Evo da se javim,danas sam okej,bolova nema. Bebolina se uredno javlja. Hvala na podršci.
5ra, draga tako se i meni javljaju ti bolovi, no ako ti budu jaci trebali bi ici u bolnicu. Evo ja cu sutra 39 tj biti trudna i stalno imam te lazne trudovee.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
5ra ;)
Ey curke nisam se jučer nikako stigla javiti bili smo u pokretu cijeli dan...nogometni turniri i tako to... ;)))
Uglavnom puno vam hvala na brizi,mi smo dobro i bolova poslije više nisam imala. Neke blage kontrakcije da ali ništa ni približno slično onom od petka!!!
Kako ste mi vi?
Ey curke nisam se jučer nikako stigla javiti bili smo u pokretu cijeli dan…nogometni turniri i tako to… ;)))
Uglavnom puno vam hvala na brizi,mi smo dobro i bolova poslije više nisam imala. Neke blage kontrakcije da ali ništa ni približno slično onom od petka!!!
Kako ste mi vi?
Nogometni turniri kažeš? A i ti imaš fanatika? Kod nas je jedan završio, drugi organizira moj dragi krajem srpnja...
Drago mi je da su se kontrakcije malo umirile i da lakše dišeš... Isto vrijedi i za tebe Tina... antonio, sve sam ti već rekla... uspjet ćeš do kraja izdržati pa onda nove borbe
Krešimir 19.08.2014. <3
5ra ;)
5ra evo mene muce i dalje kontrakcije jedan dan jace drugi dan slabije i tako.,ali najgore mi je nespavanje
5ra drago mi je da je sad sve ok... moje kontrakcije su zadnjih par dana malo popustile...
super mi je jer imam malo mjesta i za odmor..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Antonio i kod mene znaju bit prisutne ali ništa strašno,a hvala bogu pa spavam ko top još uvijek...ja sam uglavnom prezadovoljna (kucam u drvo).
Tina odmaraj sad kad možeš,ionak svi govore da kasnije nećemo baš odmarati...al ja jedva čekam da to dođe pa makar i bila ko zombij!
Cure kad vi imate kontrole? Jesu vam to zadnje kod ginekologa?
Antonio i kod mene znaju bit prisutne ali ništa strašno,a hvala bogu pa spavam ko top još uvijek…ja sam uglavnom prezadovoljna (kucam u drvo).
Tina odmaraj sad kad možeš,ionak svi govore da kasnije nećemo baš odmarati…al ja jedva čekam da to dođe pa makar i bila ko zombij!
Cure kad vi imate kontrole? Jesu vam to zadnje kod ginekologa?
evo kad smo kod kontrola, sutra idem na zadnju kod ginekologice svoje koja je btw na godišnjem pa me čeka zamjean, ali neka to je to, ko me sve opet na porodu bude gledao, i pregledavao preživjet ćemo i ovo.. fakat se nadam rodit ovaj ili slj tj heheheheh

url=https://lilypie.com]
5ra ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji