Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    5ra3
    05. Srpanj 2014. 08:58

Cure molim vas pomoć...ovu smo noć već bili spremili stvari i da idemo na hitnu a onda me bol popustila i ostala sam doma. Uglavnom bolio me gornji dio trbuha,užasno jako,ko' da mi ga netko stišće,sav u grču i to me gušilo. nisam imala problema sa stolicom da bi bol pripisala tome. Jel' imala koja od vas takvo iskustvo? neznam što da radim i dal sam ipak trebala samo otići na hitnu!? Zovem svoju doktoricu al mi se ne javlja!!?? Sad sam dobro no nekako se čudno osjećam,možda zato jer sam se gadno preplašila!?

5ra ;)

antonio
    05. Srpanj 2014. 09:54

5ra gledaj kako ce ti bit dalje pa ako nastavi ti bit isto idi za svaki slucaj na kontrolu mozda bolje da te pogledaju pa ces bit mirnija

Tina0208
    05. Srpanj 2014. 10:18

5ra slazem se s antonio...
    ako nisi sigurna o cemu se radi bolje ti to provjeri kod strucnjaka...
    ko pita,ne skita...

Laura 21.08.2014 :-*

5ra3
    05. Srpanj 2014. 11:09

tnx...i ja sam tako mislila da pričekam tamo do večeras ako bude sve ok. Sad me ne boli i princeza mi se javlja tako da sam se malo umirila kad znam da je ona ok. Ako bi me nedaj bože opet primilo odmah ću otić na hitnu!

5ra ;)

Boobie
    05. Srpanj 2014. 12:35

ne zelim te plasiti ali bol u srednjem ili gornjem dijelu trbuhu je opasna radi kidanja posteljice... ja bi na tvom mjestu isla na hitnu odma ako se ponovi ...

medsr
    05. Srpanj 2014. 15:58

5ra,znam da se mi sve bojimo da ne budemo dosadne i da bez veze ne hodamo na hitnu,ali ovo je ipak važno.nemoj čekati  dok se dešava nešto takvo...ne dao bog da nešto nije u redu onda bi lupala glavom o zid...ako kažu da je sve u redu odeš doma i mirna si...tako sam se ja dva dana prošli tjedan mučila s kontrakcijama i na kraju ipak otišla.a mogla sam odmah...ovako ti kroz glavu prolazi tisuću mogućih scenarija,a zapravo ne znaš što je...

5ra3
    05. Srpanj 2014. 22:13

Evo da se javim,danas sam okej,bolova nema. Bebolina se uredno javlja. Hvala na podršci. 

5ra ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.