam poslje imala krvi na gacama uh joj
,uglavnom na ultrazvuku sve super beba se super razvija cak je rekla da CE bit velika beba he he a za spol je rekla po njoj da je curica ali da nije sto posto sigurna pa tako da jos nisam sto posto sigurna ali ja sam vec jako ma jako sretna
,posto sam zavrsila skoro u osam naver nisam stigla ic u soping pa sam odlucila sad cekat drugi pregled za soping ali ovaj put sam trazila da me naruci ujutro u 7 jer kad me naruci popodne cjeli dan gubim,.Muz i mali su bili samnom na ultrazvuku joj cure moje kako je taj moj muz osjecajan pa nebiste vjerovale dok je doktorica pokazivala bebu na monitoru on je cjelo vrjeme proplakao od srece pa kad me bebica jednom malo jace udarila pa se ja malo poskocila on je napravio toliku dramu da se doktorica pocela smijati tako da sam definitivno odlucila nije on da ide samnom na porod.neka sjedi kuci i kida si zivce dok mu ne jave da sam rodila
.
Antonio žao mi je što ti je dan ina kraju bio tako grozan, a planirala si svašta nešto lijepo.. Ali drago mi je jer si konačno vidjela svoju curicu, i to veliku... Meni je doktor prvi put rekao isto da nije siguran, al da misli da je cura, idući pregled mi je to potvrdio.. Tako da draga uživaj!!
Zar nemaš gdje bar sjesti dok čekaš red, wc ništa?? Grozno kakvi su uvjeti i kako se ponašaju prema trudnicama.. Dobro, što ti je rekla za tu krv? što se tiče kruha, nemoj ga skroz izbaciti, samo ga malo smanji ili jedi neki raženi, integralni.. A ako ti nije rekla da si puno kila dobila neopterećuj se s tim, ionako pola toga ne možeš jesti zbog mučnina. Ja sam obično na pregledu naručena ujutro, tako da prije popijem samo kavu i ubacim nešto malo u usta, i onda lijepo jedem poslije pregleda. Tješim se da mi je tako broj na vazi manji za koji gram.. ma muž ti je super, možeš biti sretna što je takav.. Vidiš da pazi na tebe..
Nikakve tegobe, osim u prva 2,5-3 mjeseca kada me je drzao veliki umor, stalno sam lezala. Pijem folnu kiselinu, magnezij, dosta jogurta i jedem voce. S obzirom da moram morovati, ponekad prosetam na svjezem zraku, gledam hraniti se sto zdravije... Sada u 29 tjednu imam konstantnu bol sa desne strane pupka :( vec treci dan, prilikom hodanja, promjene polozaja i slicno. Tu mi jedino pomaze apsolutno mirovanje, jedva se usudim nakasljati, polako se okrecem i idem do toaleta.. :) Smatram da je najbitnije zdravo se hraniti i olaksati si ovih devet mjeseci sto je vise moguce. I da, obavezno jastuk ispod trbuha kada lezim ili spavam, zbog njegove tezine, a imam osjecaj i da "pritiscem" bebicu.
Nemamo nazalost kamo sjedit jer su vrata bila zakljucana pa i vc,uf bila sam ljuta kao ris
,a za tu krv mi je rekla da nije nista opasno da neke trudnice cjelu trudnocu imaju krv u urinu,jer kad sam vadila urin u labaratoriju i urinokulturu sve mi je doslo dobro tako da od kud ta krv nemam pojma,joj iskreno se nadam da nije pogrjesila i da je curica jer cim ulovim priliku idem svojoj curici kupovati haljinice he he.
A ni tu kod nas nemam nista od tih djecijih trgovina nista ima jedna a skupa je ko sam vrag,
Sortiraj odgovore
Najstariji