Evo cure moje bol dole ne popusta kad idem mokrit boli me uh,sad cekam da mi muz dode i polako cemo krenuti,nemogu ni hodat normalno,uh nadam se da cu svoju princezu brzo imat u rukama i da necu opet puno sati bit prikovana za stol drzite mi fige.Javim vam cim me pregledaju
Antonioooo, sretno draga, javi se kad ces imati priliku!! Jos malo i princeza je tu!!!!
joj antonio......mislim da je to..to... figice draga.....
Laura 21.08.2014 :-*
Antonio figiceee drzimoo ,, da brzo imas princezu u narucju
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
antionio, sretno i od mene, nadam se da je do sada već sve završilo!!!
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo cure sinoc sam kasno jako dosla uglavnom nisam po njima jos za porod sad odjednom sam otvorena samo jedan prst ctg nije ocitavao nikakve trudove malena je dobro a mene bolovi i dalje ubijaju,trebala sam ostat u bolnici jer sumnjaju na bakteriju a moji su gotovi nalazi od preproslog tjedna i cekaju me u Labinu i zato sam potpisala da idem na svoju odgovornost kuci pa ako je stvarno rjec o bakteriji ici cu u bolnicu da mogu dobit ljek direktno kroz venu dok porod nije krenuo a u slucaju da porod krene morat cu na carski jer da bi mala mogla dobit od mene.,eh sad mi vise nista nije jasno a urin kad sam im dala bio je odlican pa da imam bakteriju sta ama bas nista nebi pokazalo.,vise neznam tko je tu lud a tko pametan,tako da danas idem opet na kontrolu pa cu vidjet.
Sortiraj odgovore
Najstariji