Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    06. Srpanj 2014. 11:37

5ra kako si danas???

Laura 21.08.2014 :-*

5ra3
    07. Srpanj 2014. 11:06

Ey curke nisam se jučer nikako stigla javiti bili smo u pokretu cijeli dan...nogometni turniri i tako to... ;)))
    Uglavnom puno vam hvala na brizi,mi smo dobro i bolova poslije više nisam imala. Neke blage kontrakcije da ali ništa ni približno slično onom od petka!!!
    Kako ste mi vi? 

5ra ;)

antonio
    07. Srpanj 2014. 11:22

5ra evo mene muce i dalje kontrakcije jedan dan jace drugi dan slabije i tako.,ali najgore mi je nespavanje

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 12:18

5ra drago mi je da je sad sve ok... moje kontrakcije su zadnjih par dana malo popustile...
    super mi je jer imam malo mjesta i za odmor..hehe

5ra3
    07. Srpanj 2014. 14:18

Antonio i kod mene znaju bit prisutne ali ništa strašno,a hvala bogu pa spavam ko top još uvijek...ja sam uglavnom prezadovoljna (kucam u drvo).

Tina odmaraj sad kad možeš,ionak svi govore da kasnije nećemo baš odmarati...al ja jedva čekam da to dođe pa makar i bila ko zombij!  

Cure kad vi imate kontrole? Jesu vam to zadnje kod ginekologa?

5ra ;)

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 18:23

ja sutra idem na ultrazvuk,a zadnji pregled kod doktora vjerojatno iduci tjedan... sad je na godisnjem pa cemo vidjeti sto ce reci kad se vrati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.